Viften

Vuggestue, København

#82/151
7,3/10
Senest bedømt: Dec. 2013
3
# 3

Viften har en stærk og ambitiøs ledelse, der går ind for en anerkendende pædagogik. Ledelsen har implementeret pædagogikken og pædagogerne er professionelle, omsorgsfulde, gode til at udfordre børnene osv. Når Viften kun får otte stjerner skyldes det to forhold. For det første er faciliteterne ikke ret gode. Legepladsen er lille og stuerne er små. Det andet forhold har at gøre med stabiliteten i medarbejdergruppen. Til trods for, at institutionens medarbejdere virker til at trives, har vi oplevet stor udskiftning og mange omrokeringer af pædagogerne.

# 2

Viften er fyldt med glade og engagerede ansatte. Hver dag kommer vores 2-årige søn glad og træt hjem efter en dag fyldt med oplevelser og stabilitet. Han taler om sin dag og nævner tit sine legekamraters navne samt navnet på sin yndlings voksen på stuen. Jeg har kun oplevelse af åbenhed og imødekommenhed når man som forælder har spørgsmål.

Det eneste negative jeg kan nævne, er om perioder med ferieafløsere eller vikarer ved meget sygdom, som jo naturligvis hænder. Så fungerer stuen jo ikke helt og børnene er ikke lige så glade, og røde numser og vådt tøj og andet er hændt. Men dette kan ikke tilskrives det faste personale på nogen måde.

# 1

Del dine oplevelser og erfaringer med Viften til andre. Giv din bedømmelse, og vær med til at give Viften det rette omdømme.

Viften
Lybækgade 152300 København S

Om Viften

Denne side indeholder informationer om Viften i København. Viften tilhører kategorien vuggestuer. Du kan også finde andre vuggestuer i København samt se bedømmelser og selv bedømme.

Viften er bedømt 3 gange. 2 er med beskrivelse. Brugernes gennemsnit er 8.0, og det vejede gennemsnit er 7.3 ud af 10. Der vejes ifht. antallet af bedømmelser.

Du kan læse bedømmelser og give din egen anmeldelse og vurdering af Viften. Der kræves hverken login eller oprettelse, så det er meget hurtigt gjort. Del dine erfaringer og vær med til at give Viften det rette omdømme.

Upload billede af dig selv, hvor man kan se dit ansigt. Det kan evt. være det du anvender på Facebook eller andre sociale medier.