Dagnæsskolen

Skole, Horsens

#2/17
7,5/10
Senest bedømt: 2011
1
Få, Gamle
# 1

Vi har haft 3 børn på Dagnæskolen og har nu en pige i 9. kl. og en pige i 5. kl. Alle vore børn har været glade for at skulle ud af døren om morgenen - hvad mere kan man ønske sig. Det faglige niveau er i orden. De fysiske rammer ligner ikke en typisk dansk folkeskole. Næsten alt er renoveret gennem de sidste 6 år. IT på skolen er helt fremme med elektroniske tavler. Skolen har mange engagerede lærere.

Del dine oplevelser og erfaringer med Dagnæsskolen til andre. Giv din bedømmelse, og vær med til at give Dagnæsskolen det rette omdømme.

Dagnæsskolen
Strandkærvej 898700 Horsens

Om Dagnæsskolen

Denne side indeholder informationer om Dagnæsskolen i Horsens. Dagnæsskolen tilhører kategorien skoler. Du kan også finde andre skoler i Horsens samt se bedømmelser og selv bedømme.

Dagnæsskolen er bedømt 1 gang. 1 er med beskrivelse. Brugernes gennemsnit er 10.0, og det vejede gennemsnit er 7.5 ud af 10. Der vejes ifht. antallet af bedømmelser.

Du kan læse bedømmelser og give din egen anmeldelse og vurdering af Dagnæsskolen. Der kræves hverken login eller oprettelse, så det er meget hurtigt gjort. Del dine erfaringer og vær med til at give Dagnæsskolen det rette omdømme.

Upload billede af dig selv, hvor man kan se dit ansigt. Det kan evt. være det du anvender på Facebook eller andre sociale medier.