Pegasus Airlines

Flyselskab

#24/70
6,0/10
Senest bedømt: 2013
3
# 3

Sød personale, nemt at bestille billetter via flypgs.com. Dog dårlig benplads i flyet

# 2

Et ret dårligt flyselskab alle de gange hvor jeg sku flyve med pegasus var den altid forsenket den længeste tid den har været forsinket var dog cirka 9 timer så den andbefaler jeg dog ikke til nogen :)

# 1

Gode priser og nye fly... ingen mad og service ombord - lige hvad man forventer af en LLC. Priserne er dog helt i bund - vi fik en t/r til ist til 500 kr

Del dine oplevelser og erfaringer med Pegasus Airlines til andre. Giv din bedømmelse, og vær med til at give Pegasus Airlines det rette omdømme.

Pegasus Airlines

Om Pegasus Airlines

Denne side indeholder informationer om Pegasus Airlines. Pegasus Airlines tilhører kategorien flyselskaber, som indeholder vurderinger og bedømmelser af mange andre flyselskaber.

Pegasus Airlines er bedømt 3 gange. 3 er med beskrivelse. Brugernes gennemsnit er 6.3, og det vejede gennemsnit er 6.0 ud af 10. Der vejes ifht. antallet af bedømmelser.

Du kan læse bedømmelser og give din egen anmeldelse og vurdering af Pegasus Airlines. Der kræves hverken login eller oprettelse, så det er meget hurtigt gjort. Del dine erfaringer og vær med til at give Pegasus Airlines det rette omdømme.

Upload billede af dig selv, hvor man kan se dit ansigt. Det kan evt. være det du anvender på Facebook eller andre sociale medier.