Lægerne Bjarkesvej

Praktiserende læge, Hadsten

#2/3
6,5/10
Senest bedømt: Maj. 2014
1
# 1

Man får altid en god behandling hos Lægerne, det eneste minus der er at man venter alt for længe med at komme ind til lægen, der går altid 15-20 minutter længere end den tid man har fået.

Del dine oplevelser og erfaringer med Lægerne Bjarkesvej til andre. Giv din bedømmelse, og vær med til at give Lægerne Bjarkesvej det rette omdømme.

Lægerne Bjarkesvej
Bjarkesvej 38370 Hadsten

Om Lægerne Bjarkesvej

Denne side indeholder informationer om Lægerne Bjarkesvej i Hadsten. Lægerne Bjarkesvej tilhører kategorien praktiserende læger. Du kan også finde andre praktiserende læger i Hadsten samt se bedømmelser og selv bedømme.

Lægerne Bjarkesvej er bedømt 1 gang. 1 er med beskrivelse. Brugernes gennemsnit er 8.0, og det vejede gennemsnit er 6.5 ud af 10. Der vejes ifht. antallet af bedømmelser.

Du kan læse bedømmelser og give din egen anmeldelse og vurdering af Lægerne Bjarkesvej. Der kræves hverken login eller oprettelse, så det er meget hurtigt gjort. Del dine erfaringer og vær med til at give Lægerne Bjarkesvej det rette omdømme.

Upload billede af dig selv, hvor man kan se dit ansigt. Det kan evt. være det du anvender på Facebook eller andre sociale medier.