Ferdinands Bøfhus

Restaurant, Slagelse

#4/10
7,0/10
Senest bedømt: 2011
4
Få, Gamle
# 4

Det var min kone's fødselsdag og vi ville fejre det med noget god mad. Troede vi. Vi havde bestilt bord 2 uger før, men da vi kom var alt optaget. Kan ikke anbefales...

# 3

Fantastisk spisested. Servicen er helt i top og selve restauranten har en utrolig hyggelig stemning.

# 2

Top sted.. Rigtig lækkert mad. De ved altså hvad en god bøf er!

# 1

God betjning - god mad.

Del dine oplevelser og erfaringer med Ferdinands Bøfhus til andre. Giv din bedømmelse, og vær med til at give Ferdinands Bøfhus det rette omdømme.

Ferdinands Bøfhus
Jernbanegade 34200 Slagelse

Om Ferdinands Bøfhus

Denne side indeholder informationer om Ferdinands Bøfhus i Slagelse. Ferdinands Bøfhus tilhører kategorien restauranter. Du kan også finde andre restauranter i Slagelse samt se bedømmelser og selv bedømme.

Ferdinands Bøfhus er bedømt 4 gange. 4 er med beskrivelse. Brugernes gennemsnit er 7.5, og det vejede gennemsnit er 7.0 ud af 10. Der vejes ifht. antallet af bedømmelser.

Du kan læse bedømmelser og give din egen anmeldelse og vurdering af Ferdinands Bøfhus. Der kræves hverken login eller oprettelse, så det er meget hurtigt gjort. Del dine erfaringer og vær med til at give Ferdinands Bøfhus det rette omdømme.

Upload billede af dig selv, hvor man kan se dit ansigt. Det kan evt. være det du anvender på Facebook eller andre sociale medier.