Jysk Rejsebureau

Rejsebureau, Aalborg

#2/13
8,7/10
Senest bedømt: 2009
8
Få, Gamle
# 8
# 7

Helt igennem en veltilrettelagt ferie på Koh Kood og Koh Chang. Alt hvad vi var lovet holdt hele vejen igennem, Jysk kan varmt anbefales og rejser gerne med dem igen.

# 6

Har rejst med Jysk og de lavede en super tur for mig til Vietnam, Thailand og Cambodia alt fungede og de hjalp hele vejen igennem.

# 5

jysk rules.

# 4

Ekstrem venlige service-konsulenter, der ved noget om det de arbejder med. overraskende billige billetter med forskellige valg af flyselskaber. Start din søgning her, og jeg ved du vil vende tilbage, når du har undersøgt de andres priser. Flere gange har jeg oplevet de har priser der matcher med net-priser.

# 3
# 2

Jeg har flere gange bestilt billetter til backpacker-rejser hos Jysk Rejsebureau, og har kun gode oplevelser med dem. De sælgere jeg har talt med har været venlige og kompetente (hvilket bl.a. understøttes af, at sælgerne selv har rejst en del med rygsæk).

Jeg har også været til fordrag i butikken, hvilket har været inspirrerende. Ligeledes har man mulighed for at låne rejsebøger i butikken, hvilket også er en god service.

Sidst men ikke mindst skal det nævnes at Jysk Rejsebureau har afdelinger forskellige steder rundt omkring, bl.a. i Kathmandu og i Bangkok, og her igennem kan man bestille ture, flybilletter og få informationer om landene man befinder sig i.

Generelt et rigtigt godt rejsebureau!

# 1

Jysk rejsebureau har stor erfaring med individuelle rejseløsninger til hele verden. De ansatte har selv rejseerfaring og yder kvalificeret rådgivning til rejsen. Både med flybilletter, overnatninger og ture under rejsen. Jysk rejsebureau er behjælpelige både før, under og efter rejsen.

Del dine oplevelser og erfaringer med Jysk Rejsebureau til andre. Giv din bedømmelse, og vær med til at give Jysk Rejsebureau det rette omdømme.

Jysk Rejsebureau
Vesterå 79000 Aalborg C

Om Jysk Rejsebureau

Denne side indeholder informationer om Jysk Rejsebureau i Aalborg. Jysk Rejsebureau tilhører kategorien rejsebureauer. Du kan også finde andre rejsebureauer i Aalborg samt se bedømmelser og selv bedømme.

Jysk Rejsebureau er bedømt 8 gange. 6 er med beskrivelse. Brugernes gennemsnit er 9.1, og det vejede gennemsnit er 8.7 ud af 10. Der vejes ifht. antallet af bedømmelser.

Du kan læse bedømmelser og give din egen anmeldelse og vurdering af Jysk Rejsebureau. Der kræves hverken login eller oprettelse, så det er meget hurtigt gjort. Del dine erfaringer og vær med til at give Jysk Rejsebureau det rette omdømme.

Upload billede af dig selv, hvor man kan se dit ansigt. Det kan evt. være det du anvender på Facebook eller andre sociale medier.