Storvorde Lægecenter

Praktiserende læge, Storvorde

#2/2
1,7/10
Senest bedømt: Feb. 2014
10
# 9

Har endelig fået mig taget sammen til at skifte læge, noget jeg skulle have gjort for længe siden.

Jeg har aldrig oplevet et lægehus, der er så dårligt kørende. Kan ubetinget nikke genkendende til alt, som andre herinde beskriver. Flabede sekretærer, (en enkelt sød, dog), alt for lange ventetider både i telefonen om morgenen, men også når man endelig har fået en tid. Og i det hele taget bare en rigtig dårlig stemning. De fleste andre steder kan man få e-konsultation til mindre ting, men Storvorde Lægehus har ikke engang en hjemmeside. Det er som om de mangler opkvalificering på mange punkter.

# 8

Alt for lang ventetid, når man skal ind og ved telefontiden om morgenen mellem 8 & 9. 2 af lægerne kommer aldrig til tiden og det finder man ud af, når man ringer og får svaret: han/hun er ikke kommet endnu, prøv senere eller en anden dag! Bare ikke i orden!

Til tider en meget træls betjening fra en bestemt sekretær, meget nedladende og en træls attitude, når man spørger om noget, det er ikke i orden!

Jeg spurgte hende om et simpelt spørgsmål som, "Er der ventetid indtil den læge jeg havde en tid hos og så svarede hun flabet: Ja, det vidste hun da godt nok ikke, men hun kunne da tjekke det, hvis det var det jeg ville have." Magen til svar, siger jeg bare og min læge stod tilfældigvis bag hende, da dette svar kom, men sagde ikke noget!

Men der er også en som er rigtig venlig og hjælpsom sekretær, hun er der bare ikke så tit, men hun skal have ros!

Jeg flytter læge, så snart jeg kan!

.... Vi og jeg er mere end enige med dig/jer og mere end dobbelt pinligt, at det er vordende læger, altså en lægeorg. som oplever så pinlig behandling! JA, klart ny læge!!! (og vi er IKKE misbrugere eller narkomaner)... Kh.. Erling R.

# 7

Jeg har vært udsat for det samme at når jeg har bestilt tid til lægen kl 10 så kommer jeg ikke ind før kl 12.30. Det syndes jeg ikke er rimelig, når man har sat tid til at komme og når jeg ringer om morgen kl 8-9 er det også svært at komme igennem, og når jer er kommen igennem så er lægen ikke kommen. Det er også meget træls, at de ikke kan komme til tiden.

# 6

Alt for lang ventetid. Har lige siddet og ventet i over 2½ time for at komme ind til lægen.

Undskyldte med kludder i tidsplanen...

Der blev ikke endgang informeret om forsinkelser.

Jeg syntes ikke det er nogen rimelighed. Man tager jo fri for arbejde for at komme til læge.

# 5

Storvorde Lægehus yder den dårligste service jeg længe har været udsat for. [..] Jeg ringer da mit barns feber er steget fra 38,2 om morgenen til 39,3 til middag for at høre om det er ok at give ham noget mod hovedpine som også virker febernedsættende. Så får jeg bare et surt svar om "Så skulle du jo have ringet i morges for du kan godt nok ikke komme til at snakke med nogen nu, og jeg kan ikke svare på noget... Det eneste jeg kan gi dig er en akut tid kl 14.30 hvor alle de andre akutte patienter kommer, vil du ha det"!´Det var bare så surt og negativt et svar, som kunne være formuleret SÅ meget anderledes. Jeg havde ikke forventet at komme til og tale med en læge, men troede muligvis sekretæren kunne have undersøgt sagen og ringet tilbage... sådan foregår det mange andre steder.

[..]
Derudover er det stort set næsten umuligt at komme igennem på telefonen hvis man skal have en tid, og kommer man endelig igennem kan man få en tid 3-4 uger ude i fremtiden.

Det er lidt ærgeligt, for vores læge dernede er vi egentlig meget glade for, men når resten af huset er så utilfredsstillende så fungere det bare ikke.

# 4

Jeg ringede til lægehuset da jeg er tilflytter og fik fat på en meget næsvis og arrogant lægesekretær der bare afviste mig uden at høre nærmere (da jeg var højgravid) og der var ingen andre lægehuse i miles omkreds. Så i galkab smækkede jeg på. Jeg vil absolut ikke vælge disse [praktiserende læger].

# 3

Jeg kan 100% bekræfte de andres bedømmelse af lægecentret. Jeg kan ikke finde på noget godt at sige om Storvorde lægecenter - jeg beklager. Ufatteligt man ikke har flyttet læge for længe siden. Sikkert fordi det er så sjældent man bruger dem.

# 2

Mange gange kan man slet ikke komme igennem (8-9) pr. telefon. Pt. ventet på svar for en CT-skanning med måske "alvorlig svar" - brugt en time (8-9) på at vente, på at blive stillet om til min læge (5 gange), men det kunne ikke lade sig gøre pga. stor kø. Sidst fik jeg at vide jeg måtte vente til torsdag (2 dage frem). Jeg spurte så om der var kommet svar.. "ja, men kun din læge må give dig det og han ringer ikke til dig, og slet ikke efter kl. 9..", så nu.. endnu et par søvnløse nætter, indtil jeg skal bruge 1 time igen på at få at vide at omstilling ikke er mulig, osv. osv. Det er ikke bare dårlig service, men en utrolig dårlig behandling! Jeg skifter læge.. med det kræver jeg flytter, for der er ikke tilstrækkelig lægekapacitet, hvor jeg bor!

# 1

Meget lang venten ved tidsbestilling, samt ventetid i lægehuset (hurtig 20 min til 35 min). [..]

Del dine oplevelser og erfaringer med Storvorde Lægecenter til andre. Giv din bedømmelse, og vær med til at give Storvorde Lægecenter det rette omdømme.

Storvorde Lægecenter
Stationsvej 99280 Storvorde

Om Storvorde Lægecenter

Denne side indeholder informationer om Storvorde Lægecenter i Storvorde. Storvorde Lægecenter tilhører kategorien praktiserende læger. Du kan også finde andre praktiserende læger i Storvorde samt se bedømmelser og selv bedømme.

Storvorde Lægecenter er bedømt 10 gange. Der er 9 nummererede bedømmelser, og 1 underbedømmelse, som ikke er nummereret. 10 er med beskrivelse. Brugernes gennemsnit er 1.3, og det vejede gennemsnit er 1.7 ud af 10. Der vejes ifht. antallet af bedømmelser.

Du kan læse bedømmelser og give din egen anmeldelse og vurdering af Storvorde Lægecenter. Der kræves hverken login eller oprettelse, så det er meget hurtigt gjort. Del dine erfaringer og vær med til at give Storvorde Lægecenter det rette omdømme.

Upload billede af dig selv, hvor man kan se dit ansigt. Det kan evt. være det du anvender på Facebook eller andre sociale medier.