Saks

Frisør, Haderslev

#1/8
8,8/10
Senest bedømt: 2013
3
# 3

Var inde og blive klippet for første gang idag af [..], og må sige at jeg fik en utrolig behagelig og professionel behandling, og gode råd til plejningen af håret, så ser meget frem til og besøge stedet igen...

# 2

Jeg har kun gået rigtig tilfreds der fra, både klip og farvening var perfekt. Kan varmt anbefales.

# 1

Fantastisk oplevelse. Masser af tid til kunden, og fik en masse tips og ideer til mit hår.

Del dine oplevelser og erfaringer med Saks til andre. Giv din bedømmelse, og vær med til at give Saks det rette omdømme.

Saks
Torvet 86100 Haderslev

Om Saks

Denne side indeholder informationer om Saks i Haderslev. Saks tilhører kategorien frisører. Du kan også finde andre frisører i Haderslev samt se bedømmelser og selv bedømme.

Saks er bedømt 3 gange. 3 er med beskrivelse. Brugernes gennemsnit er 10.0, og det vejede gennemsnit er 8.8 ud af 10. Der vejes ifht. antallet af bedømmelser.

Du kan læse bedømmelser og give din egen anmeldelse og vurdering af Saks. Der kræves hverken login eller oprettelse, så det er meget hurtigt gjort. Del dine erfaringer og vær med til at give Saks det rette omdømme.

Upload billede af dig selv, hvor man kan se dit ansigt. Det kan evt. være det du anvender på Facebook eller andre sociale medier.