Følfods Rideklub

Sportsforening, Karlslunde

#1/1
6,3/10
Senest bedømt: 2013
6
# 7

Jeg har gået på følfod næsten 6 år, og elsker stedet.

Vi rider og laver mange sjove ting efter vi har passet hesten fx. vandkampe om sommeren. Er med på ridelejrene og vi har det altid virkelig sjovt. Så forstår ikke alle de dårlige ting i siger om følfod.

# 6

Det kan godt være vi er et lille sted, MEN vores heste har det dejligt, og vores fællesskab er ubrudelig, vi står altid med åbene arme over for nye mennesker.

Jeg forstår ikke de dårlig til ting folk skriver om os, det må være folk der over hovede ikke ved hvem vi er, desuden er vi stedet det taget i mod mishandlet hest og får dem på højkant igen, og vi har aldrig opgivet nogen.

# 5

Stedet er meget lille, hestene er ikke forsvarlige for små børn og ride rundt på og ridehuset er et drivhus med lavt tag, så der er fare når man springer.. I mine ører og hvad jeg ser, lyder det/er det et uforsvarligt sted og der burde slet ikke være rideklub. Jeg har selv gået der og hestene sparkede mod ridelæren, jeg (som ellers rider på øvet hold og har altid selv kunnet ride) blev trukket rundt på en shætlandspony som jeg self. var for stor til og har også redet på en anden som jeg ikke kunne styre og hver ridetime endte også med at vi red ind i hindanden..

Jeg synes slet ikke man skulle støtte stedet, [..]. Jeg synes det er slet og ret forkert!

# 4

Jeg vil sige at jo ridehuset er lille og i dårlig stand, men vi arbejder på det..

Vi fik forresten også den højeste karakter af miljøtilsynet, til foldene kan jeg kun sige at der heller ikke går ret mange heste på vær fold.

Jeg har redet der i 7 år, og har købt hest der oppe fra.

Det med at vi rider efter sav hesten i munden princippet, det er da overhovedet ikke rigtigt, vi har altid gået rigtig højt op i hvordan man rider, så hesten har det bedst.

Synes faktisk ikke der er ret meget af det der står der passer.

Ved ikke hvem der har givet denne ringe bebømmelse af gården, men synes faktisk, at man skal kende gården lidt inden man kan bedømme den, og det har han/hende i hvert fald ikke gjort..

Forstår i hvert fald ikke at nogle kan få et sådan indtryk af gården. Som sagt har jeg redet der i snart 7 år nu, og synes det er den bedste gård at være på.

# 3

Jeg har redet der i 11 år, siden jeg var 6 år, så er 17 nu, og jeg har aldrig blevet behandlet dårligt. Jeg startede ud på vores lille hest, hvor jeg fik god og lærerig undervisning på et hold med børn på min alder. Vi lavede bl.a. balance og tillids træning, hvor i vi red uden hænder, stop op i bøjlerne, sad baglæns på hesten, red uden saddel osv. Nu hvor jeg er 17, rider jeg så på en større hest, hvor jeg får den bedste privat undervisning, jeg kunne tænke mig. Vi har et rigtigt godt sammenhold deroppe, og der er altid sjov og spas. Masser af vandkampe, sne kampe osv. er vi slet ikke bange for at starte op. (:

Og så har vi vores søndage. Det er der alle der har lyst til at komme, kommer derop, og så laver vi alle de sjove ting vi ikke når i hverdagen. Om sommeren vasker vi ex. heste, hvilket altid udvikler sig til en vandkamp når vi er færdige med at hygge om dem. (:

Men alt i alt, er Følfods Rideklub og dem deroppe, mit nr. 2 hjem og familie. (: Vores sammenhold er så godt deroppe, og vi kender hinanden ud og ind, og tager pænt imod nye ryttere, (: så jeg vil stærkt anbefale Følfod hvis man leder efter mere end bare et sted at ride, for vi kan virkelig tilbyde mere end en god ridetime. Vi tilbyder et fællesskab man ikke kan modstå. :D

# 2

Jeg har nu gået på Følfod Rideklub i 5 år, og jeg er meget glad for at gå der. Jeg har lige læst den forige bedømmelse af rideskolen og må ærligt indrømme, at jeg slet ikke kan genkende beskrivelsen af forholdene. De instruktører, der har undervist mig, har altid lært mig at være god ved hestene, og ikke lade sine egne frustrationer gå ud over hestene. Jeg har også deltaget i sommerridelejre på Følfod Rideklub, og dette er absolut noget jeg kan anbefale andre at deltage i.

Endvidere kan jeg oplyse, at der i klubben er kommet en helt ny bestyrelse med ny formand. Denne bestyrelse har lavet en plan for, hvordan gården skal renoveres. Dette gøres blandt gennem fælles arbejdsweekender.

# 1

Rideklubben er meget lille, og jordfoldene til hestene er meget små. Staldende er meget mørke, og ridehuset er meget lille og i dårlig stand. Stedets formand er ikke særlig professionel; hun omtaler ikke sine betalende kunder særlig pænt, og er ikke bleg for at fortælle én kunde hvad hun synes om en anden kunde. Som kunde/rytter er man ofte overladt til sig selv.

Stedets unge underviser er ikke særlig kompetent: hun rider efter den gammeldags opfattelse "sav hesten i munden, og så skal den makke ret".

Hvis man ønsker noget positivt for sin ridesport, er Følfod ikke et sted, hvor man forbedrer sine kundskaber.

Del dine oplevelser og erfaringer med Følfods Rideklub til andre. Giv din bedømmelse, og vær med til at give Følfods Rideklub det rette omdømme.

Følfods Rideklub
Mejerivej 252690 Karlslunde

Om Følfods Rideklub

Denne side indeholder informationer om Følfods Rideklub i Karlslunde. Følfods Rideklub tilhører kategorien sportsforeninger. Du kan også finde andre sportsforeninger i Karlslunde samt se bedømmelser og selv bedømme.

Følfods Rideklub er bedømt 6 gange. 6 er med beskrivelse. Brugernes gennemsnit er 6.6, og det vejede gennemsnit er 6.3 ud af 10. Der vejes ifht. antallet af bedømmelser.

Du kan læse bedømmelser og give din egen anmeldelse og vurdering af Følfods Rideklub. Der kræves hverken login eller oprettelse, så det er meget hurtigt gjort. Del dine erfaringer og vær med til at give Følfods Rideklub det rette omdømme.

Upload billede af dig selv, hvor man kan se dit ansigt. Det kan evt. være det du anvender på Facebook eller andre sociale medier.