Plejehjemmet Strandhøj

Plejehjem, Espergærde

#1/1
8,3/10
Senest bedømt: Sept. 2014
4
# 4

Jeg er nu kommet på Strandhøj i næsten 3 måneder og jeg er meget glad for stedet. Beliggenheden er enestående meddejlig udsigt over sundet. En dejlig gårdhave hvor man kan sidde i godt vejr og snakke med de øvrige besøgende. Cafeen er fin, udmærket mad og venligt personale. Strandhøjs personale hiver fat i os så vi får cyklet i gymnastiksalen og gået i gangbarren.

Hver gang jeg er derude går jeg helt ud i een af længerne imod Strandvejen og derude

er der udsigt over til Kullen - pragtfuld udsigt.

# 3

Beliggenhed højt over og tæt på og Øresund (et halvt hundrede meter), udsigt fra Helsingør til pylonerne på Øresundsbroen (på klare dage)

Rummelige, lyse boliger og fællesarealer.

Professionelle medarbejdere med empati, der skaber et godt klima.

Dagcenter og træningsfaciliteter med ergo- og fysioterapeuter.

Sang og musik på afdelingerne og fælles i cafeen.

Cafe Strandhøj, som oven over omtalt. Bemandet køkken pr. 9-10 beboere, hvor al mad til disse fremstilles (varm mad for det meste gode "gammeldags" retter).

# 2

Det er godt nok mange år siden, men mine børns oldemor boede på Strandhøj, men den oplevelse vi som familie havde var bare super god. Hun havde fået amputeret begge ben på grund af sukkersyge og var nok altid lige klar i hovedet, men hun fik lov til at ryge. Vi er tilbage til 1972, så jeg håber at det stadig er sådan.

# 1

Hvis du er over 60 år og bor i Helsingør Kommune, så har du mulighed for at spise middagsmad kl. 11.30 - 13.15 (lørdag lukket) i arkitekttegnede omgivelser med udsigt til Hveen i "Cafe Strandhøj", hvor du for en billig penge får et varieret, sundt måltid sammen med andre ældre, serveret af venlige, smukke kvinder [..]

Del dine oplevelser og erfaringer med Plejehjemmet Strandhøj til andre. Giv din bedømmelse, og vær med til at give Plejehjemmet Strandhøj det rette omdømme.

Plejehjemmet Strandhøj
Gylfesvej 17 D3060 Espergærde

Om Plejehjemmet Strandhøj

Denne side indeholder informationer om Plejehjemmet Strandhøj i Espergærde. Plejehjemmet Strandhøj tilhører kategorien plejehjem. Du kan også finde andre plejehjem i Espergærde samt se bedømmelser og selv bedømme.

Plejehjemmet Strandhøj er bedømt 4 gange. 4 er med beskrivelse. Brugernes gennemsnit er 9.3, og det vejede gennemsnit er 8.3 ud af 10. Der vejes ifht. antallet af bedømmelser.

Du kan læse bedømmelser og give din egen anmeldelse og vurdering af Plejehjemmet Strandhøj. Der kræves hverken login eller oprettelse, så det er meget hurtigt gjort. Del dine erfaringer og vær med til at give Plejehjemmet Strandhøj det rette omdømme.

Upload billede af dig selv, hvor man kan se dit ansigt. Det kan evt. være det du anvender på Facebook eller andre sociale medier.