Restaurant, Horsens
Jeg har kun rosende ord at sige om no 4. Jeg har nu 2 jul samt 1 nytår fået mad derfra da jeg har skullet arbejde. Det har været yderst lækkert, billigt samt at der ikke har været sparet på noget. Jeg har ikke selv kunnet lave maden færdig på arbejde/ varme det op og det jeg har hentet har været varmt og lige til at gå til. Jeg har sat utrolig meget pris på, at man har kunnet få noget lækkert mad selvom man er på arbejde de dage. Så jeg håber at de har åben igen i år......
Jeg har også spist dernede flere gange hvor jeg har fået deres 3 retters menuer og der kan jeg heller ikke en sætte en finger på noget. Gode råvarer, flot anretning samt gode forskellige smagsnuancer. Man kan se, at der er kræset for maden og det har aldrig været den samme smag. [..]
Hold dig langt væk fra dette sted.
Jeg har hentet mad i restauranten i forbindelse med Nytår 2012. Jeg har ikke smagt på maden endnu, men INTET kan få mig til at give dette sted andet end en dårlig bedømmelse og samtidig fraråde alle at komme der.
[..] er en [..] og jeg sætter ALDRIG mine ben i den restaurant igen så længe han er involveret. Han råbte og skreg af kunderne og flippede fuldstændig på mig da jeg så kun havde kontanter til at betale for maden og ikke den kasse som maden kom i... -der stod en Dankort automat på bordet som så fuldstændig funktionsduelig ud men som han påstod ikke virkede...
De andre ansatte var tydeligvis bange for ham og forsøgte at dysse ham ned uden at det hjalp. Han nægtede også at udlevere maden til mig men efter at have ventet et stykke tid og hørt på hans råben og skrigen kom nogle af de andre ansatte med maden.
Man fatter ikke at den mand vælger at arbejde i et servicefag eller at nogen personer kan holde ud at arbejde for ham mere end 5 min.
Jeg kan kun anbefale andre at holde sig langt væk fra denne forretning.
Undskyld, du fraråder alle at komme dette sted, du glemmer bare lige at fortælle hvordan du selv, allerede inden du kom ind i restauranten, stod udenfor og lavede grin med hvordan kunder blev vinket ind, ydermere havde alle gæster fået oplyst at vi ikke modtog dk denne dag samt emballage pris. Hvordan kan man se på en dk. maskine om den virker??? skal den være smadret??? Vores net virkede ikke og det er jo ligesom en betingelse for at bruge dk.
Spurgte du de ansatte (som har været der i mange år) om de var bange for ham! Det kan da godt være du ikke fatter hvordan de kan holde ud at arbejde der, men det er da ikke dit problem, og det er frivilligt hvor man vil arbejde, kan de ikke lide det, kan de da bare finde et andet sted.
Jeg stod ved siden af, da kassen blev afhentet, betalingen var kr 590,- og gæsten skulle havde 10 kr retur, så langt så godt, de 50,- for emballage havde gæsten ikke, men der er en hæve automat 200m fra restauranten og denne dag havde vi ca 1.250 gæster ud af huset. Gæsten ønskede herefter at hente sin egen kasse fra bilen, hvorefter vi skulle tømme kassen for at komme den i egen kasse, medens der stod mange gæster og ventede på at få deres mad. Gæsten blev også tilbudt at få sine 600,- retur men afslog.
Hvis du synes at stedet var så dårligt, hvorfor valgte du så ikke at få penge retur og købe et andet sted, ikke støtte dette "frygtelige sted"
Med venlig hilsen
En ansat (som stadig arbejer der alligevel)
Jeg har været mange gange på No. 4. Selv før det hed No. 4.
Stedet er lidt svært at beskrive.
Det er ikke et spise sted man finder mange af i Danmark.
Kommer man en enkelt gang, vil man blive imponeret af maden. Den er velsmagende og kokken er ikke bange for at prøve forskellige ingredienser og krydderier af, dog holdt nogenlunde inden for det franske køkken.
Kommer man et par gange, begynder man at se en god sammenhæng i retter, smage og dufte. Specielt hvis man beder kokken om at sætte en vinmenu til.
Når man har været der mange gange, kan man stå en varm sommeraften på fortovet mens man nyder sin is desert, og diskutere mad og drikke med kokken.
Det er ganske enkelt et særligt sted, der bringer klare sammenligninger til gode spise steder i syd Frankrig.
Under alle omstændigheder skylder man sig selv et besøg på denne unikke restaurant.
Min datter og jeg fejrede vores 80 års (50 + 30) fødselsdag for 17 gæster lørdag d. 24.11.12. Vi havde bestilt klassisk julefrokost med 2 timers øl og sodavand ad libitum. Da vi kom derind erfarede vi at der var dækket op ved to lange borde (11+6) og at bordene stod til offentlig skue lige ud til vejen. Min datter spurgte om det kunne lade sig gøre at sidde ved de små borde inde bag ved - men dette var absolut umuligt da de var reserverede (vi så dog ikke et øje i de 4 timer vi var der). Øl kom ind i kander og der var små vandglas at drikke af. Sodavand kom også i kander og der var kun en billig discount cola at få. Ingen light sodavand og ingen andre alternativer. En flaske vand kostede 25 kr. Da maden kom startede skuffelserne. For det første blev der sendt forskellige ukorrente dessert tallerkener rundt - det var i og for sig ok da det også kan have sin charme. Men da den ene tallerken var en hvid underkop synes jeg nok at grænsen var nået. Sildene var doseret så der en lille bid pr. person. Fiskefilet´erne var skåret over i halve med en lille klat remoulade på og sådan fortsatte det hele vejen igennem. Alle gæsterne var sultne da vi gik derfra. Ris a la manden blev serveret på underkopper / dessert tallerkener og der var max 2 spiseskefulde pr. person med en lille teskefuld kirsebærsovs ovenpå. Chefen blev mega sur da nogle af gæsterne tog billeder af de latterlige små portioner ris a la mande. Han var lige ved at smide min mand ud - indtil han fandt ud af at det var ham som skulle betale :-). Hamburryg skiverne var papirtynde og delt over i halve - der var selvfølgelig også kun 1 stykke pr. mand. Grønlangkålen var lavet på sur fløde. Kaffen måtte vi tænke os til da kaffemaskinen var gået i stykker. Chefen var den mest ubehøvlede jeg nogensinde har mødt og jeg fatter ikke at han har valgt at arbejde i et servicefag. De "hvide" duge var møgbeskidte med sovs ned af alle kanterne. Jeg betalte 4233 kr. for oplevelsen, men synes godt nok at jeg gerne ville have haft et positivt minde om min 50 års fødselsdags middag og det er langt fra den følelse jeg sidder med nu. Kommer der ALDRIG igen og vil heller ikke anbefale andre at gøre det.
Ikke nok med at vi fik en rigtig dårlig oplevelse på restauranten, så blev vi også i weekenden ringet op af "den sure mand" og fik at vide at vi ville få 2000 kr. hvis vi ville fjerne det "shit" vi havde skrevet herinde. Han vidste at det kunne lade sig gøre hvis man kontaktede Bedømmelse.dk så vi er nok ikke de første der har fået et tilbud om penge for at lade være med at skrive vores ærlige mening. Vi har dog valgt ikke at tage imod pengene, da vi kan stå ved alt hvad vi har skrevet.
Jeg har for nyligt holdt mine forældres guldbryllup, og de skulle egentligt have holdt det selv. Fik dog sat gang i korrespondance med ejeren, og han kom med et tilbud, jeg ikke kunne sige nej til, men skulle jo have overbevist mine forældre om det samme, så jeg hentede dem, og ejeren tog selv imod os. Han snakkede med mine forældre, og kom med en velkomstdrink til os, gav dem tilmed smagsprøver på maden i restauranten. Vi blev enige om prisen, og at det skulle være der. De var dog nervøse op til festen, hvilket blot blev mødt med en invitation på middag på restaurantens regning for at vise dem, at maden rent faktisk er lækker. Det gav lidt ro på dem igen 4 dage før festen. Dagen kom, og jeg ankom halvanden time før til restauranten, for at hænge æresport op osv, men dette var gjort af personalet, og alt var dækket op rigtig flot akkurat ganske som ønsket - Mit eneste job var så bordkort - lige til at klare. Gæsterne begyndte at komme, festen kom igang, og maden kom troligt ind - Vi planlagde faktisk tiderne for maden som festen skred frem, da vores oprindelige plan skred, hvilket gjorde det utroligt fleksibelt, og fantastisk, for det er aldrig til at sige, hvor lang pause gæsterne ønsker imellem måltiderne - Dette gjorde det dejligt fleksibelt. Maden, vinen og betjeningen var helt i top, og stort set hver eneste gæst gav mig et rosende ord til restauranten. Maden var helt igennem lækker, utrolig rig på lækre smags-nuancer, man som almindelig madlaver ikke kommer i nærheden af - virkelig en fryd for smagsløgene. Midt i festen kom restauranten med en guldbryllupsgave, som bestod af et fint ostebord - Meget fornemt. Jeg håber hermed, jeg har givet gæsternes roser videre til læserne, og ikke mindst restauranten - Slutteligt vil jeg personligt og på vegne af mine forældre sige Jer tak for en fantastisk dejlig aften til mine forældre, i rustikke, hyggelige og meget varme omgivelser.
Super godt koncept..
Uden at være den store gourmet - restaurant besøgende, har jeg lært en del hos NO 4.. bl.a. ser man ikke salt og peber på bordene.. der er tilsat den del i maden, der skal være.. er man salto/peberman, spørger man blot efter det.. meningen er jo bl.a. man liger smager først, inden man overøser det.. ej heller tandstikkere (af hygiejne grunde - det kan være vanskeligt, at spotte).. igen.. man beder blot om det.
Kan slet ikke følge kritikken, hvad angår madens kvalitet.. er gået derfra hvergang med en super tilfreds oplevelse!
Har læst flere anmeldelser af folk, der tilsyneladende ikke ved hvad NO 4's koncept går ud på (eller i det hele taget hvad gourmet restauranter handler om): Et personligt præget sted, hvor det hænger sammen og uden tvivl gode råvarer.. det handler om man brænder for det.. hvad NR 4 i høj grad gør! Og så husk lige: I forhold til de meget rimelige (og efter min mening - alt for billige priser) er det en svær branche, med meget hård konkurrence.. så overvej lige dette, inden du farer frem med dårlige anmeldelser!
Er ydermere bekendt med nogle negative anmeldere, der ovenikøbet giver drikkepenge og siger tak for i aften! Efter min mening hyklerisk og tarveligt, og bagefter giver en sviner - anmeldelse af stedet!
ved endvidere fra ejeren (jeg spørger nemlig om den slags), ofte har en forklaring.. men husk lige: Er du utilfreds.. Sig det til restauranten..
Er du tilfreds.. Sig det til andre! En mere eller mindre useriøs anmeldelse af stedet, kan betyde urimelige tab for stedet.
I øvrigt er ejeren altid lydhør overfor seriøs kritik.. og kompenserer gerne for evt. fejl eller mangler..
Endnu en succes med STORT "S" :-)
Min kæreste og jeg var nede og spise i torsdags - og det var lige så godt som det plejer. Fantastisk lam, som blev serveret som to forskellige slags - et par meget vel lavede stykker på ben, og nogle stykker i i kokos og indonesisk krydderi... vi havde hver vores favorit - men spiste ALT med største fornøjelse :-)
Det blev i øvrigt dagen, hvor vi begge ligepludselig kunne lide kampmusling, som var super lækkert tilberedt. Det er i øvrigt på NO 4 min kæreste har lært at spise fisk ;-)
Ejeren er en skøn autentisk person, som vi fornemmer går meget op i sin madlavning - hvilket i øvrigt er tydeligt at smage. Han giver sig tid til at informere om retterne, og giver fifs til hvordan man laver lidt små tryllerier herhjemme, hvilket har resulteret i lækker limejuice og syltede tomater på vores eget menukort hjemme :-)
Vi har svært ved at genkende den kritik vi sporadisk kan læse herinde af NO 4.?? Vi har KUN oplevet fantastiske mad oplevelser, som vi før har måtte betale 3-4 gange så meget for bare at komme i nærheden af. Læser én der "brokker" sig over der ikke er salt på bordene - jeg er "salt-gris" men har aldrig haft brug for det på NO 4, der er simpelthen balance i sagerne, og jeg har oplevet nogle andre smage og indtryk i stedet - som har gjort "det at gå ud og spise" til en anderledes og mere spændende oplevelse.
Så vel bekommen Horsens og omegn - hvis i kan lige god mad som bygger på kvalitet frem for kvantitet.
Vi har allerede bestilt til at komme igen - hvilket vi ser frem til.. :-)
Min mand og jeg var nede og spise på restaurant no 4 i går aftes - det er bestemt ikke noget vi gør igen! Da vi ville bestille drikkevarer fik vi af vide at restauranten ikke solgte øl, da vi så spurgte efter sodavand, var de "desværre udsolgt" - derfor måtte vi, som normalt ikke er vindrikkere, bestille et glas hver af husets vin, da vi ikke ville sidde og drikke vand når vi nu var ude og spise.
Maden var slet ikke værd at skrive om, min mand fik, efter anbefaling af tjeneren, perlehøne til forret, - denne var meget tør og jeg fik en mikroskopisk klat tunmousse serveret på en kæmpetallerken fyldt med salatblade.
Hovedretten var braiseret okse til mand, igen efter anbefaling fra tjeneren som fortalte at den var "så lækker og mør", da den havde kogt i 6 timer - det var min mand ikke enig i, også dette kød var tørt. Jeg fik rosastegt okse, jeg opgav til sidst at prøve på at spise det, det var senet og sejt og fuldstændig umuligt at tygge. Til begge hovedretter var der en smule peberfrugter vendt på panden, tror jeg - selv om det skulle forestille 2 forskellige tilbehør til retterne ifølge menukortet.
Vi sluttede af med 2 x flamberet pandekager med vanilleis til dessert - flamberingen kan vi være meget i tvivl om de var blevet, og selve pandekagen lignede mistænkeligt meget, de billige færdiglavede man kan købe i dagligvarebutikkerne.
Yderligere var der meget koldt i restauranten og der var ikke salt og peber samt tandstikkere på bordet.
Det var alt i alt en dårlig oplevelse som vi betalte godt 500 kr. for :(
Min kone og jeg besluttede på vej hjem fra Skagen at spise i Horsens. Vi kom en søndag aften og fik en 4 retters gourmet menu med en kvalitet og betjening vi aldrig glemte. At man kan få en oplevelse inklusive alt fra stemning god musik og fantastisk mad for det halve betød at vi ærgrer os over vi ikke bor nærmere Horsens. Vi spiste og hyggede os i 3 timer for ca. 500 kr. ialt - noget alle andre steder ville koste det dobbelte. I juli for et par måneder siden spiste min datter og jeg på stedet og Nr 4 fornægtede sig ikke. Endnu en garanti for at det ikke kun er en gang i mellem at stedet er heldig. Nej - det er efter min mening STEDET i Horsens
Vi havde også købt et tilbud på "Dagens Horsens" og havde desværre nøjagtig den samme oplevelse som Gerda Sørensen. Maden var okay, men "gourmetmad" er nok et lidt stort ord at bruge.
Tjeneren var direkte uforskammet, da han erfarede, at vi ikke ville have deres vinmenu men "kun" cola. Citat: "Hvad vil I så have, jeg har travlt?"
Da jeg ringede for at bestille bord, spurgte jeg om vi kunne få et tilbud mere, da vi i mellemtiden havde inviteret sønnen med, og det var da ikke noget problem. Jeg havde i min naivitet troet, at det ville være til samme pris, men da jeg nævnte det, var svaret, at det ihvertfald ikke var ham, jeg havde snakket med. (Det kunne jeg så høre på stemmen og udtalen, at det var.)
Alt i alt må man sige, at selvom maden var okay, så er det synd, at restauranten ødelægges af så ubehøvlet optræden. Vi er jo ikke gået i byen for at blive svinet til.
Jeg har spist og været glad på Restaurant No 4 flere gange. Og igår var ingen undtagelse - der serveres altså lækker & spændende mad!
Dog må jeg indrømme, at jeg netop er glad for, at have besøgt restauranten på mere rolige dage. For igår - måske pga. Open By Night, måske fordi andre end mig var kommet i tanker om at deres Downtown bevis udløb igår - var det en lettere kaotisk oplevelse med en fuld restaurant og en ejer der forsøgte at servicere alle gæster, mens hans 2 tjenere nærmest kun fik lov til at tage ud og bære ind. En oplevelse jeg tænker, at man ikke skal tage alt for alvorligt. For ja, hvis man tager ejeren og hans lettere bossy tone til både ansatte og kunder alt for alvorligt og ikke ser, at der samtidig sidder et lille smil i mundvigen, så går man formentlig derfra med en knap så god oplevelse. For selvom maden er fantastisk så er stemningen også en stor del af besøget.
Vi fik som nævnt dejlig mad - fuld valuta for pengene. Jeg ville dog rigtig gerne være blevet præsenteret for et vinkort (menuen var jo givet på forhånd qua mit Downtown bevis), og selvom den foreslåede vinmenu med 3 glas vin, smagte ganske udemærket, ville jeg dog nok gerne have haft et glas eller to mere, og muligvis gerne have haft en flaske vin efter eget valg.
Men alt i alt, det er ikke sidste gang jeg besøger Restaurant No 4 - der har indtil nu været garanti for en god oplevelse med smil og god mad :-)
- jeg vælger dog fremadrettet en ganske alm. dag, for så ved jeg, at der er tid og ro til at ejeren kan hygge om gæsterne, og det er noget jeg sætter pris på.
Jeg havde købt et værdibevis til følgende retter til 2 personer på downtown.dk:
I får, og hold nu fast, torsk i hvidvin m. kapers beurre blanc, grillet kylling på spid, røde ris m. salvie, æbler og mandler samt mandelsennep og rosmarinconfiteret lammeskank i sauce af øl og æbler. Til mellemret serveres der røget svinemørbrad, byg, valnødder og abrikoser og til hovedret kan i vælge mellem langtidsstegt okse i salsament, braiserede rodfrugter i blåbærsirup og groft middelalderbrød eller hvidvinsdampede blåmuslinger m. ristet bacon, persille og gulerødder. Og som om det ikke skulle være nok, får I også aniskaramelliserede figner, afdryppet tykmælk med twist af vanilje og honning og et glas lavendelsaft.
1. ret var fin nok, det samme med 2. ret, omend risene var ret hårde. Til svinemørbraden (tror jeg) var der noget porre med. Det var så sejt, at jeg ikke engang kunne skære det over. Til hovedret skulle man jo kunne vælge mellem 2 retter. Vi fik ikke noget valg, der kom bare den ret med oksekød, men der var intet brød.
Desserten var muligvis afdryppet tykmælk, det skal jeg ikke kunne sige. Det var i hvert fald en form for vanillieis, men der var ikke noget lavendelsaft til.
Da vi kom fik vi et bord, og det var helt fint. Der kom så hurtigt en tjener og satte en kande vand på bordet. Der kom ikke noget menukort eller noget, så vi kunne vælge drikkevarer. Ikke så lang tid efter kom den første ret, og vi bad så om vandglas, hvilket vi fik. Det havde vi nemlig ikke fået samtidig med vandet. Da vi var færdige med første ret, kom en tjener og hentede tallerkenerne, og jeg spurgte, om vi måtte bestille drikkevarer. Det måtte vi selvfølgelig, og han beklagede. Vi fik dog ikke noget menukort. Der blev bare spurgt, hvad vi ville have. Vi valgte så bare 2 colaer. Colaerne kom, men uden tilhørende glas, så vi drak cola af de vinglas, der stod på bordet, for vi skulle ikke have vin alligevel. Lidt senere opdagede vi, at vi heller ikke havde fået servietter, så det bad jeg også om. Det var en rigtig hyggelig aften, men det var sgu ikke godt nok. Tjeneren holdt desuden rygepause ved indgangsdøren til restauranten. Det er der jo ikke nogen lov imod, men det er dog alligevel lidt sært. Da vi havde fået dessert, kom der en tjener og hentede vores tallerkener, og så sad vi så bare der. Vi havde ikke mere vand eller sodavand eller noget andet, så det ville have været en god idé, hvis tjeneren f.eks. havde spurgt, om vi ville have en kop kaffe. Det ville vi ikke, men så kunne vi jo sige nej tak, men at vi gerne ville have regningen. I stedet gik de to tjenere rundt og ordnede alle de andre tomme borde, da vi var de sidste i restauranten. De skal have, at nogle af retterne var meget gode, og at der ikke var nogen særlig ventetid imellem dem. Vores oplevelse var, at de godt kunne lave mad, men at det ikke var i nærheden af at være gourmet. Mad bliver ikke gourmet af, at man anretter det i forme på kæmpestore tallerkener.
Jeg er blevet ringet op af ejeren i dag, og han beklagede den dårlige oplevelse og tilbød en erstatningsmiddag. Jeg var dernede med en veninde første gang, men da jeg sagde, at jeg så ville tage min kæreste med denne gang, sagde han, at hvis jeg havde børn måtte jeg meget gerne tage dem med også. Så på søndag står der et bord til 5 og venter på os. Jeg kunne også have fået pengene tilbage i stedet for, hvis jeg ville det. Det bliver forhåbentlig en helt anden oplevelse, og jeg kan skrive en meget bedre anmeldelse.
Så har vi fået vores erstatningsmiddag. Det var en helt anden oplevelse. Der var dækket et fint bord, og der manglede ikke noget. Ejeren kom selv og serverede maden. Han startede med at fortælle, hvad vi skulle have. Vi var 2 voksne og 3 børn afsted. Vi voksne fik hver en portion super lækre blåmuslinger. Det smagte fantastisk. Børnene fik en fin rejecocktail men brød til. Til hovedret fik vi braiseret kalvekød, kartoffelbåde, bagte(tror jeg)gulerødder og bearnaise sauce. Det smagte også fantastisk godt. Til dessert syntes vi, at han sagde, at vi skulle have pandekager, men det fik vi altså ikke. Vi fik vanilleis med chokoladesauce. Jeg synes dog, at det er en mindre detaljer, når man tager i betragtning, at jeg jo reelt set kun har betalt 395 kr for mad til 2 personer, hvor jeg ikke var tilfreds, men derefter får 3 retter til 5 personer som kompensation. Som jeg skriver i starten, var det bare en hel anden oplevelse den her gang.
Da man på Downtown kunne købe en gourmetmenu for to personer for 400 kroner slog vi til. Gourmet signalerer klasse, og det var det ikke meget af på restauranten. Bordbestillingen forløb fint og med ret kort varsel. Stedet var velbesøgt også en tirsdag aften. Ejer? og tjener var ikke helt enige om, hvad menuen indeholdt - om der var vin med eller ej. Det var der ikke, og det skulle der heller ikke være. Da jeg ikke ret godt tåler vin, ville jeg gerne have en øl, men de var udsolgt, sagde ejeren. Den kande vand, jeg i stedet måtte bestille ville koste 25 kroner. Vandet var uden is og citron og blev serveret i en meget kalkplettet kande. Tjeneren kom dog i tanke om, at de havde Tuborg, så jeg fik et glas øl - skænket op i et vandglas i køkkenet og uden flaske på bordet, så om det var en Tuborg, ved jeg ikke, men jeg tror det ikke. Min kone fik et glas vin til 75 kroner serveret med prop i glasset.
Maden var i og for sig udmærket, men med brug af sød chilisauce, syltede agurker, syltede peberfrugter og is, som i hvert fald alt sammen var industriprodukter. Præsentationen af de enkelte retter var rimelig i starten, men udviklede sig grotesk (glaseret vildt blev præsenteret som en slags oksekød) og ophørte til sidst. Det er tæt på at være min hidtil dårligste oplevelse på restaurant, så jeg vil bestemt ikke anbefale stedet.
Jeg er i dag blevet ringet op af ejeren. Det var ikke ham, der var til stede den pågældende aften, og han beklager vores oplevelse. Han tilbød en erstatningsmiddag, som jeg har taget imod. Derfor vil jeg vende tilbage med en ny anmeldelse, når vi har været der igen i august.
Uden tvivl en af de bedste gourmet oplevelser vi nogensinde har fået.
Der er lagt sjæl i alle retterne, tænkt på detaljerne samt kræset for hver enkelt portion. Alt er er nøje gennemtænkt og afstemt, hvilket også gælder for den vin menuen som vi valgte til de 6 retter.
Stedet er hyggeligt, god atmosfære og en meget engageret betjening.
Prøv det, oplev det og nyd det.
Restaurant No. 4 har vores varmeste anbefalinger.
Restaurant No. 4 er helt klart en perle i Horsens!
Efter mange år i Århus er det skønt, at der findes et sted i Horsens som Restaurant No. 4, hvor kvalitet, kreativitet og charme er i højsædet.
Jeg har både prøvet deres 3-retters menu og deres gourmetmenu og begge kan absolut anbefales!
Prøv det næste gang, du vil forkæles. Du får så meget mere, end du betaler for!
Havde købt en 3 retters menu for 2 gennem dagens bedste.. Får anvist en plads helt i hjørnet.. Tjeneren kommer og fortæller om dagens menu og sætter et vinkort. En pige kommer og min mand bestiller en cola og en øl. Måtte gentage det da pige åbenbart ikke forstod dansk. Tjeneren kommer og tager rettere meget brutalt fjerner vinkort og glas fra bordet mens han samtidig fnyser "2 cola". Nej siger jeg en cola og 1 øl... Så går han hen og sætter vinkortet på plads samtidig med at han fnyser ud i lokalet: 3 retters menu 112 kr.. SÅ blev jeg sur og fornærmet og spørger om det er en betingelse at man skal drikke vin til menuen. Og fik samtidig den fornemmelse at man var en dårligere kunde fordi man havde bestilt gennem dagens bedste og kun havde betalt halv pris. Vi gik derfra efter 7 min uden at få noget.. Har aldrig været ude for en lignende opførsel.. Så i stedet for en god middag fik vi en lang næse for 2* 112 kr..
Det skal så siges at jeg havde på samme måde gennem dagens bedste bestilt deres nytårsmenu som var super super god. Spændende og anderledes. Men tvivler stærkt på at jeg kommer personligt i deres restaurant sålænge den tjener er der.
No.4 er uden nogen form for tvivl vores absolutte yndlingssted, når vi skal ud at spise - man modtages som en kær gæst og får altid serveret retterne med et touch af charme og en let beskrivelse af retten.
Der lægges vægt på at bruge sæsonens råvarer på nye, spændende måder og til trods for at jeg selv er en yderst habil og legesyg kok, bliver jeg gang på gang positivt overrasket over de skønne gastronomiske oplevelser, endnu et besøg på No.4 bibringer os.
[Peter og Lisbeth Ottosen]
Byens bedste spisested, ingen tvivl om det!!
Maden er sublim lækker og betjeningen helt i top, jeg synes det er vildt at det kan lade sig gøre at lave SÅ skøn mad til de billige penge! Alle opfordres derfor til at HUSKE (de mere sydlandske manerer) at give nogle drikkepenge for det kan ikke være meget restauranten tjener på maden:-)
Jeg ville gøre noget speciel for min kæreste på hans fødselsdag og tog ham med ned på Restaurant No 4 i Horsens. Vi bor normalt i Aarhus, og tager tit ud at spise, men jeg havde hørt rigtig godt om restauranten, så tænkte at restauranten skulle have et forsøg. HOLD NU OP, hvor var det FANTASTISK mad...! Det er klart hele turen værd! Vi er glade for vi tog toget, så vi kunne få en vinmenu til alle 6 retter! Vi sad der i de mest hyggelige omgivelser i 3,5 time og det er bestemt ikke sidste gang vi kører derned for at spise. Betjeningen er i top, det er rent, utrolig hyggeligt, super lækkert mad (hvilket der var alt for meget af) og så til den pris! Kan kun ønske at alle vil gøre sig selv den tjeneste og besøge dette lille hyggelige sted.
Fin oplevelse på Restaurant No 4 i onsdags. Vi fik en spændende, varieret og meget velsmagende 6 retters menu med dejlig vin-menu, der var afstemt efter maden. Trods mange gæster, fik vi en særdeles god betjening og der var passende tid mellem retterne. Vi sluttede af med et glas vietnamesisk kaffe, en overraskende god smagsoplevelse. Lokalerne var lidt dunkle, men hyggelige, og vi god valuta for pengene. Vi besøger gerne Restaurant No 4 når vi kommer til Horsens igen.
Upload billede af dig selv, hvor man kan se dit ansigt. Det kan evt. være det du anvender på Facebook eller andre sociale medier.