Toftegaard Biler

Autoforhandler, Holbæk

#8/8
3,6/10
Senest bedømt: 2013
10
# 10

Har anvendt værkstedet 2 gange. Første gang fordi der var problemer med bremserne. Det løste de uden problemer, var meget serviceminded. Havde tidligere fået skiftet bremser hos mekonomen, og Toftegaard er på samme prisniveau. Anden gang var almindeligt serviceftersyn, de overholdte den aftale pris, og ringede endda for at høre om de måtte skifte viskerblade. Vi har ingen relationer til nogen der arbejder hos Toftegaard, så denne bedømmelse er ikke farvet af dette. Kan derfor anbefale værkstedet, god pris og god service.

# 9

Elendig service - føler os utroligt bondefanget - "tør" ikke engang anvende deres værksted ifm. en reparation indenfor reklamationsgarantien, men vælger i stedet at anvende et andet værksted og betale knap 5000,- - så er vi da sikre på, at bilen bliver repareret.

Toftegaard Biler kan bestemt IKKE anbefales til nogen..

# 8
# 7

Tja [..] er en super sælger, men yder INGEN service efterfølgende, var sgu da godt det var en ny Chevrolet vi købte så vi kunne tage garaaantien med til andet chevrolet Værksted, med super service.

Chevrolet er en super god bil, men køb den AF alle andre forhandlere end [..].

# 6

Dette er en advarsel til folk der kunne finde på at købe hos Toftegaard biler eller bruge deres værksted. Fik skiftet bremsehovedcylinder (1370 kr + moms +3 arbejdstimer 4200 kr). Toftegaard er storkunde hos Schmiedmann. Schmiedmann siger vejl. 1 arb. time og tager til private 491 + m for samme del(Toftegaard får værkstedsrabat=billigere). Altså meget billigere at køre til Nordborg for at få det lavet! Det skulle jeg nok have gjort. Efter en måned er den gal igen. Ny regning på 4200 kr, derefter 7 værkstedsbesøg i de næste 3 måneder. Det ene besøg tog de bremsehovedcylinder ud og monterede igen mens jeg var der= 55 minutter! 3 timer på fakturaen!

Fik så en smule olielækage ved oliekøler. Reparation 2800 for ny brugt oliekøler (troede jeg, for det stod der på faktura og det fortalte værkføreren). Da bilen havarerede med motordød til følge måneden efter, viste det sig at jeg havde fået to stykker gummislange og 4 spændebånd i stedet. Varm olie med 3,8 bars tryk på en stump glat rør med ikke stålarmerede slanger, er en tikkende bombe! Det kostede mig samlet 31.000 kr og Toftegaard biler kender ikke til noget! De er bare de eneste der har været indblandet i min oliekøler. Sagen går nu til bilklagenævnet, og så håber jeg på erstatning.

# 5

Hvis man kunne sætte karakteren i minus ville den måske dække det bedre. Vi har købt ny bil af [Toftegaard Biler] ja, ja, jo, jo den var ny, men de problemer vi har haft med [Toftegaard Biler].. Servicen er rigtig god, hvis den ellers var der, [..]. Køb en Chevrolet det er en kanon bil, køb den bare ikke af [Toftegaard Biler].

# 4
# 3

Dårlig service, og reparation

# 2

Toftegårdens automobiler i Holbæk formåede ikke at lave vores bremser og bilen måtte omsynes 2 gange + den ene gang jeg kørte til syn (altså var vi i synshallen 3 gange) for at finde ud af hvad der overhovedet var i vejen med bilen, da vi anden gang kom tilbage til værkstedet med bilen, spurgte vi om der nu også var bremse belægning nok på bremserne, så vi ikke igen efter kort tid skulle have bremser mm. skilt ad, til dette blev der svaret ja der er nok på. Nu 1½ måned efter er klodserne foran slidt så langt ned at de kun er 1000-2000 km tilbage. Det har vi forelagt direktøren, og sagt at vi selvfølgelig gerne vil betale for bremseklodserne, men at vi ikke fandt det nødvendigt at skulle betale for arbejdsløn, når vi lige har forespurgt om der skulle nye klodser på inden for det næste stykke tid. Efter en parlementeren i 45 min frem og tilbage og de ikke ville hører på hvad jeg sagde, sagde jeg at jeg ville gå til Ekstra Bladet. Se det fik direktøren op af stolen, han gik hen til døren og åbnede den og smed mig ud, og sagde at jeg truede ham og jeg skulle gå lige nu. Det gjorde jeg så. magen til nederdrægtige værksted skal man lede meget længe efter, og værkføren har flere gange måtte snakke frem og tilbage med kunder der var utilfredse med deres reparationer.

# 1

Jeg kan kun give mine bedste anbefalinger af Toftegaard biler, fantastisk god sevice, løsningsorienteret i alle henseender, her kan alle trygt købe bil.

Del dine oplevelser og erfaringer med Toftegaard Biler til andre. Giv din bedømmelse, og vær med til at give Toftegaard Biler det rette omdømme.

Toftegaard Biler
Tåstruphøj 444300 Holbæk

Om Toftegaard Biler

Denne side indeholder informationer om Toftegaard Biler i Holbæk. Toftegaard Biler tilhører kategorien autoforhandlere. Du kan også finde andre autoforhandlere i Holbæk samt se bedømmelser og selv bedømme.

Toftegaard Biler er bedømt 10 gange. 8 er med beskrivelse. Brugernes gennemsnit er 3.5, og det vejede gennemsnit er 3.6 ud af 10. Der vejes ifht. antallet af bedømmelser.

Du kan læse bedømmelser og give din egen anmeldelse og vurdering af Toftegaard Biler. Der kræves hverken login eller oprettelse, så det er meget hurtigt gjort. Del dine erfaringer og vær med til at give Toftegaard Biler det rette omdømme.

Upload billede af dig selv, hvor man kan se dit ansigt. Det kan evt. være det du anvender på Facebook eller andre sociale medier.