Tornhøjskolen

Skole, Aalborg

#17/18
4,0/10
Senest bedømt: 2012
1
# 1

Søde mennesker, vil gerne være først med de nye ting..

Og der stoppede så det positive.

Aldrig før har jeg oplevet et sted med så misvisende oplysninger. Det er som om alle gør det på sin egen måde, ingen taler sammen og ingen måder er ens.

*Eks. Da 1 klasse fik udleveret I-pad's blev man som forældre bedt om at tjekke kalenderen dagligt, fordi alle lektier ville stå deri. Det bekymrede flere forældre, fordi ikke alle har lige stort flair for ny teknologi. Ca. to måneder efter fik min datter en seddel med hjem, hvori der stod at vi altså skulle huske at finde lektierne på forældre-intra.

Efter at jeg reagerede på dette blev lektierne flyttet tilbage til I-pad'en. Jeg ved at al opstart er svær, men så bliv da enige om hvordan det skal gøres!!

Og så de møder OMG. Sidste møde jeg var til varede 3 timer, det relavante var 15-20 minutter. Og jeg fik de samme oplysninger, da jeg læste referatet på knap 4 minutter. Forberedelse og lederevner er en nødvendighed, når man vil holde åbne møder og har man ikke nogen med de evner, må man ansætte en der har.

Del dine oplevelser og erfaringer med Tornhøjskolen til andre. Giv din bedømmelse, og vær med til at give Tornhøjskolen det rette omdømme.

Tornhøjskolen
Tornhøjvej 19220 Aalborg Øst

Om Tornhøjskolen

Denne side indeholder informationer om Tornhøjskolen i Aalborg. Tornhøjskolen tilhører kategorien skoler. Du kan også finde andre skoler i Aalborg samt se bedømmelser og selv bedømme.

Tornhøjskolen er bedømt 1 gang. 1 er med beskrivelse. Brugernes gennemsnit er 3.0, og det vejede gennemsnit er 4.0 ud af 10. Der vejes ifht. antallet af bedømmelser.

Du kan læse bedømmelser og give din egen anmeldelse og vurdering af Tornhøjskolen. Der kræves hverken login eller oprettelse, så det er meget hurtigt gjort. Del dine erfaringer og vær med til at give Tornhøjskolen det rette omdømme.

Upload billede af dig selv, hvor man kan se dit ansigt. Det kan evt. være det du anvender på Facebook eller andre sociale medier.