Kaffe og Thehuset

Cafe, Birkerød

#2/3
5,0/10
Senest bedømt: 2010
1
Få, Gamle
# 1

Rigtigt gode kvalitetsvarer. Gode økologiske varer og urter, og deres helsekost's priser er billigere end Matas.. især deres Summerbird chokolade er dejligt friskt.

Del dine oplevelser og erfaringer med Kaffe og Thehuset til andre. Giv din bedømmelse, og vær med til at give Kaffe og Thehuset det rette omdømme.

Kaffe og Thehuset
Hovedgaden 313460 Birkerød

Om Kaffe og Thehuset

Denne side indeholder informationer om Kaffe og Thehuset i Birkerød. Kaffe og Thehuset tilhører kategorien cafeer. Du kan også finde andre cafeer i Birkerød samt se bedømmelser og selv bedømme.

Kaffe og Thehuset er bedømt 1 gang. 1 er med beskrivelse. Brugernes gennemsnit er 0.0, og det vejede gennemsnit er 5.0 ud af 10. Der vejes ifht. antallet af bedømmelser.

Du kan læse bedømmelser og give din egen anmeldelse og vurdering af Kaffe og Thehuset. Der kræves hverken login eller oprettelse, så det er meget hurtigt gjort. Del dine erfaringer og vær med til at give Kaffe og Thehuset det rette omdømme.

Upload billede af dig selv, hvor man kan se dit ansigt. Det kan evt. være det du anvender på Facebook eller andre sociale medier.