PER Intercoiffure

Frisør, Århus

#35/83
7,5/10
Senest bedømt: Maj. 2014
10
# 10

Bad om at få lettet og rettet min pagefrisure til. Kom ud med "englehår". Rigtig ærgeligt/frustrerende.

# 9

Elsker [..]!!

# 8

Nu har jeg igennem årene blevet klippet rigtig mange steder, såvel i Jylland, som I København - også engang imellem ved dyre frisører - og havde fået nok af, at det altid endte med et resultat, som slet ikke passede til min ansigtsform, krop, stil osv.

Valgte derfor at tage toget til Århus, for at blive klippet af [..]!

Må sige at jeg aldrig i hele mit liv har været så tilfreds med en klipning!!

Alle der har set det er ganske enige med mig.

Selvom jeg er studerende og det er ret mange penge for mig, er det ligeved at jeg er nødt til at blive klippet af [..] - går udfra de alle ufattelige dygtige.

Personalet var smilende og salonen var så lækker! Kort sagt simpelthen en oplevelse udover det sædvanlige!

... og for første gang i mit liv, matcher håret både min ansigtsform, tøjstil, korpsholdning og personlighed.

Frisuren skulle endda kunne holde i ca. tre måneder og hvis det er tilfældet er det ligefrem billigt! Blev førhen klippet ret ofte.

# 7

Har netop skiftet frisør til Per Intercoiffure på torvet. Super oplevelse; professionelt, god service og pæne omgivelser. Det er en smule dyrere end de fleste andre steder, men efter min mening er det alle pengene værd.

# 6

Efter mange år hos samme frisør, søgte jeg efter noget nyt, et sted der måske kunne og ville se andre muligheder. Det skal jeg love for at [PER Intercoiffure] leverer. Jeg havde fået salonen anbefalet og fik en venlig modtagelse af eleven som skulle klippe og farve mig. Hun var den eneste som havde en ledig tid, men jeg følte mig aldrig utryg ved den meget dygtige frisør. Hun kom med gode tips og anbefalede en frisure som sidenhen skabte positiv opsigt, på jobbet og derhjemme. Mit hår er blevet smukt og levende at se på, og nemt at holde. Jeg har bestilt en ny tid hos frisøren, som i mellemtiden er blevet udlært, det tror jeg ikke jeg vil fortryde. Hyggelig og professionel salon.

# 5

Jeg er blevet klippet hos Per nogle gange gennem årene. Nogle gange med godt resultat, andre gange med dårligt. Synes et par gange, at frisøren var temmelig distræt og talte højt med elever og kolleger gennem lokalet.

Jeg synes, at det er blevet for dyrt og kvaliteten for svingende.

# 4

Super super god oplevelse!!!! Jeg var blevet klippet hos en anden frisør dagen før, og havde i den grad fået ødelagt mit hår. Så tog jeg op til en frisør hos PER, og hun gjorde virkelig et flot arbejde og fik reddet mit hår så godt, det nu kunne reddes. Hun var rigtig god til at "læse", hvem jeg var og hun lyttede til mine ønsker, og kom selv med gode forslag - som jeg kunne sige nej til, hvis jeg ville. Jeg er virkelig begejstret!! Det var over al forventning. Og som en lille bonus, var der massage i den der stol, man sidder i, mens man får vasket hår. Dejligt :) Sæt trygt dine ben og dit hår her.

# 3

Er blevet klippet ved Per på Strøget 3 gange. 3 gang ved en elev. Hun synes jeg skulle beholde noget af længden i mit hår, jeg ville egentligt gerne have det kort. Jeg sagde ok til det hun foreslog med på betingelse af at hun klippede det kort bagefter hvis jeg ikke brød mig om det. Jeg synes det så for damet ud. Ville gerne have det op rundt om ørene. Jeg ved ikke hvad jeg lignede da hun var færdig. Klagede til indehaveren i Ryesgade og sagde at jeg ville have mine penge tilbage. Nej det gjorde de altså ikke, jeg fik rettet lidt ved ørene af en af de udlærte frisører, men så klippede hun den mellemlange tjavs/bakkenbart kortere foran øret så jeg så endu mere dosk ud! Men nej jeg kunne altså ikke få pengene tilbage men kunne komme og få en ny klipning når jeg ville. Øh, men nu har jeg jo ligesom ikke lyst til at blive klippet der mere, når de kan finde på at klippe så usmart, som det jeg var udsat for. Dårlig service synes jeg. Jeg gik rundt i 2 mdr og lignede noget der var løgn for 550 kr. Tak Per!

# 2

Jeg er blevet klippet hos Per i 25 år, fantastisk håndværk de udfører i denne hyggelig salon. Jeg har altid været meget tilfreds. Jeg syntes ikke det er dyrt, når man ved hvad man får for pengene.

# 1

Har gået hos PER intercoiffure siden jeg var teenager og man får altid en god betjening og et produkt af rigtig god kvalitet. Der er en lækker indretning og alle frisører er dygtige. Det er måske en smule dyrere end nogle andre frisører, men ikke meget.

Del dine oplevelser og erfaringer med PER Intercoiffure til andre. Giv din bedømmelse, og vær med til at give PER Intercoiffure det rette omdømme.

PER Intercoiffure
Store Torv 158000 Århus C

Om PER Intercoiffure

Denne side indeholder informationer om PER Intercoiffure i Århus. PER Intercoiffure tilhører kategorien frisører. Du kan også finde andre frisører i Århus samt se bedømmelser og selv bedømme.

PER Intercoiffure er bedømt 10 gange. 10 er med beskrivelse. Brugernes gennemsnit er 7.7, og det vejede gennemsnit er 7.5 ud af 10. Der vejes ifht. antallet af bedømmelser.

Du kan læse bedømmelser og give din egen anmeldelse og vurdering af PER Intercoiffure. Der kræves hverken login eller oprettelse, så det er meget hurtigt gjort. Del dine erfaringer og vær med til at give PER Intercoiffure det rette omdømme.

Upload billede af dig selv, hvor man kan se dit ansigt. Det kan evt. være det du anvender på Facebook eller andre sociale medier.