Lægerne Hanne & Peter Silbye

Praktiserende læge, Køge

#5/5
2,3/10
Senest bedømt: Jan. 2014
3
# 3

Ringede 20 minutter i 12 fredag (havde mave smerter, viste sig at være nyre sten). Sekretæren sagde at hvis jeg ikke kunne være der inden for 5 minutter kunne de ikke hjælpe mig for de gik på weekend. Lægevagten åbner først klokken 16. Dejligt med en læge som er ligeglad med en.

# 2

Man skal komme mange gange i løbet af et sygdoms forløb for at få den rette behandling, alt for ofte bliver man sendt hjem uden nogen form for behandling, og ender derfor ofte med at tage til Lægevagten for at blive undersøgt. Ofte får man en meget nedladende behandling af sekretæren, dette tror jeg kan få mange til at have lyst til at skifte til anden læge.

# 1

Del dine oplevelser og erfaringer med Lægerne Hanne & Peter Silbye til andre. Giv din bedømmelse, og vær med til at give Lægerne Hanne & Peter Silbye det rette omdømme.

Lægerne Hanne & Peter Silbye
Ølby Center 77, 1.4600 Køge

Om Lægerne Hanne & Peter Silbye

Denne side indeholder informationer om Lægerne Hanne & Peter Silbye i Køge. Lægerne Hanne & Peter Silbye tilhører kategorien praktiserende læger. Du kan også finde andre praktiserende læger i Køge samt se bedømmelser og selv bedømme.

Lægerne Hanne & Peter Silbye er bedømt 3 gange. 2 er med beskrivelse. Brugernes gennemsnit er 1.3, og det vejede gennemsnit er 2.3 ud af 10. Der vejes ifht. antallet af bedømmelser.

Du kan læse bedømmelser og give din egen anmeldelse og vurdering af Lægerne Hanne & Peter Silbye. Der kræves hverken login eller oprettelse, så det er meget hurtigt gjort. Del dine erfaringer og vær med til at give Lægerne Hanne & Peter Silbye det rette omdømme.

Upload billede af dig selv, hvor man kan se dit ansigt. Det kan evt. være det du anvender på Facebook eller andre sociale medier.