Frisør Kastberg Vesthy

Frisør, Århus

#3/83
9,7/10
Senest bedømt: Mar. 2014
54
# 54
# 53
# 52
# 51

Har kun været hos denne frisør en gang, men kommer gerne igen. Gik fra langt til skulderlangt hår og fik rigtig god vejledning.

Har selv været meget i tvivl om hvilken frisør jeg skulle vælge, og har overhovedet ikke fortrudt at valget faldt på KastbergVesthy.

Jeg synes prisen er lidt i den dyre ende, men kommer med glæde igen

# 50
# 49
# 48

Super fint sted kan klart anbefale at blive klippet her

# 47

Jeg kan kun på det varmeste anbefale [..] som frisør! Jeg er i mere end 9 år blevet klippet hos [..] og er derfor utrolig glad for at [..] er startede op som selvstændig!

Jeg føler mig altid top lækker og flot når jeg går derfra med nyklippet og med det smukkeste hår. Mit hår er fyldt med krøller og [..] forstår altid at klippe det så det ser naturligt ud.

Salonen er stilfuldt og hyggelig indrettet med designer frisør stole og lækker belysning.

Det er også muligt at få en GOD kop kaffe, te, kakao eller sodavand og ikke som hos andre frisør en tarvelig kop kaffe og et slidt blad.

Jeg kan på det varmeste anbefale stedet og specielt [..]!

# 46

Byens bedste frisør intet mindre!!

Har fået ordnet hår hos [..] siden juli 2004, og aldrig været utilfreds, [..] er super dygtigt og holder sig opdateret!!

God service og lækre omgivelser!!

# 45

Har blandt andet på denne side tjekket bedømmelser af frisører i Århus ud, og på den baggrund valgt Kastberg Vesthy. Er meget øm over mit hår og forventer virkelig noget af min frisør. Og fantastisk at finde en ny frisør der kan sit kram og forstår ens ønsker og hvad der passer til èn. Så glad efter at have fundet en ny god frisør, der endda klipper billegere end andre i midtbyen. De varmeste anbefalinger.

# 44

Super gode frisører, flot farvning, og rigtig god klipning, og mit hår er ellers noget besværligt. Jeg lod frisøren bestemme, og det har jeg bestemt ikke fortrudt, kan klart anbefale dem - iøvrigt også fin styling bagefter.

# 43

Kastberg & Vesthy er en helt fantastisk frisør. Faktisk den bedste som jeg nogensinde har haft, og jeg har prøvet en del igennem årerne.

Grundighed, perfekte klipninger, imødekommenhed og super søde frisører. Aldrig noget med at forsøge at prakke produkter på en.

Går altid derfra med et selvtilfreds smil og lækkert hår.

Kan helt sikkert klart anbefale dem. :-)

# 42

Efter tre klipninger kan jeg kun tilslutte mig, at det er to meget venlige frisører. Der er også en virkelig rar, og behagelig atmosfære i salonen.

Dog er jeg ked de rent håndværksmæssige mangler som jeg har oplevet i mine klipninger.

Min frisør formåede desværre ikke at præstere en jævn grundteknisk korthårsklipning. Der er god plads til forbedringer udi saks-over-kam-klip og effilering.

Beklager... Men det er for dyrt når resultatet er middelmådigt.

# 41

Kan helt klart anbefales. Virkelig god betjening og flot klipning!

# 40

Har søgt en frisør som lytter til hvad jeg beder om - og ikke mindst som udfører arbejdet til fuld tilfredshed. Det har jeg fundet og tak for det. Jeg kan varmt anbefale stedet til alle søgende!

# 39

Jeg bliver bestemt inspireret af denne side, når jeg skal finde en ny frisør. Men hvorfor er der så meget fokus på kaffe og de andre ting? Jeg går efter at finde ud af, om FRISØREN er dygtig - kaffen kan jeg jo ikke bruge til at sætte hår med. ;-O

# 38

[..] min faste frisør i efterhånden rigtig mange år. Man føler sig i virkelig kompetente hænder [..]. [..] lytter og er rigtig god til at vurdere, hvad der klæder én. Og mens man bliver nusset om kan man nyde en virkelig god kop kaffe og en lille lækker kage. [..] får min bedste anbefaling.

# 37

Er aldrig blevet klippet hos en frisør, som får en til at føle sig hjemme i salonen. Jeg elsker Kastberg Vesthy og de udfører deres arbejde ubeskrivelig godt! Kan kun anbefales.

# 36

[..] en helt fantastisk frisør. Bedre bliver det ikke.

# 35

Kyndig og ærlig vejledning, solidt håndværk og dejlig atmosfære. Jeg kom derfra med en rigtig lækker korthårsfrisure - og er på vej i salonen igen, for frisuren skal da lige klippes til igen, her efter en måneds tid :o)

På trods af at klipningen er noget dyrere end i min sædvanlige salon, så kommer jeg her fremover! Anbefales klart!

# 34

Har prøvet mange frisører rundt omkring i Århus, men efter jeg har prøvet [..] Kastberg/Vesthy går jeg aldrig andre steder hen! [..] tager sig tid, ligegyldigt hvad man skal havde lavet og er ærlig i hvad der klæder en. Atmosfæren i salonen er rolig og afslappet og hvergang går man derfra og føler det var alle pengene værd!

# 33

Er nu blevet klippet/farvet hos [..] Kastberg Vesthy, i mange år. Sætter mig altid trygt i stolen og lader hende få frie hænder. Er aldrig blevet skuffet. Kan anbefale alle at bestille en tid, ved de glade piger i den lækre salon.

# 32

Jeg er blevet klippet af [..] i mange år, og har altid været ovenud tilfreds med hendes klipninger. Hun klipper flot og er god til at komme med forslag til, hvad der er pænt på mig. Desuden er hun meget lydhør for forandringer. Jeg giver hende mine bedste anbefalinger.

# 31

Endelig fandt jeg en frisør hvor jeg følte at der blev taget god tid til mig og jeg gik derfra med lækkert hår! God klipning og super god farvning.

# 30

Pigerne er helt i top når det gælder service, man føler sig altid velkommen. Med hensyn til håret så ved de altid hvad der skal til. De tøser er bare cool.

# 29

Altid glade og friske piger. Kanon dygtig og kan altid finde ud af hvad man mener kører gerne den lange vej for at blive farvet og klippet hos Kastberg Vesthy.

# 28

Jeg er lige blevet klippet og farvet af [..] Kastberg/Vesthy. Det var en fantastisk oplevelse. Startede med den skønneste hårvask, hvor der blev brugt god tid til massage og information om de lækre, økologiske produkter. Derefter total afslapning med dejlig kaffe og saft, mens jeg blev nusset og forkælet. Der blev brugt god tid på, at style mit hår tilsidst, så jeg nu har den perfekte frisure. Jeg er yderst tilfreds, og vil anbefale stedet til alle. En virkelig god oplevelse!

# 27

Der er her tale om 2 helt igennem professionelle piger, der kan deres håndværk. Samtidig hersker der altid en virkelig skøn stemning i salonen. Jeg vil komme igen og igen.

# 26

Fantastisk frisør. Jeg kommer kun hos Kastberg/Vesthy, lækker klipning, dejlig stemning og skøn kaffe! Som at gå på cafe og gå derfra med smukt hår.

# 25

Mine varmeste anbefalinger går til Frisør Kastberg Vesthy. Professionel behandling og hyggelig stemning er kendetegnende, hver gang man bliver klippet i salonen, og jeg er ovenud tilfreds med resultatet hver eneste gang. I har helt sikkert fået jer en fast kunde.

# 24

Uanset hvor kort håret skal være, er dette stedet, som opgaven kan bære. Dejlige piger med flair for frisurer og et exceptionelt håndelag.

# 23
# 22
# 21

Frisør Kastberg Vesthy er det mest fantastiske sted :-) Jeg nyder at komme der, og jeg har altid gået der fra med fuld tilfredshed! Mange tak [..]. Knus.

# 20

Bedømmelse af Salonen Kastberg Vesthy er overhovedet ikke svært, det er simpelthen den bedste salon i hele Århus og omegn. [..] har aldrig skuffet mig og det gælder både klipning og farvning, man føler sig som en anden dronning når man går derfra. Noget ordentlig godt kaffe får man også, og så lidt sødt til ganen. Skulle jeg ske at komme for sent (en gang), ja så står [frisøren] bare og griner. Jeg glæder mig hvergang til at komme ind til de 2 søde piger med den usædvanlige gode aura der er omkring dem.

# 19

Meget prof. på alle måder.

Dejligt sted at være.

Og nu med klassisk musik!

# 18

Det er byens bedste frisør, de tryller med det hår de har til rådighed. Og stemningen i salonen er i top, jeg glæder mig altid til at komme.

# 17

Ja, hvad kan man sige: Det er bare et dejligt sted. God stemning, nærvær, omhyggelighed, opmærksomhed både på hår og samtale.

Jeg elsker at være til frisør hos Kastberg Vesthy, både fordi håret bliver flot, samtalen god og vejledningen er professionel :-)

# 16

Altid glade og friske piger, med masse af overskud. Kanon dygtige, og kan altid finde ud af, hvad jeg ønsker selvom mine forklaringer kan være lidt haltende, hvis man lige har set noget i et ugeblad. De kan helt sikkert varmt anbefales.

# 15

Frisøren ved Kastberg Vesthy er en meget omhyggelig håndværker, der sætter kunden i fokus. Dejlig kaffe, skønne piger, og lyse omgivelser - hvad kan man ønske sig mere.

# 14

En salon med super hyggelig stemning. Kastberg og Vesthy er helt unikke til at finde ens stil og man er altid i højsæde. Dejlig cafe latte med hjemmelavet brownies/ chokolade, det er ganske enkelt en kvalitetsoplevelse hos Kastberg og Vesthy og kan kun give de bedste anbefalinger.

# 13

Jeg er meget glad for at komme i salonen, og er kommet der i lang tid, der er en rigtig god atmosfære, og pigerne der ejer salonen er altid i godt humør, derfor den gode stemning, og så får man oven i købet et dejlig stykke kage, imens man bliver klippet/farvet, salonen er godt indrettet og i moderne stil, jeg kan varmt anbefale salonen til andre - og derfor har jeg selvfølgelig givet den højeste score :-)

# 12

Lækker salon, lyttende, dygtige og glade frisør- damer :)

Det er altid en fornøjelse at komme hos Vesthy Kastberg, det er hyggeligt med en god stemning, og hvis du er i tvivl om frisuren er de dygtige til at se hvad der kan fungere eller komme med nye forslag.

Med største anbefalinger til alle der vil have en dygtig frisør og vil have hvad de be'r om.. plus lidt ekstra.. :)

# 11

Super sted, super frisør og super service.

# 10
# 9

Jeg sad model for [frisøren] da hun bestod sin svendeprove med ros og top karakter, og kan der for kun staerk anbefale [frisøren] og "Kastberg Vesthy" som frisor. Efterfolgende har jeg brugt [frisøren] naar jeg har vaeret i Danmark (pt. bosiddende i Canada) blandt andet til mit bryllup!

# 8

Vil til enhver tid få mine varmeste anbefalinger. Rar og hyggelig betjening, som giver én lyst til, gang på gang at komme igen. Har haft samme frisør i mange mange år, kun afbrudt af en barselsorlov.

# 7

Min familie og jeg har gennem de sidste 14 år blevet klippe af [frisøren]. Vi har altid været yderst tilfreds med resultatet og behandlingen. [Frisøren] har altid lige en god ide hvad angår klipning og farver. I fredags blev jeg klippet helt kort håret, det tror jeg aldrig jeg har været før, men det er jeg super glad for at jeg turde, [frisøren] sagde stol på mig, og det gjorde jeg. Kan varmt anbefale Frisør Kastberg Vesthy.

# 6

Jeg kan kun give de aller bedste anbefalinger til denne fisør! Jeg fik nøjagtig den frisure, som jeg ønskede. Super service og rigtig godt håndværk intet mindre!

# 5

Super klipning i dejlige lyse lokaler. Kan godt lide at de bruger miljøvenlige produkter.

# 4

Har længe ledt efter en frisør, der kunne forstå mine ønsker, det har Kastberg Vesthy fuldt ud levet op til. Dejligt at blive mødt af to friske piger, mere velkommen kunne man ikke føle sig. Kan kun anbefales til andre.

# 3

En salon med super hyggelig stemning og rigtig god service. Et besøg værd.

Så er det også salonen, hvor jeg bliver inspireret til nye idéer, fordi [Frisør Kastberg Vesthy] ved, hvad mit hår og jeg kan lide. Glemte jeg at sige, det er Århus's bedste frisør.

# 2

Da fruen og jeg var nede for at få klippet og sat hår til et bryllup vi skulle til, må jeg indrømme at jeg har sjælden har følt mig så velkommen og godt tilpas - og så fik fruens frisure tilmed meget ros af alle til brylluppet.

Hilsen en meget tilfreds kunde. :)

# 1

Det er første gang, jeg har været til frisør, hvor de forstod mine ønsker med det samme, mine bedste anbefalinger giver jeg derfor til [Frisør Kastberg & Vesthy]. Bor i Sydjylland og kører gerne derop hver anden måned for at blive klippet og farvet.

Del dine oplevelser og erfaringer med Frisør Kastberg Vesthy til andre. Giv din bedømmelse, og vær med til at give Frisør Kastberg Vesthy det rette omdømme.

Frisør Kastberg Vesthy
Skt. Pauls Kirkeplads 48000 Århus C

Om Frisør Kastberg Vesthy

Denne side indeholder informationer om Frisør Kastberg Vesthy i Århus. Frisør Kastberg Vesthy tilhører kategorien frisører. Du kan også finde andre frisører i Århus samt se bedømmelser og selv bedømme.

Frisør Kastberg Vesthy er bedømt 54 gange. 46 er med beskrivelse. Brugernes gennemsnit er 9.7, og det vejede gennemsnit er 9.7 ud af 10. Der vejes ifht. antallet af bedømmelser.

Du kan læse bedømmelser og give din egen anmeldelse og vurdering af Frisør Kastberg Vesthy. Der kræves hverken login eller oprettelse, så det er meget hurtigt gjort. Del dine erfaringer og vær med til at give Frisør Kastberg Vesthy det rette omdømme.

Upload billede af dig selv, hvor man kan se dit ansigt. Det kan evt. være det du anvender på Facebook eller andre sociale medier.