Lægerne i Risvangen

Praktiserende læge, Århus

#29/32
2,2/10
Senest bedømt: 2013
4
# 4

Ventetiden til almindelig konsultation er 4 uger, hvis man prøver at kontakte lægen imellem 8-9 bliver man smidt af linien da ventetiden er for lang. Flere gange har jeg forsøgt at få henvisning til mit astma, men han skulle lige prøve noget andet medicin, og nu efter 2 år og masser forsøg har jeg fået henvisning. Ventetiden kan sagtens løbe op på 1,5 time i forhold til den aftalte tidspunkt.

Stedet kan ikke anbefales.

Jeg har nu skiftet lægen.

# 3

Nu har jeg været ved dette sted i et halvt år, har brugt min læge fire gange i denne periode.

For det første er der ekstremt lang ventetid - dvs. Minimum tre uger før du kan få en tid, med mindre du har noget akut. Det er i sig selv vanvittigt!

For det andet har jeg en gang brugt deres online booking system, igen to ugers ventetid, for så på dagen da jeg kommer derned, får at vide at bestillingen ikk er gået igennem.

For det tredje synes jeg ikk lægerne høre efter mine ønsker som patient, jeg ville gerne blive indstillet til en scanning af mit daværende skulderskred - dette blev afvist, selvom jeg kunne fremstille en masse argumenter.

Samlet set ikke et sted jeg kan anbefale.. Hovedsageligt på grund af ventetiden, det er simpelthen ikk acceptabelt!

# 2

Ikke til at få en tid, har prøvet 6-7 gange nu uden held. Det føles som om de ikke kan vente til at man skrider. oplevede engang at en af lægerne direkte trak mig ud af sit kontor, forklædt om et håndtryk

# 1

Kan under ingen omstændigheder anbefales..

Del dine oplevelser og erfaringer med Lægerne i Risvangen til andre. Giv din bedømmelse, og vær med til at give Lægerne i Risvangen det rette omdømme.

Lægerne i Risvangen
Vejlby Ringvej 368200 Århus N

Om Lægerne i Risvangen

Denne side indeholder informationer om Lægerne i Risvangen i Århus. Lægerne i Risvangen tilhører kategorien praktiserende læger. Du kan også finde andre praktiserende læger i Århus samt se bedømmelser og selv bedømme.

Lægerne i Risvangen er bedømt 4 gange. 4 er med beskrivelse. Brugernes gennemsnit er 1.5, og det vejede gennemsnit er 2.2 ud af 10. Der vejes ifht. antallet af bedømmelser.

Du kan læse bedømmelser og give din egen anmeldelse og vurdering af Lægerne i Risvangen. Der kræves hverken login eller oprettelse, så det er meget hurtigt gjort. Del dine erfaringer og vær med til at give Lægerne i Risvangen det rette omdømme.

Upload billede af dig selv, hvor man kan se dit ansigt. Det kan evt. være det du anvender på Facebook eller andre sociale medier.