Lægehjørnet

Praktiserende læge, København

#19/72
7,0/10
Senest bedømt: Maj. 2014
4
# 4

Lægehjørnet er et udmærket sted, hvis du gerne vil kunne få en tid rimeligt hurtigt og få kompetent og professionel behandling. Så langt så godt. Tilgengæld får du aldrig den samme læge, selve klinikken er stor og meget upersonlig og det øvrige personale sjældent tilstedeværende. Det er altså ikke for dig, der gerne vil have et lidt mere "personligt" forhold til din læge.

Desuden er de meget lidt fleksible, hvis man har flere ting, der skal snakkes om - så SKAL man bestille to tider på to forskellige dage, og den slags ufleksibilitet samt den meget travle, upersonlige stemning er årsag til, at jeg skifter læge.

# 3

Fantastisk lægepraksis!
Skifter aldrig igen...

# 2

Jeg er meget glad for min læge og læger og andet personale i lægehuset.

# 1

Jeg har haft lægerne her igennem 2 år, og har været glad for stedet. Vigtigst af alt, så har stedet nogle rigtigt søde og dygtige læger! Det skal så lige siges, at jeg kun har været hos de to kvindelige læger (der er tre læger i alt, to kvinder og en mand), samt en uddannelseslæge. Det øvrige personale er knap så imødekommende, og har været ude for et par uheldige episoder med deres sygeplejerske.

Derudover har Lægehjørnet nogle lækre lokaler, tingene fungerer udemærket og det lader til at der er styr på det meste. Telefontiderne til tidsbestilling er gode, og det er forholdvist ok, at komme igennem - lidt afhængig af hvornår man ringer selvfølgelig. Til gengæld fungerer deres online booking ikke så godt (men den er der): Jeg har forsøgt at bruge den et par gange, men har hver gang endt med at få en mail om, at tiden ikke kunne registreres.

Ventetiden for en alm. ikke-akut konsultation er et par uger, hvis man er large i forhold til hvem man skal ind hos.

Jeg har anbefalet Lægehjørnet til en del bekendte, for jeg har været utroligt glad for samtlige læge-konsultationer jeg har haft i min tid hos Lægehjørnet, og har nydt det overskud og den fleksibilitet som et lægehus som dette tilbyder.

Del dine oplevelser og erfaringer med Lægehjørnet til andre. Giv din bedømmelse, og vær med til at give Lægehjørnet det rette omdømme.

Lægehjørnet
Jagtvej 66, 2.2200 København N

Om Lægehjørnet

Denne side indeholder informationer om Lægehjørnet i København. Lægehjørnet tilhører kategorien praktiserende læger. Du kan også finde andre praktiserende læger i København samt se bedømmelser og selv bedømme.

Lægehjørnet er bedømt 4 gange. 4 er med beskrivelse. Brugernes gennemsnit er 7.5, og det vejede gennemsnit er 7.0 ud af 10. Der vejes ifht. antallet af bedømmelser.

Du kan læse bedømmelser og give din egen anmeldelse og vurdering af Lægehjørnet. Der kræves hverken login eller oprettelse, så det er meget hurtigt gjort. Del dine erfaringer og vær med til at give Lægehjørnet det rette omdømme.

Upload billede af dig selv, hvor man kan se dit ansigt. Det kan evt. være det du anvender på Facebook eller andre sociale medier.