FDM travel

Rejsebureau, Viborg

#1/1
7,7/10
Senest bedømt: 2013
6
# 6

Har da lige lavet en vudering af FDM på Trustpilot. Og fik et meget ubrugeligt svar. Syntes ikke at rejsekonsulentnen vi snakkede med var dygtig eller virkede særlig erfaren. Hun gav skylden vidre til os og at det var udelukkende vores fejl... Godt klar over de også kun er mennesker og at fejl sker, men så kan man sige det er jeg ked af istedet for at være så snopped at man kun kan se ud over sin egen stolthed! Virkelig dårlig service.

# 5

Super. Rigtig godt tilrettelagt kør selv ferie i USA. Kæmpe Smily til FDM Travel i Lyngby.

# 4

Vi har netop været på en fantastisk rundrejse i Kina og Tibet. Meget flot. Og med en helt fantastisk Kinesisk (dansk)-guide, som var med til at alt blev fantastisk og at vores viden og indsigt voksede dag for dag. Super.

Rejsen var fra 1. aug til 18. aug /10.

# 3

Jeg kan varmt anbefale FDM travel. Både som rejsebureau, men især deres koncept og hjemmeside. Hvis man ønsker at finde den billigste flyrute til en destination, så er hjemmesiden fantastisk enkelt at arbejde med, og så er det mit indtryk at FDM travel søger på alle flyselskaber, i modsætning til mange andre hjemmesider. Det vil sige at man meget nemt selv kan arrangere en billig ferie, der kan konkurere med de pakkerejser som måske ikke altid passer helt til ens egne ønsker og behov.

# 2

Har brugt rejseselskabet 2 gange til længere rejser og begge gange har de være SUPERGODE!!

Virkelig god service!

# 1

Har med stor succes fået arrangeret en kør-selv rundrejse i USA. Alt var perfekt. Kan helt klart anbefales.

Del dine oplevelser og erfaringer med FDM travel til andre. Giv din bedømmelse, og vær med til at give FDM travel det rette omdømme.

FDM travel
Dumpen 238800 Viborg

Om FDM travel

Denne side indeholder informationer om FDM travel i Viborg. FDM travel tilhører kategorien rejsebureauer. Du kan også finde andre rejsebureauer i Viborg samt se bedømmelser og selv bedømme.

FDM travel er bedømt 6 gange. 6 er med beskrivelse. Brugernes gennemsnit er 8.2, og det vejede gennemsnit er 7.7 ud af 10. Der vejes ifht. antallet af bedømmelser.

Du kan læse bedømmelser og give din egen anmeldelse og vurdering af FDM travel. Der kræves hverken login eller oprettelse, så det er meget hurtigt gjort. Del dine erfaringer og vær med til at give FDM travel det rette omdømme.

Upload billede af dig selv, hvor man kan se dit ansigt. Det kan evt. være det du anvender på Facebook eller andre sociale medier.