Dansk Net

Teleselskab

#25/51
5,2/10
Senest bedømt: 2013
11
# 11

I 7mdr har jeg ikke haft andet end problemer med konstante afbrydelser.

Ikke nok med det, så lovede de også at jeg kunne få 12mbit i download og 2mbit i upload, hvilket var grunden til jeg skiftede til dem fra min gamle udbyder, faktum er at jeg kun har 6mbit i download og 0.7mbit i download, og jeg betaler for en 15/2mbit linie! Jeg har gentagende gange haft mailet og ringet til dem hvor de har roddet lidt med det hvor det har virket i en 14dage hvor det så er begyndt og afbryde igen!

Jeg kan ikke anbefale nogle at vælge denne udbyder, og ville ønske man kunne give 0 stjerner!

# 10

Det absolut mest ustabile crap jeg nogensinde har oplevet... virker stort set kun når jeg ikke skal bruge det, sjovt nok.

# 9

Dansk Net er virkelig ringe, de har alvorlige problemer med deres router, den skal konstant genstartes og giver selv den mest avancerede computer nørd grå hår. Vi har haft deres lort i snart 3 måneder nu, og aldrig er routeren genstartet så meget og aldrig har jeg genstartet mit netværkskort så mange gange.

# 8

Tør du tage chancen? Jeg får kvalme når jeg ser købte kunder rose Dansk Net (DN) til skyerne i TV for tiden. Jeg har gennem godt 3 år været kunde hos DN. Der er ingen problemer når de modtager penge fra dig hver måned. Dog var de ekstremt lang tid om at få mig med på deres ydelse. Desværre var jeg meget ihærdig :( Mine problemer startede da jeg ønskede at flytte til andet selskab. Jeg glemte at stoppe min betalingsservice. Og opdagede dette da de havde modtaget 2 måneders ekstra betaling. Hermed startede problemerne. Jeg har nu i mere end 2 år ikke modtaget en krone fra DN. Til gengæld har jeg brugt timer på at sikre mig min ret i sagen. Har skrevet mange mail til [Dansk Net]. Samt sendt brev med Post Danmark. Det der er kommet retur fra DN er en del forskellige fakturaer med numre der ikke macher de originale faktura numre. Og rigtig mange breve fra deres foretrukne inkassofirma. Efterfølgende gav jeg mig til at google DN og faldt over en del historier der matcher. Og også med kunder der aldrig modtog ydelse men alligevel endte op som i mit tilfælde med en stak inkasso breve.

# 7

Bredbånd fra Dansk Net fungerer bare. Den bedste service jeg har oplevet!

# 6

Dansk Net har altid fungeret for mig. Prisen er kun gået ned og hastigheden er meget høj. Deres kundeservice er hurtig og regningerne passer.

# 5

Dansk Net er de bedste: Pris, produkt og betjening taget i betragtning. Har haft dem siden de overtog Frederiksberg Net. Hos Dansk Net er up- og download altid lidt højere end lovet, iflg. www.speedtest.net. Sådan er det bestemt ikke hos de andre leverandører.

# 4

Jeg har i den seneste tid oplevet en meget ustabil levering og firmaet er vanskelig at komme i kontakt med. Jeg er ikke tilfreds med Dansk Net.

# 3

Har nu benyttet Dansk Net i 2 år, og har kun positive erfaringer. En rigtig god og grundig tlf. support. Kan anbefale Dansk Net som internetudbyder.

# 2

Jeg har fået en rykker på en regning jeg aldrig har eller skulle ha modtaget.

Dette er klart en fejl fra Dansknet. De kan heller ikke selv finde nogle dokumenter i system men fastholder altså alligevel at jeg skal betale.

# 1

Supergodt selskab, som tilmed giver en af markedets bedste upload hastigheder (min. 1 Mbit). Prisen er blandt markedets laveste, og du kan tilmed spare mange penge ved at nedlægge din fastnettelefon og gå over til IP-telefoni, hvor du ringer 100% gratis til alle fastnettelefoner i Danmark. Jeg har nu været kunde hos dem i et halvt år, og har kun positive oplevelser med Dansk Net. Også fin telefonservice.

Del dine oplevelser og erfaringer med Dansk Net til andre. Giv din bedømmelse, og vær med til at give Dansk Net det rette omdømme.

Dansk Net

Om Dansk Net

Denne side indeholder informationer om Dansk Net. Dansk Net tilhører kategorierne teleselskaber, TV distributører, som indeholder vurderinger og bedømmelser af mange andre teleselskaber, TV distributører.

Dansk Net er bedømt 11 gange. 11 er med beskrivelse. Brugernes gennemsnit er 5.2, og det vejede gennemsnit er 5.2 ud af 10. Der vejes ifht. antallet af bedømmelser.

Du kan læse bedømmelser og give din egen anmeldelse og vurdering af Dansk Net. Der kræves hverken login eller oprettelse, så det er meget hurtigt gjort. Del dine erfaringer og vær med til at give Dansk Net det rette omdømme.

Upload billede af dig selv, hvor man kan se dit ansigt. Det kan evt. være det du anvender på Facebook eller andre sociale medier.