Jacob Holms Minde Vuggestue

Vuggestue, København

#95/152
6,7/10
Senest bedømt: Aug. 2014
9
# 6

Vi har kun positive ord at sige om denne vuggestue hvor vores datter gik i 2 år. Personalet er venligt, opfindsomme, stimulerer og udvikler barnet på en måde der passede vores barn rigtig godt.

# 5

På daværende tidspunkt - 2009-2011 - meget personaleudskiftning. Ny leder har ændret en del til det bedre, har jeg hørt. Gode lokaler og perfekt legeplads til de små.

# 4

Vi har været en del af Jacob Holms minde i snart 3 år. De første par år var præget af en del udskiftning i personale. Ikke noget der påvirkede vores datter, men kan se hvorfor lidt mere følsomme børn blev påvirket. Så kom der ny ledelse. Indkøringen med vores noget følsomme dreng har været perfekt. Der er altid nogen der står på spring til at tage imod ham, og det er altid en glad dreng jeg henter. Der er en masse faglige begrundede aktiviteter, og en dejlig ro. Nuvel. Han har ikke altid sit eget tøj på hjem, men synes ikke det er så væsentligt, så længe han er omgivet er voksne der gider ham. Det var en beskrivelse af vuggestuen. Skovhytren. Fantastiske omgivelser, gode voksne, masser af natur, sjove og anderledes aktiviteter. Vores datter brokker sig (næsten) aldrig over at skulle afsted. Vi har været glade for institutionen-og de pædagiger og medhjælpere har altid været søde. Nu får de også udlevet nogle af deres faglige kompetencer, og det må siges at være et plus. Kan anbefakes

Jeg skylder måske også at sige, at dele af personalet har ytret at de føler sig yderst priviligeret over den nye ledelse. Der gives plads og rum til faglighed, og der lyttes til deres ønsker. Det er klart at en ny ledelse ikke altid falder i alles smag. Det tager også noget tid, at redde det der i manges øjne var en synkende skude, og efter nu 9 måneder synes jeg institutionen er på rette kurs. Efter det seneste forældremøde (november) er mit indtryk også at forældrene er tilfredse. Jeg synes man skylder institutionen et kig.

Tak for din beskrivelse.. Da jeg så den der var lavet lige før dig , var jeg sku ærligt lige ved at blive nervøs, har lige fået tildelt denne inst, som garanti plads og skal over at kigge på den.. Begge mine har gået i Svanereden, men sidste kunne ikke få plads derovre, desværre.. Når man så læser om bedømmelserne her, blir man jo praktisk taget helt skræmt over at skal lade sit barn gå der.. Mit barn er også sensitivt.. Håber på en positiv rundvisning og indtryk nu her om lidt til rundvisning..

# 3

Jacob Holms Minde kan IKKE anbefales. Nu har vi været en del af institutionen i næsten 1 år og søger væk, på grund af fuldstændige uacceptable rammer og betingelser, der ikke gavner børnene.

Hvis I søger en daginstitution med faglighed og kvalitet er JHM ikke der rigtige sted at lade sit barn udfolde sig. Jeg har selv været en del af forældrebestyrelsen siden mit barn startede. Det som viste sig at være et hus med udfordringer i god udvikling, er blevet en ren katastrofe for mit barn (Månestuen) efter et lederskift [..].

Det kan tydeligt mærkes at den nye [ledelse] kun har erfaring på den anden side af skrivebordet, hvilket arbejde [den] er blevet rost for, men som forælder savnes [..] forståelse af en omsorgsfuld praksis. Når [ledelsens] handlinger direkte viser sig at have fundamentale konsekvenser for dele af personalet og mange børn, kan jeg som forælder ikke længere acceptere [den] kolde tilgang og vælger at trække mit barn ud af institutionen.

Det skal siges, at jeg har forsøgt at få uddybende svar fra [ledelsen] om en lang række konkrete spørgsmål, men bliver mødt med: "valget er min beslutning" og andre floskler som: "det er bedst for institutionen" - Jeg mangler ord og holdbare forklaringer, og disse vil [ledelsen] ikke stå til ansvar for!

Til orientering vil jeg afslutningsvist fortælle, at min vurdering af institutionen ikke kun gælder mig alene sum frustreret og vred forælder. Vi er flere, som har valgt at tage et drastiske skridt ved at søge væk fra HJM, for at komme vores børn til undsætning.

Tænk jer grundigt om inden I vælger daginstitution - Det er vores børns andet hjem.

Jacob Holms Minde er et NO GO!

På dette tidspunkt havde ledelsen siddet i 2,5 måned, og begrundelsen for omrokeringer i institutionen var at der skulle skabes rum til større faglighed og pædagogik. Det var i øvrigt bakket 100% op af klyngelederen, som selv har mange års erfaring som pædagogisk leder i forskellige institutioner, og har haft stor succes med omrokeringer. Det er fuldt forståeligt at man som forældre bliver bekymret, for 3 måneders kaos, er meget i et 1-3 årigt barns liv. Og det giver kortvarigt kaos, når der rykkes rundt. Det samlede efterfølgende billede er dog positivt, og der virker "roligt" i institutionen.

# 2

Der en rigtig god stemning på stuerne, god aktivering af børnene. Torsdags grupperne er virkelig et godt tiltag. Ros til det.

# 1

Rigtig god vuggestue. Pædagogerne er søde og omsorgsfulde, lokalerne er indbydende og farverige, og legepladsen er alle tiders! Der er masser af plads til børnene og de tager på en del ture. Min datter er vild med at være der, og har lært enormt meget.

Del dine oplevelser og erfaringer med Jacob Holms Minde Vuggestue til andre. Giv din bedømmelse, og vær med til at give Jacob Holms Minde Vuggestue det rette omdømme.

Jacob Holms Minde Vuggestue
Geislersgade 322300 København S

Om Jacob Holms Minde Vuggestue

Denne side indeholder informationer om Jacob Holms Minde Vuggestue i København. Jacob Holms Minde Vuggestue tilhører kategorien vuggestuer. Du kan også finde andre vuggestuer i København samt se bedømmelser og selv bedømme.

Jacob Holms Minde Vuggestue er bedømt 9 gange. Der er 6 nummererede bedømmelser, og 3 underbedømmelse, som ikke er nummereret. 9 er med beskrivelse. Brugernes gennemsnit er 7.0, og det vejede gennemsnit er 6.7 ud af 10. Der vejes ifht. antallet af bedømmelser.

Du kan læse bedømmelser og give din egen anmeldelse og vurdering af Jacob Holms Minde Vuggestue. Der kræves hverken login eller oprettelse, så det er meget hurtigt gjort. Del dine erfaringer og vær med til at give Jacob Holms Minde Vuggestue det rette omdømme.

Upload billede af dig selv, hvor man kan se dit ansigt. Det kan evt. være det du anvender på Facebook eller andre sociale medier.