Hannerup Skov Restaurant

Restaurant, Fredericia

#6/15
8,0/10
Senest bedømt: 2009
2
Få, Gamle
# 2

Vi valgte at holde vores bryllup på Hannerup Skov sidste sommer. en eventyrlig og uforglemmelig dag som altid vil leve i vores hjerter. vi kan kun give vores bedste og varmeste anbefalinger, for den super behandling som os og vores gæster oplevede, på lige netop så stor en dag. Maden var i top og bliver stadig rost af vores nærmeste, rammerne og omgivelserne taler for sig selv, pragtfuldt. Vi fik taget alle vores billeder ude i hannerup skov og jeg kan kun sige at det er minder for evigt. tak for en dejlig oplevelse det bliver ikke sidste gang. Måske på vores et års dag.

# 1

Impornerende udsigt og placering i skovkanten med udsigt over bådehavnen. Maden er god og et besøg i deres vinkælder er bestemt en tur værd.

Del dine oplevelser og erfaringer med Hannerup Skov Restaurant til andre. Giv din bedømmelse, og vær med til at give Hannerup Skov Restaurant det rette omdømme.

Hannerup Skov Restaurant
Hannerup Brovej 97000 Fredericia

Om Hannerup Skov Restaurant

Denne side indeholder informationer om Hannerup Skov Restaurant i Fredericia. Hannerup Skov Restaurant tilhører kategorien restauranter. Du kan også finde andre restauranter i Fredericia samt se bedømmelser og selv bedømme.

Hannerup Skov Restaurant er bedømt 2 gange. 2 er med beskrivelse. Brugernes gennemsnit er 9.5, og det vejede gennemsnit er 8.0 ud af 10. Der vejes ifht. antallet af bedømmelser.

Du kan læse bedømmelser og give din egen anmeldelse og vurdering af Hannerup Skov Restaurant. Der kræves hverken login eller oprettelse, så det er meget hurtigt gjort. Del dine erfaringer og vær med til at give Hannerup Skov Restaurant det rette omdømme.

Upload billede af dig selv, hvor man kan se dit ansigt. Det kan evt. være det du anvender på Facebook eller andre sociale medier.