Københavns Tandlægecenter

Tandlæge, Frederiksberg

#11/21
7,0/10
Senest bedømt: 2012
13
# 13

Har fået lavet 3 broer, for ca 6 år siden og alt gik efter planen og har derefter anbefalet den til andre som også er meget glade for klinikken.

Personalet er super flinke :-)

# 12

Jeg har fået lavet en rodbehandling og sat en krone på, det viste sig efter 2 år, at der var noget galt med den, så den skulle laves om, det blev den, men da de skulle have den midlertidige plastic tand af, så knækkede tanden inde under, så nu skal jeg have et implantat, som jo er dyr, så hvis de havde lavet den rigtig fra start af, var jeg ikke i denne trælse situation nu og de reagerer ikke på mails, så nu vælger jeg en anden tandlæge. Men jeg synes tandlægerne trods alt var flinke.

# 11

Jeg kan slet ikke forstå den kritik af Kbh Tandlægecenter, men i må have været uheldige. Fra første gang jeg var der har jeg fået en super god behandling, jeg var lidt bekymret pga. de ikke taler dansk, men det er nemt at forstå tandlægen, og er jeg i tvivl, beder jeg bare om at få en af de søde sekretærer med ind. Jeg syntes at alt personalet er søde. Jeg vil helt klart blive ved med at anbefale Kbh Tandlægecenter til venner.

# 10

Har lige fået en krone, hos den blideste tandlæge jeg nogensinde har mødt. Kliniksassistenten sød sjov og grinende, inden jeg så mig om var færdig.

Kan absolut anbefales.

# 9

Jeg besøgte Kbh's Tandlægecenter d. 30/7 2010, og fik re-cementeret en løs krone for e meget rimelig pris. Det var en rigtig god oplevelse. Fik en venlig, hjælpsom og informativ modtagelse. En hurtig, effektiv og professionel tandbehandling. Tandlæge og klinikassistent taler engelsk og tysk, tydeligt og let af forstå. Personalet i receptionen taler dansk og kan oversætte i tilfælde af evt. "sproglige knuder".

Der er en positiv og behagelig atmosfære på klinikken, og jeg kan varmt anbefale Københavns Tandlægecenter.

# 8

De sødeste og rareste mennesker, har været patient der nu i 3 år.

# 7

Jeg har kun ros til Københavns Tandlægecenter. Jeg ringede en lørdag til klinikken pga. tandpine, jeg fik en aftale samme dag hvor jeg blev behandlet med det samme. Venligt personale og dygtig tandlæge.

# 6

Jeg er patient hos Københavns Tandlægecenter og har været det i 3 år.

Har kun opnået tilfreds arbejde, og gode oplevelser.

Meget flinke mennesker og frisk ånd på klinikken, og godt humør hos personalet, og meget fleksible med arbejdestider, også i weekenderne.

# 5

Jeg har været patient hos København Tandlæge Center de sidste 2 år. Jeg kom i forbindelse med dem, fordi min gamle tandlæge sagde det vil koste mig 100 000 kr. at få lavet mine tænder - det var som om jeg fik en dødsdom og min tandlægeskræk tog voldsom til. Jeg tog til Malmø her kostede det 85000 kr. En arbejdskammerat anbefalede mig Københavns Tandlæge Center. Han havde fået en tandkrone med det hele for 3500. Jeg tog mod til mig og aftalte en tid og fik et tilbud på lidt over 55000 kr. sparet 50000 kr. Jeg fik lavet det og nu passer jeg på mine bisser og de har jordens sødeste personale. Kan klart anbefales.

Rigtig god ide med denne computer side.

# 4

1/2 pris kan blive til dobbelt pris hos Københavns Tandlægecenter. Min kæreste og jeg fik hver et tilbud på kroner, kæresten fik et tilbud på kr. 24.000, men da hun ville have garanti for at arbejdet ikke var færdigt før hun havde godkendt det, blev de enige om kr. 35.000.

Under behandlingen, fortalte tandlægen er der var en bro som han også måtte fjerne, kronerne blev i forkert størrelse og farve, den ene fortand længere fremme. Efter flere måneder hvor tandlægen ikke havde haft tid til at ændre kronerne så kæresten blev tilfreds, blev der sendt en regning på kr. 48000.

Ved den gratis undersøgelse til kroner fik jeg trukket en tand ud, 9 måneder efter modtog jeg en regning på kr. 5575. Der var skrevet 3 ting på jeg ikke havde fået udført og tandudtrækningen der varede 2 min. var blevet kompliceret.

# 3

Jeg kom ind akut med en flækket tand. Der var ingen andre end mig, men de brugte 20 min. på at sidde på nettet og snakke privat med hinanden på tysk. Da jeg var blevet bedøvet fik jeg at vide at der lige ville gå et par min. inden den virkede så tandlægen forlod rummet mens vi skulle vente på det. Han var væk i 15 min. Jeg kunne høre ham og receptionisten grine og tale privat igen. Jeg skal have rodbehandlinger og en krone og det ville koste 9000 kr. Så jeg tjekkede lige hvad der stod på nettet om Københavns Tandlægecenter først. Det er jo ikke småpenge. Mange har brokket sig, over fejl i regninger og da jeg modtog min idag, så jeg at de havde sat ydelser på, jeg ikke har modtaget. F.eks. en rodbehandling til 850 kr. Jeg har derefter besluttet mig for, at finde en anden tandlæge.

# 2

Jeg fik to rodbehandlinger, med henblik på kroner, men begge rødder knækkede, pga. en meget voldsom behandling, som jeg ikke har oplevet før. Tandlægen og assistenten talte meget højt og privat på tysk, hen over hovedet på mig, det var ubehageligt. Jeg fik en krone på den ene tand, den har der været mange problemer med, den anden sagde de jeg skulle få trukket ud, de gav mig en adresse på en tandlæge, de tilbød ikke selv trække den ud. Regningen var til gengæld høj.

# 1

Hårhændet behandling.
Tandlæger og klinik assistenter skændes.

Fik for høj regning, hvilket tog 3½ år at få afklaret, da de ikke reagerer hverken på breve eller opringninger.

Del dine oplevelser og erfaringer med Københavns Tandlægecenter til andre. Giv din bedømmelse, og vær med til at give Københavns Tandlægecenter det rette omdømme.

Københavns Tandlægecenter
Hostrups Have 601954 Frederiksberg C

Om Københavns Tandlægecenter

Denne side indeholder informationer om Københavns Tandlægecenter i Frederiksberg. Københavns Tandlægecenter tilhører kategorien tandlæger. Du kan også finde andre tandlæger i Frederiksberg samt se bedømmelser og selv bedømme.

Københavns Tandlægecenter er bedømt 13 gange. 13 er med beskrivelse. Brugernes gennemsnit er 7.2, og det vejede gennemsnit er 7.0 ud af 10. Der vejes ifht. antallet af bedømmelser.

Du kan læse bedømmelser og give din egen anmeldelse og vurdering af Københavns Tandlægecenter. Der kræves hverken login eller oprettelse, så det er meget hurtigt gjort. Del dine erfaringer og vær med til at give Københavns Tandlægecenter det rette omdømme.

Upload billede af dig selv, hvor man kan se dit ansigt. Det kan evt. være det du anvender på Facebook eller andre sociale medier.