Salon Garbo

Frisør, Aalborg

#71/123
6,0/10
Senest bedømt: 2011
2
Få, Gamle
# 2

Når en besøger en frisør, er ikke blot håret som skal behandles, med hele vores person. Akkurat det har jeg netop erfaret at [..] er særdeles ekspert på!

# 1

Jeg trængte til seriøs forkælelse efter langtidssygdom og graviditet og bestilte tid hos Salon Garbo.

Søde frisører, lækre lokaler så stopper min begejstring også.

Jeg fortalte frisøren at jeg trængte til lidt forandring men at håret skulle kunne samles i elastik, hvilket var det eneste det ikke kunne.

Desuden var mit glatte hår kantet i enderne.

Et sted jeg aldrig sætter mine ben igen.

Del dine oplevelser og erfaringer med Salon Garbo til andre. Giv din bedømmelse, og vær med til at give Salon Garbo det rette omdømme.

Salon Garbo
Algade 65, 1.9000 Aalborg C

Om Salon Garbo

Denne side indeholder informationer om Salon Garbo i Aalborg. Salon Garbo tilhører kategorien frisører. Du kan også finde andre frisører i Aalborg samt se bedømmelser og selv bedømme.

Salon Garbo er bedømt 2 gange. 2 er med beskrivelse. Brugernes gennemsnit er 6.5, og det vejede gennemsnit er 6.0 ud af 10. Der vejes ifht. antallet af bedømmelser.

Du kan læse bedømmelser og give din egen anmeldelse og vurdering af Salon Garbo. Der kræves hverken login eller oprettelse, så det er meget hurtigt gjort. Del dine erfaringer og vær med til at give Salon Garbo det rette omdømme.

Upload billede af dig selv, hvor man kan se dit ansigt. Det kan evt. være det du anvender på Facebook eller andre sociale medier.