Tisvildeleje Cafeen

Cafe, Tisvildeleje

#2/2
2,3/10
Senest bedømt: 2012
2
Få, Gamle
# 2

En ellers skøn Lørdag på tur med mine gamle forældre, ville nyde en kop kaffe med kage på taressen i solen blev mødt af en meget ubehøvlet tjener der spurgte: Hvad skal i ha, uden at se et kort over cafeens udbud, bestilte kaffe og kage men afbestilte det hele, fik nok af tjenerens atityde, vender ikke tilbage igen.

# 1

Forfærdeligt sted, forfærdelig musik (en DJ der følte det som sin pligt at hakke musikken op i epileptiske bidder, så ingen kunne danse til den), ingen plads til dansegulvet, barpriserne skyhøje for et mangelfuldt udvalg, streng kontrol af kunderne, der gør at man aldrig føler sig tilpas derinde. [..]og der var ikke natmad, som ellers var lovet.

300 kr. for 5 drinks, der alle var noget man lidt smagte på uden at kunne fordrage.

Ens egen alkohol bliver taget fra en, og smidt ud, uden at man kan få det igen på nogen måde.

Stedet ødelagde min ellers kanongode aften, og jeg vil på det kraftigste anbefale at holde sig langt væk, og undgå at støtte [..] stedet ved at købe noget derfra.

Del dine oplevelser og erfaringer med Tisvildeleje Cafeen til andre. Giv din bedømmelse, og vær med til at give Tisvildeleje Cafeen det rette omdømme.

Tisvildeleje Cafeen
Hovedgaden 553220 Tisvildeleje

Om Tisvildeleje Cafeen

Denne side indeholder informationer om Tisvildeleje Cafeen i Tisvildeleje. Tisvildeleje Cafeen tilhører kategorien cafeer. Du kan også finde andre cafeer i Tisvildeleje samt se bedømmelser og selv bedømme.

Tisvildeleje Cafeen er bedømt 2 gange. 2 er med beskrivelse. Brugernes gennemsnit er 1.0, og det vejede gennemsnit er 2.3 ud af 10. Der vejes ifht. antallet af bedømmelser.

Du kan læse bedømmelser og give din egen anmeldelse og vurdering af Tisvildeleje Cafeen. Der kræves hverken login eller oprettelse, så det er meget hurtigt gjort. Del dine erfaringer og vær med til at give Tisvildeleje Cafeen det rette omdømme.

Upload billede af dig selv, hvor man kan se dit ansigt. Det kan evt. være det du anvender på Facebook eller andre sociale medier.