Lægerne i Tranbjerg

Praktiserende læge, Tranbjerg J

#1/1
4,9/10
Senest bedømt: Aug. 2014
19
# 19

Jeg har nu i ca. 12 år været tilknyttet lægerne i tranbjerg og jeg har ikke andet end godt at sige. Altid venlige og imødekommende og det gælder både sekretærer og læger. Min læge [..] har altid god tid til at samtale om mine diagnoser, så alt i alt ug med kryds og slange.

# 18

Jeg har benyttet lægehuset i Tranbjerg i omk. 30 år, og har altid fået en glimrende behandling, både af telefonsekretærerne og af de læger jeg har konsulteret. De er kompetente og seriøse.

# 17
# 16

Vi kan som familie med 2 mindre børn på ingen måde anbefale dette arrogante og særdeles ukompetente lægehus. Kritikken gælder desværre flere af lægerne, som i aller højeste grad beviser tesen om, at praktiserende læger ved meget lidt om alt ting, men på ingen måde formår at gå i dybden med patienternes problemer på seriøs vis.

Herudover udvises der meget ofte arrogance og en enorm afstand mellem læge og patient... Der virker næste som om, at man er til gene som patient!

Som rosinen i pølseenden har vi indtil flere gang oplevet dissiderede feljvurderinger fra lægernes side under graviditet og med simple børnesygdomme... Som så senere er blevet afvist af anden læge.

Utroligt at han kan drive en sådan praksis i 2014!

# 15

Det værste lægehus. Rigtig rigtig dårlig behandling hos flere af [..] læger. De spørger hvad jeg mener om problemet - det ved jeg sgu da ikke, det bør de da vide nu hvor det jo er dem der er læger... Utrolig dårlig service!

# 14

Synes generelt ikke, at man bliver behandlet ordentligt af dem. De kunne ikke tage en blodprøve på mig, og blev sendt afsted med kommentaren "du må hellere tage ind på hospitalet. Der ved de da, hvad de laver"...

[..] Ikke-professionelle læger som dem skal man lede længe efter!

# 13

[..] arrogant og inkompetent. [..] mente at man måtte have lært at leve med ADHD, når man som jeg var op i årene. Desuden var det en diagnose man gav til BØRN! Der var ikke lavet megen dansk forskning på det område. Hvis man skulle lade sig nøje med det i Danmark, var vi dårligt stillede. Nu er jeg flyttet til Nordsjælland og møder her en langt mere kompetent og forstående læge og psykiater.

# 12

Kan kun sige en ting - håbløs og arrogant...

Da min mor fik konstateret uheldbredelig brystkræft efter adskillige henvendelser kom det efter sigende som en stor overraskelse [Lægerne i Tranbjerg]! - trods adskillige klare symptomer på sygdommen i længere tid.

At min mor desværre er af en generation, som stoler blindt på læger og andre "eksperter" har koster hende livet.

# 11

Jeg er kommet lejlighedsvis hos lægerne i Tranbjerg gennem mere end 20 år, og har altid fået en glimrende behandling, ofte med et glimt i øjet eller en humoristisk bemærkning, men altid seriøst og kompetent.

# 10

Min læge er til et rent 12-tal, og faciliteterne i lægehuset er ok, men adgangen til lægerne vogtes meget omhyggeligt (til tider måske lidt for nidkært), af sekretærerne.

# 9

De virker langt fra professionelle, tider der bliver reserveret er optaget af andre, aftaler bliver ikke overholdt som lovet.

# 8

Jeg skiftede til Lægerne i Tranbjerg for et halvt år siden, og følte mig straks taget alvorligt. Et problem, min tidligere læge i en temmelig arrogant tone afviste at hjælpe mig med, tog læge [..] straks alvorligt og henviste mig til en specialist, der nu hjælper mig effektivt. Hun har desuden via undersøgelser bekræftet min mistanke om, at en medicin, som min tidligere læge ordinerede mig, slet ikke var nødvendig. Jeg er absolut tilfreds.

# 7

Jeg kan under ingen omstændigheder anbefale Lægerne i Tranbjerg, tværtimod. Jeg har for nyligt skulle have en lægeerklæring i forbindelse med mit kørekort. Jeg lider af mangel på væksthormon og vidste da ikke hvilken slags sygdom det var. Der blev svaret en nervesygdom. Det svar undrede mig, så jeg spurgte derhjemme og derefter min speciallæge. Det viste sig, underligt nok, at være en hormonsygdom og have ingenting med nerver at gøre.. [..] Skal i have ny læge, så søg væk fra Tranbjerg. For jeres egen sikkerhed.

# 6

Jeg synes specielt en af lægerne er meget uvidende, [..] har henvist mig til apoteket adskillige gange med spørgsmål som [..] burde svare på. [..] har samtidig fjernet et modersmærke på mig som efterfølgende er blevet et rigtig rigtig grimt ar, da [..] ikke har syet det pænt nok sammen. Hvis [..] ikke lige ved hvad der er galt med én, siger [..] bare at det ved [..] ikke og gør ikke mere ved det. Føler ikke man bliver taget seriøst. Har også adskillige gange stået nede på apoteket for at hente medicin og så har [..] glemt at udskrive det til mig. Kan på ingen måde anbefale dem til nogen som helst!

# 5
# 4

I 10 år har de ikke taget mig seriøst når jeg har fortalt dem hvad jeg fejlede og det var meget imod deres vilje at jeg fik en henvisning. Men jeg havde ret! Og nu kan jeg få behandling. I 10 år har jeg ikke kunnet få en ordentlig karriere pga. den sygdom.

# 3
# 2
# 1

De har for travlt. Man når ikke meget, så skal vi ha en ny tid. kender I det?

Del dine oplevelser og erfaringer med Lægerne i Tranbjerg til andre. Giv din bedømmelse, og vær med til at give Lægerne i Tranbjerg det rette omdømme.

Lægerne i Tranbjerg
Kirketorvet 148310 Tranbjerg J

Om Lægerne i Tranbjerg

Denne side indeholder informationer om Lægerne i Tranbjerg i Tranbjerg J. Lægerne i Tranbjerg tilhører kategorien praktiserende læger. Du kan også finde andre praktiserende læger i Tranbjerg J samt se bedømmelser og selv bedømme.

Lægerne i Tranbjerg er bedømt 19 gange. 15 er med beskrivelse. Brugernes gennemsnit er 4.9, og det vejede gennemsnit er 4.9 ud af 10. Der vejes ifht. antallet af bedømmelser.

Du kan læse bedømmelser og give din egen anmeldelse og vurdering af Lægerne i Tranbjerg. Der kræves hverken login eller oprettelse, så det er meget hurtigt gjort. Del dine erfaringer og vær med til at give Lægerne i Tranbjerg det rette omdømme.

Upload billede af dig selv, hvor man kan se dit ansigt. Det kan evt. være det du anvender på Facebook eller andre sociale medier.