Frisør Maja Dahl

Frisør, Århus

#42/84
6,9/10
Senest bedømt: 2010
18
Gamle
# 18
# 17

Totalt skodfrisør - kommer der aldrig igen!

# 16

Efter et besøg hos Ladefoged/Dahl ifølge en veninde har "fordoblet min hotness", er det vist rimeligt lige at dele min gode erfaring med frisørsalonen herinde.

Jeg havde inden mit frisørbesøg i Århus ikke været til frisør i adskillige år. Jeg har et problem, som andre med krøller sikkert vil kunne nikke genkendende til. Pandehår, siderne og nakken krøller fint, men ovenpå hovedet er det næsten helt glat, hvilket giver en meget underlig frisure, så snart det får bare den mindste smule længde. Jeg gik til en frisør i København, og var temmelig utilfreds, da jeg gik derfra. Det mindste, man kan forvente efter et frisørbesøg er vel, at man går derfra med lækkert hår? Jeg derimod, havde fået lagt en meget langsigtet "hårplan", der gjorde, at jeg kunne se frem til et halvt års dårlige hårdage, før det var langt nok til den frisure, min frisør temmelig insisterende havde fået gennemtrumfet. Med en smule frisørforskrækkelse skulle der derfor gå nogle år før jeg vovede mig til en salon igen. En ven af mig anbefalede mig Ladefoged/Dahl, og da jeg alligevel var i Århus forsøgte jeg mig og har ikke fortrudt det et sekund. Den særdeles behagelige betjening, den vidunderlige hovedbundsmassage, den udmærkede kaffe og gode musik gjorde mit besøg til en udsøgt fornøjelse, men er mindre interessant i forhold til den supersmarte frisure, jeg gik derfra med: Helt, helt kort i siderne med stritkrøller på toppen (hvordan han fik det øverste hår til at stritte så meget og ikke længere ligge i Arne Melchior-bølger henad hovedet, skal jeg ikke gøre mig klog på, men det var flot arbejde!)

Siden mit første besøg har jeg været der to gange side og har ligesom ved mit frisørbesøg i København fået planlagt en mere langsigtet frisure. Forskellen er dog, at jeg indtil den frisure lader sig realisere om et halvt års tid, når mit hår er langt nok, har fået klippet den lækreste Ken-Barbie-frisure, der takket være frisørens instruktioner er supernem at sætte og kommer til at holde sig pæn indtil jeg til sommer kan få den nye frisure, jeg ønsker mig.

Alt i alt har jeg kolossalt positive erfaringer med Ladefoged/Dahl, kommer bestemt igen og kan kun anbefale stedet.

# 15

Jeg har været kunde hos Ladefoged/Dahl i 3 år, og har ingen intentioner om at stoppe.

Man får altid en god modtagelse når man kommer, og det føles som om frisøren sagtens kan huske hvem man er og hvad man plejer at snakke om.

De er up-to-date med tidens hår, og kommer altid med gode input til ens egne idéer.

Det eneste der er at sætte en finger på er at prisen er høj, men dog på niveau med de fleste frisører i Århus.

# 14

Tog derhen fordi min veninde havde fået et rigtigt flot klip, men jeg var virkelig alt andet end positivt overrasket, skulle vente 15 min på at de ansatte lige fik sludret færdigt, og det er en af de klipninger jeg har været aller mest utilfreds med, jeg havde nogle problemer med at jeg havde tabt en rimeligt stor mængde hår i foråret (er kun 17 år). Så jeg spurgte hende om det kunne have noget at gøre med at jeg glattede det, og hendes svar var at jo self. det var nok fordi pladen var ujævn så det hev håret ud når jeg tog det igennem det, temmelig uproffesionelt synes jeg, specielt efter jeg har søgt lidt på det på nettet :S

# 13

Det er alt for dyrt i forhold til hvad man får! Faktisk vil jeg slet ik betale for at komme der igen. De er fantasiløse og vil bare gerne af med en - sådan føles det i hvert fald. Lad være med at få farvet hår for de ved ik hvad der er pænt til en. Jeg har været der 3 gange, fordi så mange har rost dem, men jeg har aldrig været tilfreds. :( så nu det er slut, med at smide penge væk på det.

# 12

[..] ville ikke lade mig kigge i frisurebøger, for "det brugte hun ikke". Jeg spurgte om hun havde en idé, og da jeg ikke ville være helt korthåret, havde hun ingen ideér. Jeg havde et billede med, men hun vrissede blot, at sådan en frisure havde jeg slet ikke håret til. Og sådan blev det ved, jeg FATTER ikke at jeg ikke tog mit tøj og skred!

To gange er jeg blevet klippet hos en dårlig og samtidig dyr frisør i Århus. Slut med det.

# 11

Jeg havde tykt og lækkert hår til lænden, da jeg kom... Vi aftalte en længde, det skulle klippes til, men det blev klippet omkring 15 cm kortere, og er nu omkring skuldrene i en decideret ikke-frisure, hvor mit hår klasker om ørerne på mig, fordi det åbenbart er blevet tyndet ud til uigenkendelighed. Skal til frisøren igen i dag (en anden!) i håbet om, at den her uklædelige længde i det mindste kan laves om til en frisure, så jeg ikke ligner en hest indtil det gror ud igen. Kommentarer jeg har fået indtil videre: "Har du selv klippet det?", "Ej, hvor er det synd" og "Det er da altid noget, at det gror ud igen"

# 10

Fin frisør - med frugttallerken, hårbundsmassage osv. Havde inden jeg kom ind langt halvkrøllet hår - og havde lidt forventet at få lavet noget nyt (dog ikke kort) og sagde at jeg var frisk på det meste - fik dog bare den almindelige "langt-hår-og-krøller" frisure - hvor det ligner man har fået løvemanke (piger med krøllet hår ved hvad jeg mener).

Men alt i alt en pæn, og fin frisure - ikke noget at sige der, dog lidt skuffet over den manglende kreativitet.

# 9

God service, god stemning, dejlige produkter. Ikke for pushy mht. salg. Dejlig frugt tallerken sammen med te/kaffe og vand. Alt i alt pengene værd hver gang.

# 8

Jeg er blevet klippet to gange ved LadefogedDahl og er egentlig ok tilfreds med deres klippeteknik. Men jeg har oplevet begge gange at bede om at blive klippet på en speciel måde, hvor frisøren har gjort det han/hun synes var pænt, istedet for det jeg gerne ville have. Prøver en gang til og udtrykker mig tydeligere for at se om det hjælper.

# 7
# 6

Jeg har kun godt at sige. Farven blev flot og sommerlig, og blander sig nu fint m. min udvoksning, jeg fik supergod behandling, og frisøren viste mig endda hvordan jeg skulle glatte mine vilde krøller, og jeg kan efterfølgende både krølle det op og glatte det. Det er den flotteste klipning, jeg har fået nogensinde! Jeg har bestilt min næste tid.

# 5

Efter 20 år hos den samme frisør, var det tid til at prøve noget nyt, og efter stor anbefaling fra min datter kom jeg i stolen [...] hos ladefoged og dahl, og det var en dejlig oplevelse go' betjening og dejlig afslappet stemning..

jeg fik en flot klipning og dejligt med miljøvenlige produkter.. jeg skal snart der ned igen...

# 4

Først gang jeg besøgte Ladefoged og Dahl, var en dejlig oplevelse. blev vist hen til min plads og blev tilbudt årtidens frugt og en kop kaffe. Fik den skønnest hovedbundsmassage og fik en frisure, der var top morderne. Jeg kan kun give top karakter.

# 3

Er helt enig i den flotte bedømmelse.

"Klassens nye pige" kan klippe, så mit hår sidder uden timers styling og månedlige klipninger.

SUPER!

# 2

Jeg kører gerne langt for at blive klippet hos dem. Rigtig god frisør. [Frisøren] sagde at min klipning ville få mig til at se slankere ud, og adskillige har efterfølgende spurgt mig, om jeg har tabt mig. Fedt med en frisør, der ved hvad han taler om!

# 1

Med forår i luften, tænkte jeg, det måske var på tide at prøve noget nyt.

Havde, indtil fornylig meget langt hår, men har længe tænkt på der skulle ske noget nyt...

Faldt over Ladefoged|Dahl og tænkte at ny skulle lokkerne falde...Kom i stolen og bad om en page (er jo meget oppe i tiden ik?)

Jeg må fortælle jeg er så vildt glad for jeg er blevet korthåret, kan virkelig varmt anbefale dem!! Hvad kan jeg sige prøv det :-)

Del dine oplevelser og erfaringer med Frisør Maja Dahl til andre. Giv din bedømmelse, og vær med til at give Frisør Maja Dahl det rette omdømme.

Frisør Maja Dahl
Borggade 98000 Århus C

Om Frisør Maja Dahl

LadefogedDahl skiftede i 2011 navn til Frisør Maja Dahl.

Denne side indeholder informationer om Frisør Maja Dahl i Århus. Frisør Maja Dahl tilhører kategorien frisører. Du kan også finde andre frisører i Århus samt se bedømmelser og selv bedømme.

Frisør Maja Dahl er bedømt 18 gange. 16 er med beskrivelse. Brugernes gennemsnit er 7.0, og det vejede gennemsnit er 6.9 ud af 10. Der vejes ifht. antallet af bedømmelser.

Du kan læse bedømmelser og give din egen anmeldelse og vurdering af Frisør Maja Dahl. Der kræves hverken login eller oprettelse, så det er meget hurtigt gjort. Del dine erfaringer og vær med til at give Frisør Maja Dahl det rette omdømme.

Upload billede af dig selv, hvor man kan se dit ansigt. Det kan evt. være det du anvender på Facebook eller andre sociale medier.