Restaurant Gråanden

Restaurant, Frederikshavn

#22/22
3,0/10
Senest bedømt: Jun. 2014
1
# 1

Vi var 3 personer der skulle have middag. Det blev ingen god opplevelse. Vi ventet meget lenge på og få bestille, maten var seig og slett ikke av den kvalitet vi forventet. Betjeningen var heller ikke god. Det var tydelig at kjøkkenet ikke var bemannet godt nok. Det holder bare ikke og bruke det som unnskyldning. Når vi skulle have kaffe/dessert så blev der igen en lang ventetid. Det førte til at vi gav opp og gikk etter og have sagt klart ifra om årsaken.

Resturanten er ideell om man ikke forlanger god mat og har meget god tid.

Vi kommer ikke igjen.

Del dine oplevelser og erfaringer med Restaurant Gråanden til andre. Giv din bedømmelse, og vær med til at give Restaurant Gråanden det rette omdømme.

Restaurant Gråanden
Havnepladsen 19900 Frederikshavn

Om Restaurant Gråanden

Denne side indeholder informationer om Restaurant Gråanden i Frederikshavn. Restaurant Gråanden tilhører kategorien restauranter. Du kan også finde andre restauranter i Frederikshavn samt se bedømmelser og selv bedømme.

Restaurant Gråanden er bedømt 1 gang. 1 er med beskrivelse. Brugernes gennemsnit er 1.0, og det vejede gennemsnit er 3.0 ud af 10. Der vejes ifht. antallet af bedømmelser.

Du kan læse bedømmelser og give din egen anmeldelse og vurdering af Restaurant Gråanden. Der kræves hverken login eller oprettelse, så det er meget hurtigt gjort. Del dine erfaringer og vær med til at give Restaurant Gråanden det rette omdømme.

Upload billede af dig selv, hvor man kan se dit ansigt. Det kan evt. være det du anvender på Facebook eller andre sociale medier.