Munkgård Heldagsskole

Skole, Herning

#3/20
7,5/10
Senest bedømt: 2013
1
# 1

Personalet og måden man arbejder på er helt unik. Der er meget fokus på hver enkelt barn - der er god opbakning og man står aldrig alene. Her er det forældre der også skal lærer at, forstå sit barn. Hver mandag er man med barnet i skole - og hver 2 uge er der samtaler med forældre samt barnet. Hvor man hører om hvad der er svært - hvilke mål skal man sætte og hvordan man sammen kommer frem til resultatet. Hver barn får et diplom når de har nået deres mål.. de er blevet bedre til det der var svært. Min dreng gik ud som en meget fornuftig 10 årig. Han lærte at håndtere konflikter - tænke over ting.. deltage i undervisningen. Min dreng er nu udlært indenfor områder, hvor andre børn på folkeskoler ikke er lige så fornuftige. Jeg kan varmt anbefale Munkgård. Men hvis du ikke giver dig selv 100 % og selv er med i tingene - og ønsker en forandring hos dit barn... så er det ikke her dit barn skal være. Man skal være åben for forandringer - åben for forslag. Men det er professionelle der ved hvad de gør - dog lytter alle til det du ønsker og de vejleder dig.

Dette valg af skole - kommer ingen til at fortryde. :-)

Del dine oplevelser og erfaringer med Munkgård Heldagsskole til andre. Giv din bedømmelse, og vær med til at give Munkgård Heldagsskole det rette omdømme.

Munkgård Heldagsskole
Studsgårdvej 257400 Herning

Om Munkgård Heldagsskole

Denne side indeholder informationer om Munkgård Heldagsskole i Herning. Munkgård Heldagsskole tilhører kategorien skoler. Du kan også finde andre skoler i Herning samt se bedømmelser og selv bedømme.

Munkgård Heldagsskole er bedømt 1 gang. 1 er med beskrivelse. Brugernes gennemsnit er 10.0, og det vejede gennemsnit er 7.5 ud af 10. Der vejes ifht. antallet af bedømmelser.

Du kan læse bedømmelser og give din egen anmeldelse og vurdering af Munkgård Heldagsskole. Der kræves hverken login eller oprettelse, så det er meget hurtigt gjort. Del dine erfaringer og vær med til at give Munkgård Heldagsskole det rette omdømme.

Upload billede af dig selv, hvor man kan se dit ansigt. Det kan evt. være det du anvender på Facebook eller andre sociale medier.