Vallensbæk Bilsyn

Synshal, Vallensbæk

#1/1
8,7/10
Senest bedømt: 2012
10
Gamle
# 10

Var til syn mandag den 20. februar og der blev fundet et par mindre fejl og en lidt mere alvorlig, så omsyn var nødvendigt.

Måden det blev gjordt på, var til topkarakter, stille og roligt, fik fortalt hvad der var galt og hvad jeg kunne gøre ved det. Fik det lavet tirsdag formiddag og derefter var det bare til om syn, godkendt.

Kommer der igen når konens bil skal synes og min egen igen om to år.

Go Kaffe.

# 9

Jeg syntes at det er noget underligt, at synsmanden forlader ejendommens matrikel i min bil i ca. 5 min. uden og fortælle mig det. Inde på liften fortæller han at han troede at den var tiptunet da den nemt træk hjulspind, men nu kunne han se på motoren at det var en turbo model.

Så hvis min bil skal synes der næste gang, så bliver nøglen ikke udleveret før jeg sidder i bilen ved siden af ham.

# 8

Et godt syns sted gode forhold og god kundebetjening.

# 7

Fik ikke skrevet en bedømmelse da jeg var her i august 2009.

Det siger vel alt, at jeg nu, da min bil skal synes igen, med det samme genvælger Vallensbæk Bilsyn. Det var en god proff. oplevelse. Vi ses i september 2011.

# 6

Hurtig grundig betjening. God pris og gratis kaffe. - Kan varmt anbefales.

# 5

Stille og rolig synssted, har fået synet min bil idag, Betinget godkendt, der var en del begyndene rust som jeg fik at vide hvad jeg skulle gøre ved, på en dejlig rolig måde, som gjorde at her skal min bil synes igen.

Alle mine spørgsmål blev besvaret på selv samme måde, og så var der frisk kaffe. Der kommer jeg om to år igen.

# 4

Vallensbæk synshal er værd at køre efter - de er omhyggelige, har super gode forhold og ikke mindst nogle rare personer.

# 3

Virkelig et godt sted at få synet bilen. Jeg fik mig en dejlig snak med indehaveren, samtidig med at min bil blev synet af en af medarbejderne. Synsrapporten blev gennemgået fra punkt til punkt. Et sted hvor man virkelig bliver værdsat. En synshal, som jeg varmt kan anbefale alle I andre. Bliv ved med det fremragende arbejde, Vallensbæk bilsyn ;)

# 2

Et godt syns sted, gode forhold og god kundebetjening.

# 1

Top profetionel betjening og god rådgivinig om vedligeholdelse af min gamle bil. Kan anbefaldes.

Del dine oplevelser og erfaringer med Vallensbæk Bilsyn til andre. Giv din bedømmelse, og vær med til at give Vallensbæk Bilsyn det rette omdømme.

Vallensbæk Bilsyn
Vallensbækvej 652625 Vallensbæk

Om Vallensbæk Bilsyn

Denne side indeholder informationer om Vallensbæk Bilsyn i Vallensbæk. Vallensbæk Bilsyn tilhører kategorien synshaller. Du kan også finde andre synshaller i Vallensbæk samt se bedømmelser og selv bedømme.

Vallensbæk Bilsyn er bedømt 10 gange. 10 er med beskrivelse. Brugernes gennemsnit er 9.1, og det vejede gennemsnit er 8.7 ud af 10. Der vejes ifht. antallet af bedømmelser.

Du kan læse bedømmelser og give din egen anmeldelse og vurdering af Vallensbæk Bilsyn. Der kræves hverken login eller oprettelse, så det er meget hurtigt gjort. Del dine erfaringer og vær med til at give Vallensbæk Bilsyn det rette omdømme.

Upload billede af dig selv, hvor man kan se dit ansigt. Det kan evt. være det du anvender på Facebook eller andre sociale medier.