Elektronik Lavpris

Diverse, Århus

#2/5
6,0/10
Senest bedømt: 2013
3
# 3

Havde bestil 10 stik som ikke var kommet pr. post efter mere end en uge, de sendt yderligere igen for 3 dage siden og de er stadig ikke kommet frem.

De kan ikke oplyse T&T og vil ikke give pengene tilbage nu.

Det vil de ikke før at jeg har sendt varen retur, som jo er svært når jeg aldrig har modtaget nogen vare.

Dertil beskylder dig mig for at snyde dem, da de ikke mener at forsendelsen er forsvundet anden gang.

# 2

Det eneste sted jeg har har handlet hvor jeg har mødt personale der har med sikkerhed har vist hvad de har solgt og kunne rådgive derefter. Kanon service og det der der jeg handler for fremtiden.

# 1

Jeg har kun brugt deres fysiske butik. Det har jeg til gengæld gjort mange gange, for der findes ikke den elektroniske dims, man ikke kan få der, og ALT hvad jeg har købt, er til betydelig lavere priser end i de store forretninger - og det gælder også "almindelige" varer som et USB kabel o.lin.

Og deres folk ved, hvad de snakker om - og hvis der er noget, de ikke har forstand på, så siger de det - i stedet for at lade som om de ved noget om det.

De er også flinke til at tage varer retur, nogle gange endda selv om man har mistet sin bon.

[..].

Del dine oplevelser og erfaringer med Elektronik Lavpris til andre. Giv din bedømmelse, og vær med til at give Elektronik Lavpris det rette omdømme.

Elektronik Lavpris
Bredskiftevej 168210 Århus V

Om Elektronik Lavpris

Denne side indeholder informationer om Elektronik Lavpris i Århus. Elektronik Lavpris tilhører kategorien diverse.

Elektronik Lavpris er bedømt 3 gange. 3 er med beskrivelse. Brugernes gennemsnit er 6.3, og det vejede gennemsnit er 6.0 ud af 10. Der vejes ifht. antallet af bedømmelser.

Du kan læse bedømmelser og give din egen anmeldelse og vurdering af Elektronik Lavpris. Der kræves hverken login eller oprettelse, så det er meget hurtigt gjort. Del dine erfaringer og vær med til at give Elektronik Lavpris det rette omdømme.

Upload billede af dig selv, hvor man kan se dit ansigt. Det kan evt. være det du anvender på Facebook eller andre sociale medier.