Klausen Fisk & Skaldyr

Restaurant, Blokhus

#4/11
6,6/10
Senest bedømt: Jul. 2014
8
# 8

Kan ikke sige andet end rigtig dårlig kvalitet på både mad og betjening... Man skal lede længe efter så smags løst en fiske filet, brændt i alle kanter og uprofessionel anretning af maden. ikke et sted jeg vil besøge igen.

# 7

Stort minus. Den 29.6. var vi to der fik rødspætte. Som begge var total brændt i kanterne. Kødet smagte af ingenting. Helt neutralt. Ikke en smule af god rødspætte kød. Ved vores reklamation, vi havde spist noget af rødspætten, fik vi den sædvanlige. Vil i som undskyldning have 2 kopper kaffe. (Jeg var ved at løbe skrigende bort, ved denne standard tilbud.)

Og priserne er jo ikke de mest konkurrencedygtige.

Så nej.

# 6

Vi har siden starten været storspiser af stjerneskud fra Clausen. Det har altid været nemt at hente nogle stjerneskud, når der kom uventede gæster, eller der stod dovenskab på menuen. Rigtig flotte stjerneskud, som der angives på "mad ud af huset" reklamen til kr. 89 i 2011.

Vi var derfor lidt forbavsede, da stjerneskud var steget til kr. 98 i 2012. Ok selv om det var et ordentligt hop!.

Endnu større var vor skuffelse, da vi kom hjem med vore stjerneskud.

Hvor var den dejlige salatbund, som fisken plejede at blive anrettet på?

Hvor var den flotte røde krebs, som plejede at pryde anretningen ? og i øvrigt var brødet sjasket/vådt af den dampede fisk.

Absolut ikke den standard, som stjerneskuddet havde sidste år. = Et dårligere produkt til en højere pris.

I skal have rettet jeres reklame "mad ud af huset" for det stjerneskud er falsk reklame.

Håber Klausen fisk kommer tilbage på sporet, så vi får lyst til at købe stjerneskud der igen.

# 5

Uhmm. Dejlige røgede produkter i butikken. Saftige og nyrøgede. En del af min madpakke stort set hver dag.

# 4

Flot stjerneskud, næsten for stort, men rigtig flot anrettet.

Krabbekløerne var også store, kunne dog godt ha tålt lidt mere varme, men flot anrettet. :))

Hilsen
Tom & Malene
Bo & Helle
Brian & Gitte

# 3

Super godt!

# 2
# 1

Suveræn fiskerestaurant. Alt var lækkert.

Del dine oplevelser og erfaringer med Klausen Fisk & Skaldyr til andre. Giv din bedømmelse, og vær med til at give Klausen Fisk & Skaldyr det rette omdømme.

Klausen Fisk & Skaldyr
Ilsigvej 119492 Blokhus

Om Klausen Fisk & Skaldyr

Denne side indeholder informationer om Klausen Fisk & Skaldyr i Blokhus. Klausen Fisk & Skaldyr tilhører kategorien restauranter. Du kan også finde andre restauranter i Blokhus samt se bedømmelser og selv bedømme.

Klausen Fisk & Skaldyr er bedømt 8 gange. 7 er med beskrivelse. Brugernes gennemsnit er 6.8, og det vejede gennemsnit er 6.6 ud af 10. Der vejes ifht. antallet af bedømmelser.

Du kan læse bedømmelser og give din egen anmeldelse og vurdering af Klausen Fisk & Skaldyr. Der kræves hverken login eller oprettelse, så det er meget hurtigt gjort. Del dine erfaringer og vær med til at give Klausen Fisk & Skaldyr det rette omdømme.

Upload billede af dig selv, hvor man kan se dit ansigt. Det kan evt. være det du anvender på Facebook eller andre sociale medier.