Skivehus Skole

Skole, Skive

#1/8
8,6/10
Senest bedømt: 2012
4
Få, Gamle
# 4

Jeg gik på skivehus skole, fra 1988-1998 hvor jeg har mange minder der.

Jeg savner denne tid utrolig meget, og savner min klasse kamarater og lære.

Håber vi mødes engang.

# 3

Jeg gik på Skivehus skole fra børnehaveklassen til 9. klasse, og jeg var rigtig glad for skolen. Alle på skolen er meget søde, og glade, og jeg synes de var gode til at tage hånd om alle eleverne, og give alle plads! Desuden er lokalerne rigtig gode, og udendørsarealerne er fantastiske, når man er lille og der er plads til at lege! Desuden ligger skoven kun få 100 meter væk, så bliver inddraget, hvor det er relevant! Jeg har i hvert fald 10 års gode minder fra den skole!

# 2

super

# 1

Jeg gik på Skivehus skole fra jeg var færdig i børnehave, til 2. klasse, og så kom jeg tilbage i 4. klasse, men smuttede hurtigt igen. På trods af den korte tid jeg gik der, er det den skole, hvor jeg har flest minder fra. Der havde jeg de bedste oplevelser og de bedste kammerater i min skoletid. Og, tak for det. Jeg ville ønske, at min mor aldrig havde valgt at flytte!

[..]

Del dine oplevelser og erfaringer med Skivehus Skole til andre. Giv din bedømmelse, og vær med til at give Skivehus Skole det rette omdømme.

Skivehus Skole
Rosenbakken 87800 Skive

Om Skivehus Skole

Denne side indeholder informationer om Skivehus Skole i Skive. Skivehus Skole tilhører kategorien skoler. Du kan også finde andre skoler i Skive samt se bedømmelser og selv bedømme.

Skivehus Skole er bedømt 4 gange. 4 er med beskrivelse. Brugernes gennemsnit er 9.5, og det vejede gennemsnit er 8.6 ud af 10. Der vejes ifht. antallet af bedømmelser.

Du kan læse bedømmelser og give din egen anmeldelse og vurdering af Skivehus Skole. Der kræves hverken login eller oprettelse, så det er meget hurtigt gjort. Del dine erfaringer og vær med til at give Skivehus Skole det rette omdømme.

Upload billede af dig selv, hvor man kan se dit ansigt. Det kan evt. være det du anvender på Facebook eller andre sociale medier.