Charlotte Hillerup

#2
Charlotte Hillerup
2 bedømmelser
06.11.2011

Besøgte Italia for første gang i går aftes. Og sikken en oplevelse. Restauranten var fyldt til bristepunktet, så godt vi havde bestilt bord. Vi bliver mødt af meget venligt personale, der med det sammen anviser os bordet. Menukortet er varieret, og vi vælger en menu bestående af røget laks rullet i avocadocreme, og efterfølgende oksemørbrad. Straks kommer de med vand, brød og smør. Og herefter vinen vi bestilte. Ikke længe efter kommer forretten, som der er rigelige mængder af, og smager fantastisk. Trods stor travlhed, er serveringen meget opmærksom på gæsterne. Bøfferne har vi bestilt røde. De ankommer på varme tallerkner (hvilket er et stort plus) og det ser bare lækkert og indbydende ud. Og det er det. Bøfferne er stegt perfekt, og smelter på tungen. De små kartoflerne er i top, og tilbehøret super. Og saucen smager skønt. Og der er nok af det. Serveringen har også tid til at spørge, om maden er i orden. Selv om vi næsten ikke kan klemme mere ned, er vi nødt til at bestille tiramisu til dessert. Selv den er til topkarakter. Vi sad ved bordet og blev så glade over dette skønne måltid. Og serveringen der havde mere end alm. travlt overså intet hos gæsterne, og var søde og smilende. Og prisen er bestemt helt i orden. Her vil vi gerne komme igen og igen. :)

#1
Charlotte Hillerup
2 bedømmelser
02.11.2011

Lørdag aften besluttede min mand og jeg os for at finde noget god mad i Præstø. Og valget faldt på cafe nemo. Restauranten er hyggelig og næsten tom, kun 3 andre har fundet vej. Vi bliver modtaget af en meget sød servitrice [..]. Efter at have studeret menukortet, bliver vi enige om 2 gange entrecote med tilbehør. Min skal steges medium, min mands bøf rød. Dertil en vin [servitricen] anbefaler. Og vi venter ikke meget længe. Vinen er som lovet, god og passer til middagen. Bøfferne derimod er frygtelige. Min bøf er stegt til ukendelighed, og sort på den side de valgte at lægge nedad. Min mands bøf er ok, men stegt medium. Sovsen (som jeg vælger at kalde den) må være et færdigprodukt der er opvarmet. Jeg venter derfor på at servitricen kommer og spørger til maden, hvilket [servitricen] gør ved det andet bord. Dette sker ikke. Jeg vælger derfor at spise lidt af midten af bøffen, da det er det eneste der er bare lidt spiseligt. Da vi slutter måltidet, fortæller jeg om bøffen. Det skulle jeg naturligvis have sagt. Men hvor lang tid skal jeg så vente, og hvor hyggeligt er en middag for 2 så? Det var ganske tydeligt at bøffen var sort. Vi bestiller herefter 2 creme brulle og 2 irish coffee. Desserten er bestemt ikke hjemmelavet. Og det er tydeligt den har været under grillen i ovnen, da alt under karamellåget nærmest er flydende. Kaffen er helt kold, og jeg er ved at være godt træt af det. Gider ikke længere klage over mere, men kaffen er så udrikkelig at jeg får [servitricen] til at mærke temperaturen. [Servitricen] laver straks en ny, kun for at opdage at den er lige så kold. Vældig sød betjening, men en skam de vælger at ødelægge maden trods gode råvarer. Der kommer vi aldrig igen.