Jensens Bøfhus

Restaurant, Aalborg

#59/59
2,3/10
Senest bedømt: Nov. 2013
22
# 22

Har altid haft en god oplevelse med maden og betjeningen.

Konceptet er enkelt og priserne fornuftige, så en familie kan gå ud og spise sammen og med børnene i centrum.

# 21

Vi har spist der 2 gange, efter hvad jeg lige kan huske. Den ene gang var fordi der ikke var flere pladser på den inde i Aalborg, så det blev Skalborg. Vi ventede nok en time på maden, salaten var klam, og bøffen var stegt forkert. Oveni var servicen pisse dårlig og blev plantet lige vedsiden at et legerum, hvor børnene stod og kiggede over vores tallerkner, det er selvfølgelig ikke tjenerens skyld, men der var massere ledige pladser. Spiser der aldrig igen. Vi tager altid den i Aalborg, får man et dårligt stykke kød bliver hele tallerknen skiftet ud med ny varm mad, ikke så meget brok der.

# 20

Jensen Bøfhus city syd Ålborg, er simpelthen det værste sted jeg har været at spise, der er ingen service overhovet, de er sure, har aldrig fået så dårlig mad, de kan simpelthen ikke lave mad, og man får ikke det man har bestilt, jeg kommer ALDRIG MERE, kan ikke anbefale dette sted til nogen, restauranten er hyggelig og flot, så kan man ikke sige mere om det, har du en stempelkort med en gratis bøf, får du en bøf der er så lille at man næsten ikke kan se den, og de påstår den er 190 g, hold da op, det har de fået at vide de skal sige.. MØG RESTAURANT.

# 19

Fik da så sandelig en bid af huskekagen, da vi desværre gik forgæves til Bones i skalborg, og derfor måtte henvende os hos Jensens Bøfhus som ligger nær. I starten gik det godt, og vi fik bestilt vores mad, 2 stk medium whiskybøffer. Spiste så 3 skåle salat før vores mad kom, som så var fuldstændig rå. Og hvad kartofler angår kom vi i tvivl om, hvor vidt de var gledet af tallerkenerne, for kunne dårligt få øje på dem. Troede det var en joke, at servere så lidt tilbehør til en bøf. Nåår men jeg bad tjeneren om at få kødet stegt MEDIUM, for vi var ikke helt sikre på om kødet var dødt! Venter så 20 min på det, og får så returneret de samme pomfritter. Så nu skal vi så spise noget kød der ikke er specielt mørt, med nogle pomfritter der er 20 min gamle, for ik at snakke om den "grillede" tomat, der efterhånden mere eller mindre mindede om en soltørrede tomat. Vi ber om regningen, og der går pænt langtid inden regningen kommer. Så må han gå igen, fordi han ikke har Dankortautomaten med. Der går så 10 min mere med at hente den. Får så udleveret en form for klippekort. Om det noget de har held med, kunne jeg ikke forestille mig, for det var virkelig ikke en god oplevelse. Har iøvrigt haft mavekneb lige siden, så turen har også kostet mig det meste af en pakke lokumspapir! Men ja alt i alt, vil jeg hellere betale 500 kr for en parkeringsbøde end, jeg vil udsætte mig selv, eller nogen andre for elendigt mad og ikke mindst betjening. No wonder, de ikke har plads på Bones!

# 18

Håbløst kød. Selvom man får nyt kød 2 gange.

# 17

Jeg har været ud at spise i Jensens Bøfhus i Skalborg City Syd med min family og har en dårlig oplevelse.

Vi må vente 40min for vi for noget mad, og oven i maden var den pisse koldt.

Service er for dårlig. Vi bestille extra sparribs og det er ikke engang lavet og det er med i prisen.

Efter vi er færdige med at spise talerken er stadivæk på bord. Vi gider ikke vente på og vi spørge efter vores regning.

Og jeg anbefaler vores venner ikke kommer til Jensens Bøfhus i City Syd, og næste gang vi spise i Bones restaurant det er mere proffesional service.

Jeg er selv kok og tjener i faget, i er mere amateur den proffi.

# 16

Min datter blev student d.21/6-11 og vi ville spise på bøfhuset i city syd. Vi var 6 personer og havde en kørestol og en barnevogn med. Vi blev bedt om at vente ca. 15 min. Det er også i orden da vi ikke havde bestilt i forevejen, så blev der sagt at der var plads til os. Vi 6 per. gik ind og ventede på en tjener da vi havde siddet nogen tid og min datter satte sin barnevogn, fik hun at vide at man ikke må have barnevogn med ind. Så langt så godt men kunne de ikke have sagt dette da vi kom. Vi syntes at vi ventede forgæves. Barnevognen stod der da vi ventede. En dårlig oplevelse på sådan en studenter dag hvor vi var glade, men vi mistede humøret lidt over den behandling vi fik. Vi gik over til Bones der var vi meget velkommen både med kørestol og BARNEVOGN. Vi vil bestemt IKKE anbefale Jensens bøfhus i Skalborg til andre vi plejer ellers at komme der rimelig tit.

# 15
# 14

En uforglemmelig aften på Jensens bøfhus

Den 22. juni fejrede vi sammen med vores to teenagesønner vor sølvbryllupsdag.

Vi valgte at besøge Jensens Bøfhus i City Syd i Aalborg, da vi syntes, at Jensens Bøfhus havde et udvalg som også kunne tilfredsstille to kræsne unge mennesker.

Vi valgte alle fire en gourmet anretning med rejecocktail og whiskybøf. Vi bestilte to medium stegte bøffer til vore sønner og to røde bøffer til min kone og jeg. Desuden bestilte vi sodavand og en karaffel af husets rødvin.

Efter kort ventetid ankom servitricen med drikkevarerne, men uheldigvis vippede serveringsbakken, som havnede delvis på bordet og delvis i skødet af vores søn. Servitricen undskyldte mange gange og vi betragtede det som et hændelig uheld. Hun skyndte sig efterfølgende at tørre op fra gulvet og vi fik nye drikkevarer.

Bordet derimod måtte vi selv rengøre og der kom ikke en ny borddækning.

Vi spiste med velbehag rejecocktailen og ventede spændt på de bestilte bøffer. De blev serveret af en fra køkkenpersonalet og vi spurgte ham, hvilke bøffer, der var medium og hvilke der var røde. Han meddelte, at de alle var bestilt medium og der ingen forskel var på dem, men hvis de ikke var tilfredsstillende, kunne vi blot sige til.

Vore to sønner fik hver to gennemstegte bøffer, min kone fik en medium og jeg fik en - ikke rød - men rå bøf.

Jeg henvendte mig til en tjener, som venligt meddelte mig, at min bøf skulle steges lidt mere og min kone kunne få en ny bøf. Han afleverede dem i køkkenet. Tjeneren tilbød os, at vi i ventetiden var velkomne til at forsyne os med en skål fra salatbaren.

Vi gik til salatbaren, som bestemt ikke var særlig indbydende, de forskellige grøntsager flød over hele salatbaren og der virkede en smule uhumsk, men vi synes ikke, vi ville klage over salaten, da det jo var gratis. Der gik ca. femten minutter inden maden kom til os. Min kone fik en god og saftig bøf, som var korrekt stegt. Min bøf var stadig rå og den var bestemt hverken saftig eller blodig, men et kedeligt stykke råt kød, der bestemt ikke virkede frisk.

Vort besøg på Jensens Bøfhus var bestemt uforglemmelig oplevelse og det var ikke blot vores søn, der gik derfra med en klam fornemmelse.

Da vi betalte regningen, spurgte servitricen, om vi ville have et klippekort til restauranten. Det frabad vi os, da vi bestemt ikke har nogen ønske om at gentage besøget hos Jensens Bøfhus.

# 13

Jeg vil sige det ringeste mad i Aalborg omegn.. Ville knap servere det for min hund.. og vel nok dårligste service i en radius af 50 km

Hold jer for guds skyld væk derfra hvis I satser på en gang god mad og hygge..

Vi sætter aldrig ben i Jensens Bøfhus iCity Syd mere.. om det så var sidste sted man kunne spise på jorden og maden var gratis!

# 12

Aldrig igen - elendig service og alt for lang ventetid!Ventede 45 min. på forret (en snackkurv). Efterfølgende 50 min. på hovedretten, som så var kold da den endelig kom og bøffen fuldstændig gennemstegt. Vi bad om at få en ny tallerken, som så kom efter 45 min. og som til vores store forbavselse var ligeså gennemstegt og ligeså kold som sidst. :( Vores aften blev fuldstændig ødelagt af dette besøg, så der spiser vi aldrig igen!

# 11

[..]. Børnene faldt i søvn inden der blev serveret spiselig mad. Skrækkeligt. Aldrig mere derud.

# 10

Musikken er alt for høj, de tvinger folk til at råbe til hinanden. Når jeg spiser, gider jeg ikke høre naboens samtale, jeg vil gerne spise i fred.

# 9

Yderst utilfredstillende, ventede 50 minutter og fik endelig forretten i kold udgave hvilket den ikke skulle have været, ventede ydeligere 50 min og rykkede derefter for maden og i løbet af 1 min. kom den så dog også i kold tilstand. Nu var tålmodigheden opbrugt, da det ikke er første gang vi oplever det på Jensens Bøfhus i City Syd... og til sidst skal det lige siges at regningen på forretten og sodavand kom til at lyde på 630 kr. for 5 voksne og 4 børn.. og hende der havde klokket i det, rullede bare med øjnene, når vi snakkede til hende. Ville have sendt en klage på deres hjemmeside men de har ingen email eller klageside desværre..

# 8

Nok det værste sted at spise i hele landet!

# 7

Jeg har desværre hun dårlige oplevelser med Jensens Bøfhus- Laaaaaang betjeningstid, fejl i bestildingen og ikke særlig god mad. sej bøf. Suk....

# 6

Normalt er alt i orden på Jensen's bøfhus, uanset hvor man kommer i landet - men det er det ikke på bøfhuset i Skalborg. vi har i dag d. 30-01-2009 været der og vi vente på at få maden i en time og da vi fik den var den kold. Vi henvente os til personale flere gange for at høre hvornår det var muligt at få vores mad, men ville lige undersøge nærmere, men ingen vente tilbage. Vi har tidligere prøvet at det ikke fungerede på bøfhuset i Skalborg, og har nu besluttet os for at have spist der for sidste gang.

# 5

Det var altså ikke noget at råbe hurra over. Min ældste søns grøntsager var ikke særligt indbydende at se på; gulerødderne var helt tørre, agurken var rynket og salaten var lidt for brun. Det værste var at stemningen inde på restauranten var katastrofal, da mange fik dårlig mad, folk sad længe og ventede på maden og der blev klaget over betjenningen. Det kan godt være vi kom på et dårligt tidspunkt, men alligevel.

# 4

min datter og jeg ville afslutte vores shoppingtur på jensens bøfhus i skalborg ved bilka, aalborg. først ventede vi 10 min. på at få et bord derefter ventede vi 1 time og 5 min. på maden og da den endelig kom var den sku kold så der sætter jeg ikke mine ben inde mere.

Hilsen
Lone Pedersen. Aalborg

# 3

Vi havde en rigtig dum oplevelse på Jensens bøfhus her i lørdags.. For at liste det op:

1. vi ventede 20 minutter på at få et bord, som vi HAVDE bestilt.

2. Det var kun min mand der modtog sin forret.

3. da jeg fik min forret, kom den sammen med hovedretten.

4. Min mand fik noget forkert mad.

5. Tomaterne i salatbaren var trukket i den grønne vinterpels..

6. Vi ventede en halv time på at dessereten skulle komme.

7. De havde slået noget forkert mad ind på vores regning

# 2

Maden er SUPER god til en rimmelig pris! Min familie spiser der ofte, men vi er så trætte af servicen! De har altid travlt og det tager 100 år før man får bestilt og alt det der. Hvis det ikk var for den gode mad ville vi ikk komme her mere.

# 1

Man skulle tro, at Jensens Bøfhus var et solidt koncept hvor maden var den samme uanset hvor man fik den. Det er ikke tilfældet her. Der er næsten altid noget galt med maden og personalet ignorerer en totalt.

Der er noget galt med denne restaurant - både hvad angår betjening og maden. Find et andet sted at spise - Aalborg har så mange gode alternativer!

Mange har tilkendegivet deres mening om netop denne Jensens Bøfhus her:

http://www.slagtenhelligko.dk/2007/09/20/jensens-boefhus-i-slowmotion/

Del dine oplevelser og erfaringer med Jensens Bøfhus til andre. Giv din bedømmelse, og vær med til at give Jensens Bøfhus det rette omdømme.

Jensens Bøfhus
Nibevej 27 B9200 Aalborg SV

Om Jensens Bøfhus

Denne side indeholder informationer om Jensens Bøfhus i Aalborg. Jensens Bøfhus tilhører kategorien restauranter. Du kan også finde andre restauranter i Aalborg samt se bedømmelser og selv bedømme.

Jensens Bøfhus er bedømt 22 gange. 21 er med beskrivelse. Brugernes gennemsnit er 2.2, og det vejede gennemsnit er 2.3 ud af 10. Der vejes ifht. antallet af bedømmelser.

Du kan læse bedømmelser og give din egen anmeldelse og vurdering af Jensens Bøfhus. Der kræves hverken login eller oprettelse, så det er meget hurtigt gjort. Del dine erfaringer og vær med til at give Jensens Bøfhus det rette omdømme.

Upload billede af dig selv, hvor man kan se dit ansigt. Det kan evt. være det du anvender på Facebook eller andre sociale medier.