Esa-Lægerne

Praktiserende læge, Esbjerg

#2/11
6,7/10
Senest bedømt: 2013
23
# 23

[..] den mest reelle/straight læge jeg i mit liv har mødt - ærlige og gode svar og giver en god fornemmelse af tillid og tryghed.

# 22

Af de 4 læger der var dernede da jeg var patient, var der kun én som jeg følte mig godt tilpas hos.

En [..] spurgte altid om jeg drak de 2 liter vand om dagen jeg skulle.

En [..] som var rigtig god til underlivsundersøgelser og det fysiske, gav mig en rigtig dårlig behandling da jeg kom med stress og ville ikke tage mig seriøst. Generelt virkede [..] ikke særlig imødekommende og lettere "passiv aggresiv" når jeg kom med noget psykisk.

Så er der en [..], som virker sød, men desværre har flere ugers ventetid. Jeg går ud fra det er fordi [..] er meget populær.

Den sidste [..] læge har jeg været rigtig glad for. [..] tog sig tid til at snakke med mig og fik mig til at føle mig tilpas.

Min konklusion er at det ikke er et særlig godt lægehus, udfra hvordan jeg har følt mig behandlet. Havde den sidste læge ikke været der, så havde de kun fået én stjerne.

# 21

Man får en god behandling af de [..] læger - Dog synes jeg der kan være problemer når man kommer i akuttiden - at selvom man kommer som den første/en af de første så kan man bliver "overset" i meget lang tid.

# 20
# 19

Jeg er fuld ud tilfreds med den behandling, jeg har fået her. Man bliver altid taget seriøs, og man bliver hurtigt sendt videre, hvis der er den mindste tvivl om noget - et stort tak for jeres fantastiske behandling!!!

# 18

God fordi der er to dygtig læger!! Det ville være perfekt hvis man i akutiden kan komme ind til den læge man tilhører!!

# 17

Jeg har været meget tilfreds med mine besøg ved ESA lægerne! Kan varmt anbefales. Telefon tiderne kan være lidt mærkelige, men dem skal man lige lære at kende.

# 16

Jeg vil rette en varm tak [..], [..] kan tage mig som pårørende alvorligt til meget stor glæde for mine gamle forældre. De ser frem til dit besøg. Med stor faglig respekt.

# 15

Lægerne behandler meget forskelligt. Hos én læge kan man ikke få den medicin, der er udskrevet af en anden.

# 14

Meget tilfreds, professionel hjælpsom, kan kun sige godt om dem.

Ps. meget søde sekretærer.

# 13

Det er de bedste læger, jeg nogensinde har haft. Jeg har være klient siden 1985 og har kún godt at sige. Selv ved den mindste tvivl om noget, er jeg blevet videresendt til nærmere undersøgelse. Jeg kunne ikke drømme om at skifte læge.

# 12

Tak for en altid god service og behandling.

Specielt tak til [..] for hurtig og god handling/behandlibg af/i min akutte sygdom/situation. ET STORT TAK!

# 11

Altid god behandling [..] giver sig tid til at lytte, tager mig alvorligt. Et klart 10-tal.

# 10

God "betjening" fra lægerne og altid den nødvendige tid her til. Lokalerne er lyse og brugervenlige, havde der været lidt mere for de små børn i venteværelset, havde jeg givet 10.

# 9

God behandling - god akutservice og god kundevenlighed.

# 8

Altid god behandling, meget dygtige læger. Alle er venlige og behagelige derinde.

# 7

Det er meget svært at bestille tid hos dem, når de ikke kan finde oplysninger fra tidligere læger. De vil simpelthen ikke hjælpe, de prøver ikke engang at hjælpe.

Meget dårlig behandling!!!

# 6

De bedste læger der findes ;0)

# 5

[..] super god og kompetent læge, som altid tager sig tid til dig og dine problemer - store som små. Samtidig har [Esa-Lægerne] et fantastisk tag på de små, så mine børn er ikke bange for at komme til læge.

# 4

Har haft flere uheldige oplevelser hos Esa-lægerne. To gange har vi bl.a. fået forkert info. ang. behandling.

En bekendt fik at vide af en af lægerne at man ikke kan få hjælp hvis man er ryger. Citat: "Så kan vi ikke samarbejde mere."

# 3

Jeg har kun en god oplevelse [..].

# 2
# 1

Online booking af konsultationerne og e-konsultationerne fungerer endnu ikke.

Del dine oplevelser og erfaringer med Esa-Lægerne til andre. Giv din bedømmelse, og vær med til at give Esa-Lægerne det rette omdømme.

Esa-Lægerne
Havnegade 356700 Esbjerg

Om Esa-Lægerne

Denne side indeholder informationer om Esa-Lægerne i Esbjerg. Esa-Lægerne tilhører kategorien praktiserende læger. Du kan også finde andre praktiserende læger i Esbjerg samt se bedømmelser og selv bedømme.

Esa-Lægerne er bedømt 23 gange. 21 er med beskrivelse. Brugernes gennemsnit er 6.7, og det vejede gennemsnit er 6.7 ud af 10. Der vejes ifht. antallet af bedømmelser.

Du kan læse bedømmelser og give din egen anmeldelse og vurdering af Esa-Lægerne. Der kræves hverken login eller oprettelse, så det er meget hurtigt gjort. Del dine erfaringer og vær med til at give Esa-Lægerne det rette omdømme.

Upload billede af dig selv, hvor man kan se dit ansigt. Det kan evt. være det du anvender på Facebook eller andre sociale medier.