Uggerhøj Aalborg

Autoforhandler, Aalborg

#9/18
5,0/10
Senest bedømt: Sept. 2014
7
# 7

Købte Opel med uoriginalt udstyr

Jeg har købt en ny Opel Corsa, hvor Uggerhøj har installeret uoriginal musik anlæg og navigation i en dårlig kvalitet. Uggerhøj auto kan ikke levere fuld manual, forklare hvordan man opdatere navigationen mm. De har tilbudt at fjerne det uoriginale udstyr, men uden kompensation for manglende navigation mm. som jeg har betalt for.

Jeg forventede at alt var originalt ved en Opel forhandler.

På min klage svarede Uggerhøj auto at jeg selv er ude om det, fordi der ikke står i kontrakten at alt er originalt i bilen. Jeg valgte Uggerhøj auto fordi jeg forventede at købe en Opel originale dele, men det var en stor fejl.

# 6
# 5

Oktober 2010 fik jeg skiftet forrude på min KIA Magentis, jeg bad om at få 2 nye viskerblade påsat og en rem strammet, den blev dog skiftet, fint nok. Men venstre viskerarm ramte mod rudekanten, en irriterende lyd.

Jeg kørte ind for at få det rettet, afleverede nøglen og bilen forsvandt ind på værkstedet, jeg ville gerne have talt med mekanikeren, men det måtte jeg ikke, efter 20 min. spurgte jeg til bilen hvorefter jeg fik svaret, at de var nok gået til pause. Efter 45 min kom der en og stak mig nøglen uden at sige et ord. Jeg takkede dog højlydt for den fantastiske service, eller mangel på samme, viskeren klapper stadig imod kanten. Jeg har dog selv løst problemet ved at købe en viskerarm hos Biltema. Nu er der ro og jeg finder et nyt værksted.

# 4

Har benyttet Uggerhøj nu i 2 år. 3 besøg. Super bestillings procedure via internettet. God service i butikken, Overholder service aftaler og pris.. :)

# 3

Pas på med denne. De er ikke blege for at flå dig [..]. Var så dum at tro at købte jeg bil der, så fik man nok en fair og ordentlig behandling på værkstedet efterfølgende. Hørt samme historie fra andre kunder ved Uggerhøj i Aalborg.

Har derimod bedre erfaring med andre Uggerhøj afdelinger.

# 2

Bliver altid mødt af venlige mennesker. Ifm. service er de også begyndt at vaske min bil!

# 1

Overpriser på service. Utrolig dårlig behandling, når der er problemer med bil købt hos forhandleren.

Del dine oplevelser og erfaringer med Uggerhøj Aalborg til andre. Giv din bedømmelse, og vær med til at give Uggerhøj Aalborg det rette omdømme.

Uggerhøj Aalborg
Enggårdsgade 749000 Aalborg C

Om Uggerhøj Aalborg

Denne side indeholder informationer om Uggerhøj Aalborg i Aalborg. Uggerhøj Aalborg tilhører kategorien autoforhandlere. Du kan også finde andre autoforhandlere i Aalborg samt se bedømmelser og selv bedømme.

Uggerhøj Aalborg er bedømt 7 gange. 6 er med beskrivelse. Brugernes gennemsnit er 5.0, og det vejede gennemsnit er 5.0 ud af 10. Der vejes ifht. antallet af bedømmelser.

Du kan læse bedømmelser og give din egen anmeldelse og vurdering af Uggerhøj Aalborg. Der kræves hverken login eller oprettelse, så det er meget hurtigt gjort. Del dine erfaringer og vær med til at give Uggerhøj Aalborg det rette omdømme.

Upload billede af dig selv, hvor man kan se dit ansigt. Det kan evt. være det du anvender på Facebook eller andre sociale medier.