Fiskerestaurant Lygten

Restaurant, Hvide Sande

#6/6
4,0/10
Senest bedømt: 2010
3
Få, Gamle
# 3

Fedt at der findes restauranter som er så børnevenlige. Aldrig har jeg oplevet en så hyggelig middag med min mand trods det at vi faktisk havde børnene med. De forlod bordet da de var færdige, og hyggede sig med tegnefilm og legede i legehjørnet indtil vi var klar til at smutte. Det har vi aldrig oplevet før! Et besøg værd næste vi er i Hvide Sande og vil spise ude.

# 2
# 1

Meget god mad fik en stor dejlig rødspætte og den var så fin og sød betjening og til sidst rimelige priser. Mange tak mvh John

Del dine oplevelser og erfaringer med Fiskerestaurant Lygten til andre. Giv din bedømmelse, og vær med til at give Fiskerestaurant Lygten det rette omdømme.

Fiskerestaurant Lygten
Nørregade 536960 Hvide Sande

Om Fiskerestaurant Lygten

Denne side indeholder informationer om Fiskerestaurant Lygten i Hvide Sande. Fiskerestaurant Lygten tilhører kategorien restauranter. Du kan også finde andre restauranter i Hvide Sande samt se bedømmelser og selv bedømme.

Fiskerestaurant Lygten er bedømt 3 gange. 2 er med beskrivelse. Brugernes gennemsnit er 3.7, og det vejede gennemsnit er 4.0 ud af 10. Der vejes ifht. antallet af bedømmelser.

Du kan læse bedømmelser og give din egen anmeldelse og vurdering af Fiskerestaurant Lygten. Der kræves hverken login eller oprettelse, så det er meget hurtigt gjort. Del dine erfaringer og vær med til at give Fiskerestaurant Lygten det rette omdømme.

Upload billede af dig selv, hvor man kan se dit ansigt. Det kan evt. være det du anvender på Facebook eller andre sociale medier.