OK-Centret Prinsesse Benedikte

Plejehjem, Frederiksberg

#4/11
5,8/10
Senest bedømt: 2011
5
Få, Gamle
# 5

Min mor har været nu været på plejehjemmet i et halvt år. Det har været en meget positiv oplevelse, og jeg har kun roser at give. Der er en varm og hjemlig stemning. Plejepersonalet er kærligt og tålmodigt. De giver min mor indtryk af, at de virkelig holder af hende, og det er vigtigt for dem, at hun har det godt. De prøver i så stor udstrækning som mulig at ivaretage beboernes individuelle behov. Maden er varieret og ser lækker og indbydende ud. Da jeg bor i udlandet, tilbringer jeg mange, mange timer på plejehjemmet under mine besøg i Danmark. Det har givet god anledning til at se og opleve, hvordan dagligdagen former sig der. Indtrykket er meget positivt. Personalet klager heller aldrig over og svarer kun venligt og tålmodigt over mine hyppige telefonsamtaler for at høre til min mor. Dette plejehjem anbefaler jeg på det varmeste.

# 4

Jeg har en søster på plejehjemmet. Hun har en dementsygdom, som rammer alt undtagen hjernen. Hun ligger i sengen og er meget alene. Jeg besøger hende hver søndag, og hvis jeg kan en hverdag. Vores kusine besøger hende hver torsdag. Mine tre piger når de kan. Jeg er meget utilfreds med hendes pleje. Nogle plejere er gode, men andre er jeg så vrede på. De magter ikke deres job. Døgnet har 24 timer. Min søster vurderer jeg til at være alene 21 timer i døgnet. Jeg elsker min søster og kan ikke holde ud at se på et liv slutte sådan. Nu vil jeg se om jeg kan få hende flyttet til Brøndby, som er min kommune. De burde aldrig have sagt ja til at kunne pleje hende.

# 3

Jeg har nu besøgt en af mine nære venner gennnem de sidste 40 år, flere gange på Benedikte Plejehjem på Frederiksberg. Efter at han er kommet dertil, er han blevet svagere og svagere, og det han giver udtryk for, er at maden er under al kritik, uden vitaminer og næring, kun lunken for det varmes vedkommende. Han er her på det allerseneste blevet mere og mere sløv, da han ikke får næring nok, og heller ikke vædske, får han meget af. Ingen tager sig af, at han ikke kan komme ud af sengen og op i sin kørestol, og resultatet er, at han ligger flere dage i sengen af gangen, næsten uden mad og vand.. Det er nu så grelt, at jeg klager til hjemmet og hvis det ikke hjælper hurtigt, vil jeg have egen læge til at indlægge ham på hospitalet for at blive undersøgt og få mad og vand, så han igen kan komme til at have et ordentligt liv. det er rystende, at opleve, at han ikke bliver passet ordentlig på..

# 2

Et dejligt byggeri for svært demente, hvor de plejes individuelt ønsker og behov og hvor livet kan levet hele livet.

# 1

Der er ydes en fantastisk individuel og proffessionel pleje med stor inddragelse af de pårørende.

Del dine oplevelser og erfaringer med OK-Centret Prinsesse Benedikte til andre. Giv din bedømmelse, og vær med til at give OK-Centret Prinsesse Benedikte det rette omdømme.

OK-Centret Prinsesse Benedikte
Sankt Nikolaivej 41953 Frederiksberg C

Om OK-Centret Prinsesse Benedikte

Denne side indeholder informationer om OK-Centret Prinsesse Benedikte i Frederiksberg. OK-Centret Prinsesse Benedikte tilhører kategorien plejehjem. Du kan også finde andre plejehjem i Frederiksberg samt se bedømmelser og selv bedømme.

OK-Centret Prinsesse Benedikte er bedømt 5 gange. 5 er med beskrivelse. Brugernes gennemsnit er 6.0, og det vejede gennemsnit er 5.8 ud af 10. Der vejes ifht. antallet af bedømmelser.

Du kan læse bedømmelser og give din egen anmeldelse og vurdering af OK-Centret Prinsesse Benedikte. Der kræves hverken login eller oprettelse, så det er meget hurtigt gjort. Del dine erfaringer og vær med til at give OK-Centret Prinsesse Benedikte det rette omdømme.

Upload billede af dig selv, hvor man kan se dit ansigt. Det kan evt. være det du anvender på Facebook eller andre sociale medier.