Sydlangelands Maritime Efterskole

Efterskole, Bagenkop

#1/2
6,7/10
Senest bedømt: 2011
8
Få, Gamle
# 8
# 7

Jeg er mor til et barn som stadig er på skolen. Men men... Jeg vil gerne i forbindelse med forældre til børn som, enten selv har valgt at stoppe eller børn som er blevet smidt ud af SME. Jeg har nogle spørgsmål, men mener ikke at en diskution i et åbent forum er behagelig for nogen parter og har heller ikke lyst til det skal falde tilbage på mit barn, som jo stadig er på skolen.

Jeg kan kontaktes på tlf. 50450833 eller mail: lehmannlotte@hotmail.com

# 6
# 5

Sme er helt klart den fedeste skole man kunne tænkte sig med alle de ting som de tilbyder inden for aktiviteter. Og så får man bare et fedt forhold til lærerne, jeg syntes det er fedt at have lærere som også er ens venner på en måde, man får i hvertfald et tættere forhold end på en normal skole, og så for man også mange gode venner for livet. :)

# 4

En virkelig god efterskole til folk der gerne vil have noget action eller lære at sejle.

# 3

Forskelsbehandling.
Dømt på forhånd.
Jeg blev smidt ud for et "voldigt adfærd" mens andre elever fik lov at blive efter at have stjålet og sniffet retalin og røget hash.

Det skal siges at jeg aldrig har lagt hånd på nogen eller kommet med direkte trusler, og at jeg faktisk var kommet ud af mit hashmisbrug.

Men [Sydlangelands Maritime Efterskole] kunne ikke lide mig og havde dømt mig på forhånd og smed mig ud af skolen over sådan en lille ting.

Det lyder måske mærkeligt men man skal opleve det før man tror det.

# 2

Det er en fed skolen at gå på og man lærer meget

# 1

sme var de bedste år for mig 07/08-08/09

på skolen får man et fedt sammenhold, og lærene gør meget for en, de er ikke kun lære der kommer og går, de de gør virkelig 100 procent for en sme er den fedeste skole.

Del dine oplevelser og erfaringer med Sydlangelands Maritime Efterskole til andre. Giv din bedømmelse, og vær med til at give Sydlangelands Maritime Efterskole det rette omdømme.

Sydlangelands Maritime Efterskole
Nordhavnsgade 85935 Bagenkop

Om Sydlangelands Maritime Efterskole

Denne side indeholder informationer om Sydlangelands Maritime Efterskole i Bagenkop. Sydlangelands Maritime Efterskole tilhører kategorien efterskoler. Du kan også finde andre efterskoler i Bagenkop samt se bedømmelser og selv bedømme.

Sydlangelands Maritime Efterskole er bedømt 8 gange. 6 er med beskrivelse. Brugernes gennemsnit er 6.9, og det vejede gennemsnit er 6.7 ud af 10. Der vejes ifht. antallet af bedømmelser.

Du kan læse bedømmelser og give din egen anmeldelse og vurdering af Sydlangelands Maritime Efterskole. Der kræves hverken login eller oprettelse, så det er meget hurtigt gjort. Del dine erfaringer og vær med til at give Sydlangelands Maritime Efterskole det rette omdømme.

Upload billede af dig selv, hvor man kan se dit ansigt. Det kan evt. være det du anvender på Facebook eller andre sociale medier.