Erikstrupskolen

Skole, Store Heddinge

#1/1
5,0/10
Senest bedømt: 2008
1
Få, Gamle
# 1

Det er en hyggelig og nogle søde lærer og vikare der er på skolen og det er en god ledelse der tager hånd om tingene det er de god til...

Del dine oplevelser og erfaringer med Erikstrupskolen til andre. Giv din bedømmelse, og vær med til at give Erikstrupskolen det rette omdømme.

Erikstrupskolen
Kronhøjvej 44660 Store Heddinge

Om Erikstrupskolen

Denne side indeholder informationer om Erikstrupskolen i Store Heddinge. Erikstrupskolen tilhører kategorien skoler. Du kan også finde andre skoler i Store Heddinge samt se bedømmelser og selv bedømme.

Erikstrupskolen er bedømt 1 gang. 1 er med beskrivelse. Brugernes gennemsnit er 5.0, og det vejede gennemsnit er 5.0 ud af 10. Der vejes ifht. antallet af bedømmelser.

Du kan læse bedømmelser og give din egen anmeldelse og vurdering af Erikstrupskolen. Der kræves hverken login eller oprettelse, så det er meget hurtigt gjort. Del dine erfaringer og vær med til at give Erikstrupskolen det rette omdømme.

Upload billede af dig selv, hvor man kan se dit ansigt. Det kan evt. være det du anvender på Facebook eller andre sociale medier.