Efterskolen Frydensberg

Efterskole, Mariager

#2/4
8,3/10
Senest bedømt: 2013
3
# 3
# 2

En god efterskole med respekt for eleverne og hvor der er rummelighed og hjerte. Kan varmt anbefale skolen til andre familier.

# 1

Enormt godt fællesskab. Udfordrende undervisning, enormt gode valgfag. Det bedste efterskole år i mit liv!

Del dine oplevelser og erfaringer med Efterskolen Frydensberg til andre. Giv din bedømmelse, og vær med til at give Efterskolen Frydensberg det rette omdømme.

Efterskolen Frydensberg
Frydensbjergvej 239550 Mariager

Om Efterskolen Frydensberg

Denne side indeholder informationer om Efterskolen Frydensberg i Mariager. Efterskolen Frydensberg tilhører kategorien efterskoler. Du kan også finde andre efterskoler i Mariager samt se bedømmelser og selv bedømme.

Efterskolen Frydensberg er bedømt 3 gange. 2 er med beskrivelse. Brugernes gennemsnit er 9.3, og det vejede gennemsnit er 8.3 ud af 10. Der vejes ifht. antallet af bedømmelser.

Du kan læse bedømmelser og give din egen anmeldelse og vurdering af Efterskolen Frydensberg. Der kræves hverken login eller oprettelse, så det er meget hurtigt gjort. Del dine erfaringer og vær med til at give Efterskolen Frydensberg det rette omdømme.

Upload billede af dig selv, hvor man kan se dit ansigt. Det kan evt. være det du anvender på Facebook eller andre sociale medier.