Nordjyllands Trafikselskab

Trafikselskab

#13/13
3,0/10
Senest bedømt: 2012
1
Få, Gamle
# 1

Jeg er pissesur. Klokken er 02.00 lørdag morgen. Jeg og andre ventede på bussen til Blokhus kl. 23.00 på Vesterbro, men der kom ingen bus. Vi spurgte chauføren på rute 70, om han vidste hvorfor rute 200 ikke kørte. Det kunne han ikke give noget svar på. Vi turde ikke blive på Vesterbro og vente på bussen som efter køreplanen skulle køre kl. 01.00, så derfor gav vi os afsted til rutebilstationen. Da bussen omsider kom, viste det sig, at chauføren ikke vidste at Vesterbro var farbar og at han ville have kørt ad motorvejen igen, hvis vi ikke havde fortalt ham det. Samtidig fortalte han, at han havde kørt adskillige timer uden pause, da turen ad motorvejen tog længere tid. Mon det er helt lovlig. Jeg er pissesur. Go nat.

Del dine oplevelser og erfaringer med Nordjyllands Trafikselskab til andre. Giv din bedømmelse, og vær med til at give Nordjyllands Trafikselskab det rette omdømme.

Nordjyllands Trafikselskab

Om Nordjyllands Trafikselskab

Denne side indeholder informationer om Nordjyllands Trafikselskab. Nordjyllands Trafikselskab tilhører kategorien trafikselskaber, som indeholder vurderinger og bedømmelser af mange andre trafikselskaber.

Nordjyllands Trafikselskab er bedømt 1 gang. 1 er med beskrivelse. Brugernes gennemsnit er 1.0, og det vejede gennemsnit er 3.0 ud af 10. Der vejes ifht. antallet af bedømmelser.

Du kan læse bedømmelser og give din egen anmeldelse og vurdering af Nordjyllands Trafikselskab. Der kræves hverken login eller oprettelse, så det er meget hurtigt gjort. Del dine erfaringer og vær med til at give Nordjyllands Trafikselskab det rette omdømme.

Upload billede af dig selv, hvor man kan se dit ansigt. Det kan evt. være det du anvender på Facebook eller andre sociale medier.