Kastanievej Efterskole

Efterskole, Frederiksberg

#1/1
Estimeret
?
0
Ingen

Del dine oplevelser og erfaringer med Kastanievej Efterskole til andre. Giv din bedømmelse, og vær med til at give Kastanievej Efterskole det rette omdømme.

Kastanievej Efterskole
Kastanievej 21876 Frederiksberg C

Om Kastanievej Efterskole

En dejlig efterskole, der ligger midt på det indre Frederiksberg - tæt på alle de kulturelle steder i København. Det er en efterskole for 10. klasse, hvor man for alvor kan få lov at dyrke sine kreative sider såsom musik, film, foto, billedkunst, keramik, drama og tekstil & design.

Denne side indeholder informationer om Kastanievej Efterskole i Frederiksberg. Kastanievej Efterskole tilhører kategorien efterskoler. Du kan også finde andre efterskoler i Frederiksberg samt se bedømmelser og selv bedømme.

Kastanievej Efterskole er ikke blevet bedømt af andre endnu, så du kan være den første til at give en vurdering. Du giver en bedømmelse via knappen ovenfor eller nederst til venstre med teksten "bedøm". Der kræves hverken login eller oprettelse, så det er meget hurtigt gjort.

Upload billede af dig selv, hvor man kan se dit ansigt. Det kan evt. være det du anvender på Facebook eller andre sociale medier.