Restaurant Sønder Ege

Restaurant, Ry

#4/4
7,3/10
Senest bedømt: 2010
3
Få, Gamle
# 3

Super dejligt sted, jeg er kommet der i mange år og syntes de er gode til fornyelse uden at glemme det gode gamle. Et dejligt sted for fest og familiehygge. En utrolig udsigt i gode rammer. Maden er absolut en nydelse, du kan få den lille lette ret til det store overdådige måltid. Her er noget for alle der vil have hyggen og maden til at følges ad. :0)

# 2

et dejligt beligende sted hvor betjeningen ikke er bange for at lave om på menuen til den passer til dig. Behagelig venlig atmosfærre, solid dansk kro mad du er mæt når du går derfra.

# 1

En af de få steder hvor man stadig kan få et lækkert solid måltid mad hvis det er det man ønsker.. Prøv en wiener.. ;) (ansjosen er ikke sparet væk, som alle andre steder, selvom den sjældent bliver spist)

Også er det jo et rigtig smukt sted, lige ned til vandet.. Kan anbefales.

Del dine oplevelser og erfaringer med Restaurant Sønder Ege til andre. Giv din bedømmelse, og vær med til at give Restaurant Sønder Ege det rette omdømme.

Restaurant Sønder Ege
Søkildevej 698680 Ry

Om Restaurant Sønder Ege

Denne side indeholder informationer om Restaurant Sønder Ege i Ry. Restaurant Sønder Ege tilhører kategorien restauranter. Du kan også finde andre restauranter i Ry samt se bedømmelser og selv bedømme.

Restaurant Sønder Ege er bedømt 3 gange. 3 er med beskrivelse. Brugernes gennemsnit er 8.0, og det vejede gennemsnit er 7.3 ud af 10. Der vejes ifht. antallet af bedømmelser.

Du kan læse bedømmelser og give din egen anmeldelse og vurdering af Restaurant Sønder Ege. Der kræves hverken login eller oprettelse, så det er meget hurtigt gjort. Del dine erfaringer og vær med til at give Restaurant Sønder Ege det rette omdømme.

Upload billede af dig selv, hvor man kan se dit ansigt. Det kan evt. være det du anvender på Facebook eller andre sociale medier.