Movia

Trafikselskab

#12/13
3,5/10
Senest bedømt: 2011
1
Få, Gamle
# 1

Der er noget strukturelt forkert i hvordan 6A har kørt, her i vinteren 2010-11. Når man har stået på Nørreport Station og ventet på 6A mod Emdrup torv omkring kl. 18, er den ene efter den anden 5A, 350 for ikke at sige 11A kommet og gået. Men ingen 6A, før efter i snit 30 min. ventetid. Erkendt så er vejret ikke med trafikken pt., men det må vel gælde for alle buslinier, og ikke kun 6A.

Jeg formoder, at det skyldes at 6A starter meget "længere ude" end de andre linier (her undtaget 11A). Hvis dette er tilfældet, synes jeg, at man skulle dele ruten op i kortere strækninger, når føret er, som det har været igennem længere tid.

En dæmper på ens frustrationer/aggressioner mens man venter, kunne i øvrigt være, at man fik etableret en tavle på Nørreport, der viste realankomsttider for respektive buslinier, i lighed med de tavler, der er blevet sat op på visse stopsteder på 6A og 5A linierne.

Del dine oplevelser og erfaringer med Movia til andre. Giv din bedømmelse, og vær med til at give Movia det rette omdømme.

Movia

Om Movia

Denne side indeholder informationer om Movia. Movia tilhører kategorien trafikselskaber, som indeholder vurderinger og bedømmelser af mange andre trafikselskaber.

Movia er bedømt 1 gang. 1 er med beskrivelse. Brugernes gennemsnit er 2.0, og det vejede gennemsnit er 3.5 ud af 10. Der vejes ifht. antallet af bedømmelser.

Du kan læse bedømmelser og give din egen anmeldelse og vurdering af Movia. Der kræves hverken login eller oprettelse, så det er meget hurtigt gjort. Del dine erfaringer og vær med til at give Movia det rette omdømme.

Upload billede af dig selv, hvor man kan se dit ansigt. Det kan evt. være det du anvender på Facebook eller andre sociale medier.