Kløverhaven

Plejehjem, Vejle

#3/7
7,5/10
Senest bedømt: 2008
1
Få, Gamle
# 1

Kløverhaven er et perfekt lille plejehjem/bofællesskab,som er bygget specielt til demente. Det faste personale er veluddannet og meget motiveret i deres arbejde.

Plejehjemmet har en dejlig have med stier, hvor beboerne trygt kan gå en tur. Der er en gårdhave og flere terrasser som flittigt bliver brugt, når vejret tillader det.

Del dine oplevelser og erfaringer med Kløverhaven til andre. Giv din bedømmelse, og vær med til at give Kløverhaven det rette omdømme.

Kløverhaven
Ringdams Kobbel 1577100 Vejle

Om Kløverhaven

Denne side indeholder informationer om Kløverhaven i Vejle. Kløverhaven tilhører kategorien plejehjem. Du kan også finde andre plejehjem i Vejle samt se bedømmelser og selv bedømme.

Kløverhaven er bedømt 1 gang. 1 er med beskrivelse. Brugernes gennemsnit er 10.0, og det vejede gennemsnit er 7.5 ud af 10. Der vejes ifht. antallet af bedømmelser.

Du kan læse bedømmelser og give din egen anmeldelse og vurdering af Kløverhaven. Der kræves hverken login eller oprettelse, så det er meget hurtigt gjort. Del dine erfaringer og vær med til at give Kløverhaven det rette omdømme.

Upload billede af dig selv, hvor man kan se dit ansigt. Det kan evt. være det du anvender på Facebook eller andre sociale medier.