Restaurant Fyrklit

Restaurant, Hirtshals

5,4/10
#4
Maria Madsen
1 bedømmelse
07.12.2013

Dårligt & Skuffende!

Min familie og jeg er kommet mange gange gennem årene på Restaurant Fyrklit, og det har tidligere været godt. Det var det bestemt ikke den lørdag aften i November 2013.

Der var intet a la carte kort, så det var kun muligt at få Carvery bord. Bordet fremstod uhygiejnisk med salat og dressing spildt flere steder på bordet. Grøntsagerne smagte decideret dårligt og var alt andet end frisk, både at se på og lugte til. Broccolien var grå, kartoflerne var rå og med store sorte plamager. Kødet var okay, men det var tørre endeskiver vi fik serveret.

Alt i alt var det en rigtig dårlig oplevelse! Buffeten kostede tilmed 168kr og hvis du ønskede forret eller hovedret kostede det ekstra.

Ærgerligt at tage på restaurant og føle at du får decideret dårligt og uappetitlig mad.

Jeg kan kun give det en stjerne for den rare tjener.

Vi sætter aldrig vores ben derigen. Pris & kvalitet hænger på ingen måde sammen og vi havde en større gastronomisk oplevelse på MC Donalds!

0
0
Del | Svar | Rapportér
#3
Henrik Madsen
1 bedømmelse
21.04.2010

Nye ejer med "gode ben"

Jeg havde fornøjelsen at tilbringe Påsken på Danland i Hirtshals. Det var en dejlig ferie som hele familien trængte til. Vi var også oppe at spise i restauranten, mens vi var der. Der fik vi de mest fantastiske sparribs, de var så møre og lækkre at kødet nærmest faldt fra benene. Det var desværre ikke muligt, at få deres egen opskrift på deres barbecue sauce, for den var lige i skabet. Vi fik at vide at der var kommet en ny forpagter som startede op i påsken mens vi var der. Man kunne se at der var blevet gjort noget ved omgivelserne. Det var hyggeligt at komme ind i restauranten, den ene aften sad vi og fik en drink i et hyggehjørne de havde lavet med nogle gamle antikke møbler. Alt i alt en rigtig god oplevelse. Vi glæder os til at komme igen.

7
10
Del | Svar | Rapportér
#2
Tove Jade
1 bedømmelse
06.12.2009

Julefrokost søndag den 6. december 2009 kl. 12.00.

Vi havde bestilt bord til 9 personer en måned før. Vi havde inviteret børn og børnebørn.

Restauranten bar tydeligt præg af, at vi var kommet til "2. dagsgilde".

Bordene var ryddet, men der var ikke gjort rent. Alle borde med havudsigt stod tomme med rester af stearin. Stolene sat ud i lokalet. Der var dækket to borde længst tilbage i restauranten. Vi fik bordet lige ud for indgangen til køkken og rengøringsrum. Bordet var dækket til 12 personer, dvs. der var 12 dækkeservietter af papir med tallerken på. De tre tomme kuverter blev aldrig fjernet. Midt på bordet stod to stabler med plasticglas og 2 glas med fyrfadslys. Lysene blev aldrig tændt. De blomster som sikkert havde stået på bordet aftenen inden, kunne vi se på en hylde i forgangen til restauranten. Døren til rengøringsrummet stod åben den første halve time, vi havde udsigt til støvsuger og rengøringsmateriel og ikke som ventet til havet.

Maden var knap sat op på bordet da vi ankom og der gik nogle unge skolepiger (i nedringet tætsiddende t-shirt og ålestramme bukser, hertil lange sorte støvler) og satte mad frem. Brødet blev frembragt fra en plasticpose og anbragt i brødbakkerne.

Det var traditionel julefrokost, men alt bar tydeligt præg af genopvarmning og genfremkaldelse og det var nok ikke første opvarmning. Skinken, eller hamburgerryggen, var så tør, at den var umulig at genkende. Hvidkålen var lysebrun med skorpe på, anden var så tør at det var umuligt at se hvad der var hvad. Flæskestegen var med gummiagtige svær, laksen var indtørret på opsatsen. Fiskefilleterne havde fået en ny tur i frituren. Der var nødder, men nøddeknækkeren var væk, så det ene barn, der gerne ville ha' måtte undvære. Risalamanden var med skorpe på og skeen dertil nok ikke vasket op endnu, der var lagt en lang tynd plasticske til at tage med.

Vi klagede til den unge pige som bare trak på skuldrene. Kuvertprisen på 99,- gjaldt også børn.

Der var ingen af os der spiste ret meget og nu sidder vi tilbage og frygter en opringning fra børnene om, at nogle er blevet syge.

Alt i alt en uappetitlig og dårlig kvalitet af maden, restauranten, serveringen og oplevelsen.

17
8
Del | Svar | Rapportér
#1
Suna Halkjær
1 bedømmelse
02.02.2009

der var en god sevice og en god smagsoplevelse og skønne omgivelser

31
14
Del | Svar | Rapportér

Del dine oplevelser og erfaringer med Restaurant Fyrklit til andre. Giv din bedømmelse, og vær med til at give Restaurant Fyrklit det rette omdømme.

Upload billede af dig selv, hvor man kan se dit ansigt. Det kan evt. være det du anvender på Facebook eller andre sociale medier.