Peder Lykke Centret

Plejehjem, København

#2/24
7,5/10
Senest bedømt: 2013
6
# 6

Personalet er så søde og rare, indretningen med alle de smukke gamle ting og deres fester som bare er super gode.

Vi er så glade for af mormor kom der, og man føler sig velkommen ligegyldigt på hvilken afd, man træder ind på.

Så stor ros til alle på Peder lykkes plejehjem.

Og tak for alle de gode timer.

# 5

Jeg tillader mig som pårørende til et fastboende familie medlem og 3 andre også nære familiemedlemmer som kommer i PLC dagcenter at takke for yderst optimal kærlig pleje og omsorg, som præger stedet fra gulv til loft især pga en meget velfungerende dynamisk, dygtig, demokratisk, fremsynet visionær leder som værdsætter sit personale og beboere i gensidig respekt og ligeværdig dialog og som medvirker til med sit personale igennem mange gode aktiviteter og ture og dejlige fester at vedligeholde livsglæde og livskvalitet og egenomsorgen. Der er altid velvilighed, venlighed, hjælpsomhed, god omsorgsfuld hjertelig pleje med beboeren i focus i dagligdagen og åbenhed for dialog og andre intiativer som foreslået af beboeren i samråd oftest med pårørende. Tak for en dejlig cafe med god mad.

En særlig tak til [..] Ahorngangen og [..] deres dejlige, venlige, søde, velvillige personale som altid gør alt for at beboere, som pårørende føler sig trygge i omgangsform, tale, pleje og helhedsomsorg.

# 4

Efter mange ubehagelige oplevelser på genoptræningspladser og midlertidige ophold har jeg kun positivt at sige om min fars ophold på Peder Lykke Centret. God og kærlig pleje.

Både min far og jeg savner dog navneskilte på medarbejderne - bare et fornavn. Plejerne kender jo navnet på beboeren, men beboeren kan jo ikke huske alle de nye navne og kan ikke lide at blive ved med at spørge. Hvis man ikke vil gå med et skilt kan man jo have en tavle et centralt sted hvor der står hvem der er på vagt i dag med et billede og fornavn på personen.

En ting vi ikke har forstået er de mange pauser i genoptræningen hos fysioterapeuten. Der har været lukket mange gange og 1 gang om ugen er i forvejen alt for lidt. Træningen har også virket noget ensidig - er der ikke andre muligheder end en kondicykel?

# 3

Jeg hedder Birthe og er 73 år og kommer i Aktivitets Centret på Peder Lykke Centret. Jeg skriver bl.a. for min veninde, [..] som bor på Peder Lykke Centret, som hun selv har valgt, da hun fik for mange epileptiske anfald. Hun er meget glad, for at bo der, for der er opsyn med hende hele tiden, tre gange om natten. Der er så mange aktiviteter hun kan deltage i her på Peder Lykke Centret. Jeg selv er også meget glad for at komme i Aktivitets Centeret, hvor jeg kommer fire gange om ugen. Jeg går blandt andet til genoptræning, og går til edb undervisning et par gange om ugen i Computerhjørnet. Og læser dagens aviser, det er nemlig også dejligt. Jeg spiser morgen mad, frokost og eftermiddags the, som bare er i top! God og billig. Jeg synes de gør så meget for os, så det er altså et super skønt sted at komme. Jeg vil selv bo her når jeg skal på plejehjem.

# 2

Jeg har arbejdet på Birkegangen på Peder lykke centret for en del år siden. Det var et dejligt sted med et højt fagligt niveau både i plejen og omsorgen for beboerne. De havde dengang (måske stadig) verdens bedste madmor der forstod at hygge om os alle. Savner stadig hendes stegte sild. En rigtig god arbejdsplads, hvor jeg mødte glad op hver dag. Lærte noget nyt hver dag af de "gamle" erfarne medarbejdere..

# 1

Manglende pleje. Manglende rengøring. Manglende aktivering. 2 gange på 1 uge har min mor manglet blebukser, og det skal bemærkes, at hun ingen underbukser har, så det er det eneste hun har på, ellers går hun med numsen bar. Der mangler pædagogiske evner til at pleje og motivere de ældre.

Del dine oplevelser og erfaringer med Peder Lykke Centret til andre. Giv din bedømmelse, og vær med til at give Peder Lykke Centret det rette omdømme.

Peder Lykke Centret
Peder Lykkes Vej 652300 København S

Om Peder Lykke Centret

Denne side indeholder informationer om Peder Lykke Centret i København. Peder Lykke Centret tilhører kategorien plejehjem. Du kan også finde andre plejehjem i København samt se bedømmelser og selv bedømme.

Peder Lykke Centret er bedømt 6 gange. 6 er med beskrivelse. Brugernes gennemsnit er 8.0, og det vejede gennemsnit er 7.5 ud af 10. Der vejes ifht. antallet af bedømmelser.

Du kan læse bedømmelser og give din egen anmeldelse og vurdering af Peder Lykke Centret. Der kræves hverken login eller oprettelse, så det er meget hurtigt gjort. Del dine erfaringer og vær med til at give Peder Lykke Centret det rette omdømme.

Upload billede af dig selv, hvor man kan se dit ansigt. Det kan evt. være det du anvender på Facebook eller andre sociale medier.